Gość: mirabel IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.07.08, 13:56 zna ktos ten hotel? proszę o opinie i wrażenia z pobytu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grażka Re: Primasol Golden Beach IP: *.terminus.pl 30.07.08, 20:32 witam wrocilam z tego hotelu 3 lipca , bylo super polecam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.przygoda1 Re: Primasol Golden Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 21:07 do grażki : mam kilka pytań mogę prosić o e-maila to wyśle zapytania ? Jadę 04.09 z 3 letnią Córeczką i Mężem czym bliżej to ja bardziej zestresowana a nie uradowana :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: Primasol Golden Beach IP: *.terminus.pl 30.07.08, 21:10 wiedzmin220małpawp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.przygoda1 Re: Primasol Golden Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 21:28 coś nie mogę wysłać e-mila na ten adres:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jendrek Re: Primasol Golden Beach IP: 212.191.130.* 31.07.08, 02:14 Byłem na początku lipca i mogę z czystym sumieniem polecić ten hotel.Mimo że znajduję się między Monastirem a Susse dotarcie w oba kierunki nie jest problemem.Wyżywienie w normie-zakwaterowanie jak na trzy gwiazdki dobre pod warunkiem że zamieszka się na piętrze. (mała łapówka).Przy ALL..niczego nie brakuje,a pić się chce.Miłego pobytu-odpoczywajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.proda1 Re: Primasol Golden Beach do GRAŻKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 07:52 do GRAŻKI dziękuję bardzo GRAŻKA za odpowiedź na moje pytanka :) zachowam e-maila jakby coś jeszcze chciała zapytać ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś