iwonaplichta 27.06.08, 17:12 napiszcie coś kochani lecę 9 lipca w opli all, i nie wiem czego sie spodziewać, jakie pokoje? jak daleko do Samary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a.alek Re: Hotel Panorama IP: *.202.116.195.easy-com.pl 27.06.08, 23:25 Wrócilismy z Panoramy w czwartek. Było nieźle :) Największym chyba zaskoczeniem była możliwośc korzystania ze wszystkiego w Samarze. Nie do końca :( w barze przy basenach Samary nie obsługiwano gości z Panoramy... głupio jakoś leżec na ręczniku ( o leżaku zapomnij - Samarowicze maja bliżej ) i patrzec jak inni popijają napoje a tobie nie dają. Byłem świadkiem jak kelner wyrwał wręcz drinka Panoramowiczowi i wyprosił z obiektu. A co do samej Panoramy : duże pokoje, codziennie sprzątane, co drugi dzien zmiana pościeli a jeśli narzekac na jedzenie to chyba tylko na śniadania - monotonne. A Samara dosłownie 5 minut nogami, do plaży (a tam już leją wszystkim) 15 min. Jeśli jakies szczegółowsze pytania - chętnie odpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Hotel Panorama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 09:43 dziękuje za odpowiedź:))) jak wyglada sprawa z aneksem kuchennym, bo też lecę z dzieckiem 3 lata i bez kaszek się nie da:)) czy gniazda pasują do naszych czajników i ładowarek? proszę o kilka zdjęć pokoju i hotelu. iwonaplichta@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amika75 Re: Hotel Panorama IP: *.leszczyny.net 28.06.08, 13:55 Cześć! Ja też lecę do panoramy tyle, że 10 lipca z Katowic! aTy skąd lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaplichta Re: Hotel Panorama 28.06.08, 14:18 cześć:)) ja z wawy 9 lipca:) na pewno się spotkamy ! lecę z mężem i 2 dzieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amika75 Re: Hotel Panorama IP: *.leszczyny.net 28.06.08, 18:55 ja lecę z tatą i 2 dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.alek Re: Hotel Panorama IP: *.202.116.195.easy-com.pl 29.06.08, 23:49 Więc aneks kuchenny jest - kuchenkla elektryczna, kompletna zastawa stołowa, zlewozmywak i lodówka. Gniazda sieciowe pasują do naszych urządzeń, ale są tylko dwa. Kaucja za pilota do TV 20 dinarów. Parę zdjątek wysłałem :) życzę miłego wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amika75 Re: Hotel Panorama IP: *.leszczyny.net 01.07.08, 17:59 Mogę prosić również o fotki aldi7575@wp.pl! Proszę! Będę bardzo wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: Hotel Panorama IP: *.sta.asta-net.com.pl 10.07.08, 19:42 Witam lecimy 17 z dziecmi i nie wiemy czego się spodziewać... Czy moge prosic o pare zdięć na maila zofia3131@o2.pl. Z góry dziękuję! Czy w hotelu Samara dzieci mogą korzystać z animacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absherr Re: Hotel Panorama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 22:10 Witam wszystkich forumowiczów, lecę do Panoramy 25 lipca. Mamy All z Lastu. Czego się spodziewać? Proszę o zdjęcia pokojów i hotelu, jezeli ktoś ma i mógłby przesłać na maila: absherr@interia.eu Z góry dzięki wielkie :) Odpowiedz Link Zgłoś