Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 10:27 Co warto kupic i po ktorej stronie? Czy ceny perfum sa znacznie nizsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Strefa bezclowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 10:31 Proszę napiszcie czy po przylocie do tunezji - wyjściu z samolotu można zrobić zakupu w sklepie wolnocłowym w Monastir ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Strefa bezclowa IP: 80.51.246.* 23.06.08, 16:57 Po wyjściu z samolotu masz tylko jeden malutki sklepik, gdzie jest piwo (jak byłam był Heineken), kremy do opalania i jszcze parę pierdół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms3008 @Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 17:46 napisz proszę czy lepiej wygląda wolnocłówko przy powrocie i czy jest otwarta całą dobę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: @Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 19:33 Ja prosilabym takze o informacje o naszej polskiej wolnoclowce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekwawa Re: @Agata IP: *.ptim.net.pl 23.06.08, 20:02 Na okeciu jak lecisz do kraju poza unijnego to płacisz taniej alkohol jest troszke tanszy ale papierosy sa w takiej samej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: @Agata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 07:57 czy naprawdę jest tak z tymi papierosami? Zawsze dla osób, które leciały do krajów poza unijnych było taniej (była oddzielna półka z papierosami). Natomiast na inne artykuły np. alkohol były dwie ceny. Czy tak jest nadal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarecki Re: @Agata IP: *.kat.3s.pl 24.06.08, 09:22 O papierosach nic nie wiem ale alkohol ma 2 ceny . Jedna dla krajów Unii Europejskiej , druga dla całej reszty (i tu jest dużo taniej). Wejdź na stronę Baltony tam są nawet podane ceny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda3008 wolnocłówka w monastirze - powrót 24.06.08, 09:53 Witajcie, chciałabym zrobić zakupy w drodze powrotnej w Polski (perfum, kosmetyki, alkohol). Jak wygląda wolnocłówka przy powrocie w Monastirze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu rysiu Re: @Agata IP: *.net.fone.pl 26.06.08, 01:51 agatka podaj strone tej baltony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: @Agata IP: *.incenti.pl 26.06.08, 10:29 hej, tydzień temu wróciłam z Tunezji i mogę coś powiedzieć o lotniskowym sklepie w Monastirze... otwarty zapewne całą dobę - my robiliśmy zakupu o 3 w nocy :))) spory wybór kosmetyków kolorowych m.in. chanel, dior, lancome - inne marki tez pewnie były, kremów też sporo co do perfum i wód toaletowych - jest wybór aczkolwiek na nowości nie masz chyba co liczyć, ceny w miarę (boss woman 90ml 54euro, boss baldessarini del mar 90ml 56euro), przeceny zapachów paco rabanne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola do ada_ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 10:35 Czy wiesz może czy po przylocie do Tunezji można zrobić zakupy ? W Egipcie można ale nie wiem czy w Tunezji również a opinie są różne , bardzo prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: do ada_ze IP: *.incenti.pl 26.06.08, 10:44 tak, jak już ktoś pisał - po przylocie mozesz zrobić zakupy tylko w takim małym sklepiku - papierosy, piwo, alkohol, słodycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: do ada_ze IP: 80.51.246.* 27.06.08, 09:24 Jak będziecie kupować w tym małym sklepku alkohol miejcie przy sobie paszport bo spisują dane i pytają do jakiego hotelu jedziecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: do ada_ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 09:33 bardzo dziękuję za informację i pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: do ada_ze IP: 80.51.246.* 27.06.08, 10:09 Proszę bardzo i udanych wakacji zyczę :) Odpowiedz Link Zgłoś