Gość: setia IP: *.x.pppool.de 04.08.08, 15:59 Witam.Mam pytanie czy na plazach w Tunezji,konkretnie na Djerbie sa muszelki?Moje dziecko ma taki problem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: setia Re: Muszelki na plazy sa? IP: *.x.pppool.de 04.08.08, 16:00 Przepraszam za powtorzenie postu.Sadzilam,ze pierwszy jednak nie poszedl.Z gory dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Muszelki na plazy sa? IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.08.08, 16:42 Spokojna głowa, moje dzieci nazbierały takie ilosci muszelek, że musieliśmy je po kryjomu redukować! Pozdrawiam, życzę udanego wyjazdu...i...zazdroszczę, bo my już po... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Muszelki na plazy sa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 19:09 Muszelek jest wiele. Są owłosione, ogolone i jeszcze nieprzewiercone ! Ważne, że są i do tego 'otwarte na Świat' ! Sam kosztowałem ich bez liku a najwięcej ... polskich ! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia25 Re: Muszelki na plazy sa? 04.08.08, 22:34 oj adam, adam pogadaj sobie na erotycznym forum o twoich muszelkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: setia do goscia adama IP: *.x.pppool.de 04.08.08, 22:52 A wiesz,ze bylam pewna,ze jakiemus niewyzytemu erotomanowi sie tak skojarzy;)Zmien forum,bo oblesny jestes i zabawne to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś