Gość: beksik IP: *.ingram.com.pl 09.08.08, 21:52 wlasnie wrocilem i nie narzekam, te opinie o tym hotelu ludzie biora z kosmosu, jedynie pani rezydent z triady byla do bani Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AnnaKalisz Re: bylem w samarze:) IP: 83.18.131.* 10.08.08, 14:22 Zgadzam się! I pocieszę, że Pani z Oasisa też nie była rewelacyjna :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ainka Re: bylem w samarze:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 18:07 Wyjezdzam wkrotce do Tunezji, hotel Samara. Jak wyglada sprawa z napojami? Czy np idac spac moge poprosic o wode w butelce, czy np dostane w barze tylko do kubeczka??? Mam wykupione All Incl. Jak wygląda standard pokoi?? Czy cos możesz doradzić??? Z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: bylem w samarze:) IP: *.98.foxnet.com.pl 15.08.08, 18:18 Byłam a Samarze w lipcu i tak jak przeczytałam na forum- potwierdzam najlepsze pokoje są w budynku głównym zaczynające się od 800 - 1000. Jedni radzą dać napiwek wcześniej w paszporcie - nie zawsze skutkuje. jak dostaniesz pokój a będzie paskudny to wtedy poproś o lepszy . Myśmy tak zrobili i z paskudnego pokoju w opcji 2+2 ( klimatyzacja nie działała , brak było miejsca na postawienie walizki )poza budynkiem głównym dostaliśmy pokój rodzinny ( trzy pomieszczenia ) za dopłatą 70$ . Odpowiedz Link Zgłoś