Gość: hubert IP: *.cust.tele2.pl 10.01.09, 23:33 Witam 4 czerwca lecę z żoną i córkami(7 i 3) do Tunezji do hotelu Medi Sea chciałbym się czegoś więcej dowiedziec na temat tego hotelu. A może ktoś leci w tym samym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toya666 Re: Hotel Medi Sea 10.01.09, 23:37 Nie powielaj wątków tylko się trochę wysil i poszukaj na tym forum informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkap Re: Hotel Medi Sea 15.01.09, 15:32 Świetny wybór... A tak poza tym to ten hotel ma ograniczenia +18... Nie wiem jak ci się to udało załatwić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Hotel Medi Sea IP: *.cust.tele2.pl 15.01.09, 21:25 z tego co mi powiedziano w biurze podróży to od tego roku hotel otworzył się również na rodziny z dziecmi.Dzięki za informację o hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebka Re: Hotel Medi Sea IP: *.centertel.pl 16.01.09, 21:40 Dobry wybór,ten hotel jest naprawde fajny,też tam miałam lecieć ale dzisiaj pewne biuro zaniżyło jedną z moich upatrzonych ofert i decyduję się na coś innego.Ale sam hotel..ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dalenka Re: Hotel Medi Sea IP: 81.255.164.* 28.01.09, 10:21 Też się zastanawiam nad tym hotelem w tym terminie.Cena jest atrakcyjna. Za 2 osoby dorosłe + 3 letnie dziecko wyliczono nam 4450zł w ALL na 2 tyg. Nigdy nie kupowałam wycieczki w first zawsze czekaliśmy na last i teraz nie wiem co zrobić? Moze bedzie taniej,a może drożej... Podobno ten hotel od tego roku przyjnuje dzieci. Więcej fotek z hotelu: www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Club+Medi+Sea-hid_127691.html ale najgorsze zdjęcia widzialam na easy.go.Łazienki po prostu tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Hotel Medi Sea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 11:33 w poprzednim roku hotel rowniez przyjmowal dzieci,wiem to od dobrych informatorow,a dzieci nie bylo i atrakcji dla nich rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Hotel Medi Sea IP: 195.117.197.* 08.02.09, 12:29 Witam. Ja również tam lecę , tylko 03.06 , ale bez dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: Hotel Medi Sea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 21:06 Witam my również jedziemy w podobnym terminie tzn. 5 czerwca , lecimy w szóstkę - bez dzieci , wylatujemy z Poznania . A jeżeli chodzi o opinie to ja już po prostu ich nie czytam , bo jedni że źle inni że dobrze .. , jedni że czysto drudzy że brudno itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: one23 Re: Hotel Medi Sea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.09, 07:29 Kochana...medi Sea jest super hotelem,jezeli nie nalezysz do grona arystokracji,ktora wymagaja nie wiadomo czego...my bylismy lato 2008 i w tym roku tez tam wracamy :D Pozdrawiam i zycze super zabawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: Hotel Medi Sea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 13:02 No też właśnie o to chodzi- trzeba po prostu pojechać i się przekonać samemu a nie sugerować się opiniami innych . Oczywiście do arystokratów nie należę a jadę po to aby odpocząć no i się dobrze bawić ! ;) Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylka Re: Hotel Medi Sea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.09, 21:53 Ja też sie wybieram do tego hotelu z 2dzieci w wieku 13 i 7 lat i zapewniono mnie że w tym roku dzieci są przyjmowane termin od 14 maja może ktoś się wybiera w tym czasie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plopi Re: Hotel Medi Sea IP: *.rzeczpospolita.pl 15.03.09, 22:15 Z żoną lecimy 15.05. Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.beata Re: Hotel Medi Sea 25.03.09, 12:14 My wylatujemy z Wrocłąwia 29 maja na 2 tygodnie do Medi..pewnie sie spotkamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Hotel Medi Sea IP: *.centertel.pl 23.03.09, 18:21 Witam!!! a ja lece z chlopakiem 18.06.09 z Poznania. Moze ktos tez leci? moj e-mail lurcia@wp.pl POZDRAWIAM ADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia2241 Re: Hotel Medi Sea IP: *.cust.tele2.pl 24.03.09, 16:24 chciałabym się dowiedziec jak wygląda sytuacja z bankomatami w pobliżu hotelu czy istnieje możliwośc wypłacenia pieniędzy z bankomatu i czy wystarczy do tego zwykła karta bankomatowa taka jak w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś