Gość: uczestnik IP: *.centertel.pl 19.07.09, 10:28 W tym roku I raz lecę z tym biurem. Co prawda na polecenie lub odradzemie jest już za późno, ale będę wdzięczna za opinie, jakimi samolotami latają, jacy rezydenci, itd..:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolina Re: OASIS Tours- czy polecacie to biuro ? IP: *.xdsl.centertel.pl 19.07.09, 10:37 Z tym biurem byłam w Egipcie i Tunezji, nie miałam żadnych zastrzeżeń. Co do samolotów to są różne, ale w dość dobrym stanie. Rezydenci robią co mogą żeby w razie problemów pomóc, ale nie da się ukryć że czsem zdarzy się ktoś kto się do takiej pracy nie nadaje. Ale ogólnie biuro jest w pożądku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik samolot.. IP: *.centertel.pl 19.07.09, 10:43 dziękuję za informację. To czego się obawiam to jakies stare latające rupiecie..:( Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: samolot.. 19.07.09, 11:26 A od kiedy Oasis Tours ma samoloty???????? Tanie BP korzystają z tanich przewoźników i nie mają wpływu jaki samolot podstawią. --------------------------------------------------------- Każdy nas uszczęśliwia. Jeden wchodząc, drugi...wychodząc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik Re: samolot.. IP: *.centertel.pl 19.07.09, 12:12 Wiadomo, że Oasis nie jest właścicielem linii lotniczych. Aczkolwiek na stronie internetowej przedstawiają kilka linii którymi "latają", z którymi mają podpsane umowy. W takcie pisania na tym forum znalazłam już taką stronę i to mi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: samolot.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 08:22 w zeszłym roku latali Novulair-em, samoloty ok (większkość samolotów które latają na czarterach do najnowszych nie należą ale nie ma tragedii). Co do rezydentów i wogóle biura OASIS mam raczej krytyczne zdanie - firma nie ma żadnej pozycji w Tunezji, a co za tym idzie jest pomiatana a rezydenci to porażka totalna (często przestraszeni studenci ze szkoły hotelarstwa w Poznaniu, którzy z każdą pierdołą muszą konsultować się z szefową) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Oasis IP: *.centertel.pl 20.07.09, 08:32 To czy ta firma jest pomiatana czy jaką ma pozycj - to dobrze byłoby gdyby to był ich problem. Klient ma prawo korzystać z tego za co zapłacił i tyle.. Zastanawiam się jak będzie i tym razem, to dosyć duże biuro i nie podejrzewałam nigdy wcześniej że ludzie będą tak niezadowoleni ( tutaj jak i na innych forach ). Z drugiej strony nie można tez patrzeć w ten sposób- bo leciałam kiedyś z biurem Tui - do hotelu 5* - na miejscu latały prusaki i jakies dziwne insekty, po dezynsekcji na nasze życzenie - problem "zniknął".. no ale nie o to chodzi jak się leci z rodziną na niby super lux wakacje. Tak więc nie tylko pozycja biura świadczy o jakości..mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: samolot.. IP: *.centertel.pl 19.07.09, 20:06 ja też będę wdzięczna za opinie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość fortuna thalassa IP: *.centertel.pl 19.07.09, 12:18 Ja lecę z Oasisem z opcją Fortuna Thalassa. Czytałam na forum, że czasem próbują na miejscu wcisnąć gorszy hotel..( nie z sieci Thalassa ) czy to prawda..? Odpowiedz Link Zgłoś
asiakop Re: fortuna thalassa 20.07.09, 09:29 Byłam z tym biurem w Tunezji w lipcu br. i nie mam zastrzeżeń, zarówno sama organizacja wypoczynku na miejscu, jak i rezydentki były w porządku, wszystko na czas. Polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fortuna thalassa IP: 82.160.56.* 20.07.09, 09:54 bylam 2 razy z tym biurem w tym roku rowniez.wrocilam zadowolona.rezydentka ok starala sie byc pomocna.organizacja na lotnisku ok.wiem ze byla grupa turystow ktorej zamienili hotel na inny.bardzo stekali po drodze ze sie nie godza itd.na miejscu jednak dali spokoj bo dostali fajniejszy i lepiej polozony hotel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: fortuna thalassa IP: *.centertel.pl 20.07.09, 11:01 cieszy mnie to, ż znalazł się ktoś kto nie napisał że to koszmar.. bo naprawdę zaczynam się obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
igortus Re: fortuna thalassa 20.07.09, 16:52 Byłam z Oasisem w tym roku i wszystko było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
maly-kielce Re: fortuna thalassa 20.07.09, 18:59 Byłem w Maju w Tunezji, Na lotnisku bardzo dobre informacje na miejscu, co 2 dni była rezydentka na 2 godziny i nie tylko by sprzedać wycieczki, interesowała się, super organizacja, a też sie obawiałem bo sie naczytałem. Najlepszym zdarzają sie wpadki problemy wiec nie ma co sie martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betka Re: OASIS Tours- czy polecacie to biuro ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.09, 10:45 Hej, Byłam z nimi w hotelu Thallasa Hammamet Village i było naprawdę super. Hotel mimo tego ze 3* był na wysokim poziomie, wszytko od jedzenia po pokoje ok. A do tego polskie animacje tak więc było wesoło. Wyjazd oceniam na 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Fortuna 4* IP: *.centertel.pl 21.07.09, 11:47 Ja kupiłam Fortuna 4* więc mam nadzieję, że do Hammametu 3* nie trafię, ale jak piszecie że też jest fajny to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś