Gość: tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 10:20 Hej mam pytanie co wrócili, w czym kąpią się mężczyźni w slipach czy szortach bo różne są opinie a nie chciałbym się wygłupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: men Re: Jakie kąpielówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 10:32 wiecej ludzi widziałem w szortach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don't nick! Re: Jakie kąpielówki IP: 79.162.175.* 01.06.09, 11:45 Zdecydowanie szorty. Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Jakie kąpielówki 01.06.09, 13:38 wiesz wejdz na you tube wpisz tunezja i popatzr na filmy z basenu lub plazy i popatrz jak sie ubieraja? Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Jakie kąpielówki 01.06.09, 13:41 www.youtube.com/watch?v=1-cuah-Ly8s&feature=related na tym linku mozna podpatrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwi Re: Jakie kąpielówki IP: *.pasjo.net 03.06.09, 13:18 słyszałam, że bez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emek Re: Jakie kąpielówki IP: *.devs.futuro.pl 04.06.09, 10:16 Problemy ludzi są zatrważające...a jakie skarpety też się zastanawiasz ? A może czy iść do fryzjera przed wyjazdem też Cię nurtuje ? Masakra :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Jakie kąpielówki IP: 82.160.224.* 04.06.09, 17:59 emek wrzuc na luz brak ci chyba poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubusisko Re: Jakie kąpielówki IP: *.g1.isko.net.pl 04.06.09, 20:54 Kurcze...Paradowanie w szerokich portkach do kolan,to obciach...!Takie badziewie zakładają tylko łyse pały w chamskich dresach za 35zł...Tylko wyborcy Leppera,którzy nie mają gustu,zakładają takie prostackie pory.Wyobrażacie sobie pacjenta wychodzącego z wody,gdzie szerokie /pomarszczone/od wody wiszące szmaty,przylegają do ud i ociekają wodą?Wiecie jak prymitywnie to wygląda?Widziałem już raz takiego bezmózgowca...obraz nędzy i rozpaczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Jakie kąpielówki IP: *.chello.pl 04.06.09, 21:20 Lepiej jak gość chodzi w szortach niż w obcisłych kąpielówkach i odznaczającym się interesem . A najśmieszniejsze jest jak taki gość wychodzi z wody w tedy w jego interes który tak się odznaczał nagle zanikł :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Jakie kąpielówki IP: *.173.foxnet.com.pl 04.06.09, 21:30 I jak wyjdzie facet z wody w szortach to faktycznie nic mu się nie odznacza! Włóż okulary :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Jakie kąpielówki IP: *.chello.pl 04.06.09, 21:46 Wkładałam okulary i praktycznie się nic nie zmieniło :) interes który się tak odznaczał w kąpielówkach przed wejściem do wody to po wyjściu zmniejszy stan o 70% :)) Ja jako dziewczyna zwracam uwagę na takie coś i chyba nie ma nic w tym dziwnego ale że ty Piotrek też hmmmm czyżby (Tinki Winki) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Jakie kąpielówki IP: *.173.foxnet.com.pl 04.06.09, 21:51 Z tym "zwracaniem uwagi" to chodziło o odznaczanie się w luźnych gaciach... No ale cóż to Wy Kobiety najlepiej jak zwykle wiecie co jest w dobry a co w złym stylu jeśli chodzi o mężczyzn, tylko jakoś na siebie nie spoglądacie, a szkoda bo jeśli chodzi o ubiory plażowe to macie wiele do poprawy (niektóre z Was oczywiście!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Jakie kąpielówki IP: *.chello.pl 04.06.09, 22:01 Ja ci tylko uświadamiam punkt widzenia kobiet . Że wiekszość kobiet uważa ze facet lepiej się prezentuje w szortach na plaży niż w obcisłych kąpielówkach bo one dobre są ale tylko na basen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Jakie kąpielówki IP: *.chello.pl 04.06.09, 22:01 Ja ci tylko uświadamiam punkt widzenia kobiet . Że większość kobiet uważa ze facet lepiej się prezentuje w szortach na plaży niż w obcisłych kąpielówkach bo one dobre są ale tylko na basen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: Jakie kąpielówki IP: 195.205.247.* 04.06.09, 22:33 Szorty na plaże nie są do kolan. Może zanim zaczniesz się wypowiadać pójdz do slepu i zobacz jak wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Jakie kąpielówki IP: *.173.foxnet.com.pl 04.06.09, 21:18 Zdecydowanie slipy. Fruwające gacie odpadają niezależnie kto co mówi. Przecież jedziemy w końcu się opalić!!! Na plażach Tunezji i Egiptu większość w slipach. Nie brak nawet odważnych w stringach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubusisko Re: Jakie kąpielówki IP: *.g1.isko.net.pl 04.06.09, 21:26 Żadnych wiszących do kolan gaci!Woda z takich leci jak z przerwanego pampersa...:)Zero gustu i estetyki...beeee!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don't nick! Re: Jakie kąpielówki IP: 79.162.160.* 04.06.09, 21:37 To powodzenia życzę. Przekonacie się, że NIKT z miejsocwych nie będzie ubrany w obcisłe kąpielówki! Ich turyści (mężczyźni) w takich obcisłych kąpielówkach po prostu śmieszą. Są przecież takie szorty kąpielowe, np. Arena robi bardzo ładne i wcale nie przylegają po wyjściu z wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubusisko Re: Jakie kąpielówki IP: *.g1.isko.net.pl 04.06.09, 21:42 Najniższa kasta społeczna chodzi w portkach do kolan....Ci co w fabryce tyrają i nie mają gustu...macie rację,bierzcie z nich przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don't nick! Re: Jakie kąpielówki IP: 79.162.160.* 04.06.09, 21:51 Tak się składa, że nie tyram w fabrykach i na plaży zawsze jestem w szortach (tylko na plaży i basenie). Nie wiem skąd u Ciebie taka ocena. Byłeś/aś w Australii albo Californi? Byś się zdziwił(a) ile tam pracowników z fabryk na plażach i widać, że nieźle zarabiają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubusisko Re: Jakie kąpielówki IP: *.g1.isko.net.pl 04.06.09, 22:49 Widać popląsało się komuś...kontynent europejski z amerykańskim...precz z prymitywnymi gaciami!Niech żyje bezguście i sflaczałe,ociekające wodą gacisko,made in prosty lud miast i wsi...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Jakie kąpielówki IP: *.chello.pl 04.06.09, 21:54 A ta najwyższa kasta społeczna spędza wakacje nad naszym morzem . Bo tylko nad naszym Bałtykiem dominują obcisłe kąpielówki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubusisko Re: Jakie kąpielówki IP: *.g1.isko.net.pl 04.06.09, 22:53 Najwyższa kasta społeczna nad naszym morzem...:))))A to dobre...!:))Oni mają prywatne odrzutowce i przelatują nad naszym morzem...:))Jeju...lata PRLu zrobiły z ludzi 'inwalidów'...no ale cóż...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Jakie kąpielówki IP: 195.205.247.* 04.06.09, 22:22 Gdzie ty chłopie bywałeś? Niestety większość Panów (na tunezyjskich plażach i basenach) w slipkach to Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: texas Re: Jakie kąpielówki IP: 57.66.197.* 05.06.09, 07:18 wrocilismy ostatnio z tunezji.napatrzylam sie dosc:) jako kobieta pozbylam sie czesci kompleksow...co do panow to tylko szorty.widzialam mezczyzn w normalnych bawelnianych slipkach./okropnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwi Re: Jakie kąpielówki IP: *.pasjo.net 05.06.09, 09:08 A ja dalej mówię, że bez! Odpowiedz Link Zgłoś
dlbdlb Re: Jakie kąpielówki 05.06.09, 15:32 Nie znam się na tym zupełnie, ale wg mnie zupełnie przyzwoicie wyglądają nasi sportowcy pływacy Odpowiedz Link Zgłoś
dlbdlb Re: Jakie kąpielówki 05.06.09, 15:48 mnie się takie podobają, ale to nie ja będę używać www.neckermann.com.pl/index.php?submit_szukaj_x=1&keyword=Szorty www.neckermann.com.pl/index.php?submit_szukaj_x=1&keyword=Szorty www.neckermann.com.pl/index.php?submit_szukaj_x=1&keyword=Szorty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Jakie kąpielówki IP: *.skierniewice.vectranet.pl 06.06.09, 22:30 Zależy jakie masz parametry....żebyś popłochu nie narobił:) Odpowiedz Link Zgłoś
igortus Re: Jakie kąpielówki 07.06.09, 13:27 Patrząc okiem kobiety to szorty raczej odpadają. Za dużo tego materiału, wisi to wszystko mokre, przyklejone do ciała nie wiadomo po co. W slipach facet jest bardziej sexi. Przynajmniej widać ten zgrabny tyłeczek. To i tak kwestia gustu. Chłopaki zakładajcie obcisłe majtochy! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pum Re: Jakie kąpielówki IP: *.pasjo.net 07.06.09, 15:01 no i lepiej jajka widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubusisko Re: Jakie kąpielówki IP: *.g1.isko.net.pl 07.06.09, 21:57 Igortus,masz rację...Za dużo wisi tego materiału po wyjściu z wody.Ten nadmiar tkaniny/mokrej/tak ohydnie i tandetnie wygląda,że Ci nasi spece od mody,którzy tak się wypowiadają za wiszącymi gaciami,mają chyba pypcia na oczach...no i jeszcze te ociekające gacie,jakby mieli problem z pęcherzem...:))Precz z bezguściem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Jakie kąpielówki IP: *.173.foxnet.com.pl 08.06.09, 22:41 Kilka razy byłam w Tunezji i jeśli chodzi o stroje plażowe to duża różnorodność. Anglicy preferują spodenki różnej długości. Niemcy i Polacy głównie w slipkach. W zeszłym roku widziałam Rosjan opalających się w stringach i wcale nie jest to rzadki widok. Cały rok człowiek czeka na wypoczynek więc niech każdy opala się jak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
tadik69 Re: Jakie kąpielówki 11.06.09, 12:18 Tylko slipki.Po to się jedzie do ciepłego kraju,żeby ciałko opalić,a nie podobać się. :) Udanego wypoczynku wszystkim życzę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub987 Re: Jakie kąpielówki 11.06.09, 16:24 W tym w czym czujesz sie najlepiej - ale uwazaj sa tam mini rekiny i lubia co nieco odgryżć hahaahaha Odpowiedz Link Zgłoś