kornel-1 30.01.09, 13:43 Witam! Byłem w ubiegłym roku z wnukiem w Maroku. Zwiedziliśmy go wzdłuż i wszerz. Poradźcie czy jeśli bym chciał pojechać w tym roku do Tunezji czy nie będzie to jakby powtórka z rozrywki dla niego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piootr3 Re: Tunezja po zwiedzaniu Maroka czy nie nudna? 30.01.09, 18:13 Jest inna.Troszkę się poszlajałem i myślę, że nie będziesz zawiedziony. Ładna stronka-gratulacje! Dopisz tam kontakt, to bym bezpośrednio napisał, a nie na forum. Pozdrawiam-Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Tunezja po zwiedzaniu Maroka czy nie nudna? 30.01.09, 21:09 Maroko po zwiedzaniu Tunezji czy nie nudne? Autor: adam-66 16.01.09, 13:12 Witam! Byłem w ubiegłym roku z wnukiem w Tunezji. Zwiedziliśmy ją wzdłuż i wszerz. Poradźćie czy jeśli bym chciał pojechać w tym roku do Maroka czy nie będzie to jakby powtórka z rozrywki dla Niego? Pozdrawiam Oj Kornel Kornel - taki logik z ciebie - to byś się przynajmniej trochę wysilił a nie żywcem przepisywał post z Maroka zamieniając dwa słowa . Nieładnie ... ale co do meritum Tak warto zobaczyć Tunezję po zwiedzeniu Maroka !!! pzdr deoand Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Re: Tunezja po zwiedzaniu Maroka czy nie nudna? 30.01.09, 21:41 deoand napisał: > Oj Kornel Kornel - taki logik z ciebie - to byś się przynajmniej > trochę wysilił a nie żywcem przepisywał post z Maroka zamieniając > dwa słowa Ale po co mam coś zmieniać? Byłem w Maroku, w Tunezji nie byłem. Chcę poznać opinie innych. Jasne, deo? Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Tunezja po zwiedzaniu Maroka czy nie nudna? 30.01.09, 22:41 le po co mam coś zmieniać? Byłem w Maroku, w Tunezji nie byłem. Chcę poznać > opinie innych. Jasne, deo? no niech ci będzie . Jak na razie to masz dwie / łącznie z moją / opinie na tak , a z forum Maroko - jedna opinię Kasi na nie . Sam tez jestem ciekaw innych opinii pzdr deoand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hussan 100% polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 14:41 moja opinia jest 100% na TAK!!! byliśmy w Tunezji w zeszłym roku latem a teraz byliśmy w Maroku więc mamy porównanie i muszę przyznać, że choć są to oba kraje Maghrebu i oba arabskie to jednak każdy ma swój niepowtarzalny klimat - całkiem inne atrakcje turystyczne... i tak na liście "koniecznych do zobaczenia w Tunezji" - obowiązkowo musi być Matmata - z podziemnymi domami Tryglodytów, górskie oazy Chebika i Tamerza, oaza Tozeur z ciepłymi źródłami, zachodem słońca na skale Belveder czy też muzeum 1001 nocy - Dar Chariat, następnie mamy obowiązkową wizytę w Sidi Bou Said spacer jego stromymi uliczkiami, muzeum mozaik Bardo w Tunisie....itd... jest jeszcze wiele super atrakcji Tunezji - i napewno nie można się tam nudzić :-) kuchnia tez jest podobna a jednak inna - musicie spróbować "brik" z sałatką tunisiana :-) mniam polecam ---------------------- www.hussan.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś