Gość: banderas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 17:11 Czy ktoś korzystał w Tunezji z internetu przez komórkę? a może ktoś wie ile kosztuje korzystanie z neta? Chodzi mi o sprawdzenie poczty itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gladi3 Re: internet z komórki 08.06.09, 18:24 wiesz ja znalazlem kafejke internetowa w miejscowej medinie,moze w hotelu tez maja ale tam zazwyczaj drogo,jak bedziesz na miescie popatrz po reklamach na budynkach lub popytaj ludzi,z komorki nie korzystalem jednak mysle ze b.drogo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don't nick! Re: internet z komórki IP: 79.162.175.* 08.06.09, 18:37 Nie wiem, czy na polskiej karcie będzie działać. Sieć Tunisiana umożliwia co prawda połączenie przez GPRS swoim klientom, ale konfiguracja jest nieco skomplikowana i koszty są trochę za wysokie (naliczanie co 10 kB download/upload). Trzeba udać się do salonu Tunisiany po więcej informacji... Na mieście działają kafejki internetowe (Publinet), za godzinę 1-1,5 DT. Od turystów czasami zdzierają po 5 DT, dlatego lepiej wcześniej zapytać o cenę i jeśli będzie powyżej 1,5 DT to poszukać inną. Odpowiedz Link Zgłoś
tadik69 Re: internet z komórki 08.06.09, 19:53 Jadę w sierpniu do hotelu Kuriat Palace w Monastirze.W ofercie jest możliwość skorzystania z internetu.Cena 7 DTN czyli ok 16 zł za dobę.Nie wiem czy można brać na godziny.Pojadę to się na miejscu okaże. Życzę udanego wypoczynku.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 Re: internet z komórki 08.06.09, 21:29 w marabout hotelu licza sobie 3DT za 30minut.neta maja szybkiego za to klawiatura troche inna niz nasza(i mean inne rozmieszczenie klawiszy).pobilam chyba rekord bo maila pisalam przez 21minut:) Odpowiedz Link Zgłoś