8912k 14.05.09, 20:26 Witam mam pytanie lecę do Tunezji na tydzień po raz pierwszy dwie osoby dorosłe i trojka dzieci mamy wykupione all inclusive ile wziąć waluty euro czy dolary a może ktoś też leci 25.06 z Katowic proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edyta4831 Re: EL FELL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 21:05 Witam ja lecę 28 maja tez do el fell ,powiem tak to zalezy od tego czy chcecie jechac na wycieczki, jesli chodzi o wyzywienie to jesli macie allunclusiv to wiecej nie trzeba, bo nie przejecie tego wiec wystarczy mieć na swoje wydatki dodatkowe to juz rzecz gustu ile chcecie wydac na pamiatki i dodatkowe atrakcje, powiem tak , wycieczka warta uwagi to sahara i dla dorosłych el jem, cartagina jest takze park wodny wiec to wszystko kosztuje jesli chcecie wszystko obskoczyc 700 dolarów trzeba wziasc , powiem tak brałam od 500 do 800 / z trójka dzieci/ ale szczerze mówiac gdybym miała 100 tez by starczyło ale z wycieczkami natomiast trzeba inaczej, najlepiej wziąsc dolary zalezy ile wycieczek, pytaj jesli cos chcesz,jesli chcesz podaj mi swój email, to napiszę i odpowiem na pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi12 Re: EL FELL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 22:07 Mam pytanie ? Czy są tam jakieś rafy do obejrzenia. A gdzie warto podjechać taksówką żeby zrobić takie normalne zakupy ? Czy w hotelu jest sauna i masaże jak pisali w ofercie? Zawsze pytam o dzieci- a najwyższa pora pomyśleć troszkę o sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dor2514 Re: EL FELL IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.09, 14:44 rafy tam niestety niema , a na zakupy taxówką do nabulu na duży targ, albo do hammamet medina tam jest duzo sklepików na starym miescie ,ale do zakupów to musisz miec stalowe nerwy,ale to zabawne-w hotelu jest sauna i to dwa rodzaje -masaż jest również i bardzo duzo atrakcji -zabawa rewelacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzięki dor25... Re: EL FELL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 15:01 Bardzo dziękuję- nie sądzę żebym wszystko zabrała więc tak wypytuje na wszelki wypadek. A powiedzcie mi jeszcze czy długo się czeka na lotnisku- po przyjeździe- żeby dostać się do hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8912k Re: EL FELL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 21:25 Dzięki za informacje to jest nasz pierwszy lot to tych informacji mamy dość dużo rozumie że byliście już w Tunezji i mniej więcej się orientujecie jak to wszystko tam jest wiec najchętniej było by porozmawiać podaje mój adres e mail kkozik1@gmail.com z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta4831 Re: EL FELL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 21:44 nie wiem dlaczego mi się pomyliło ja faktycznie lecę 28 maja a wy w czerwcu , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś