IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:09
Zapraszam jakąś fajną dupę do Egiptu na wczasy. Wiek nie ma znaczenia.
Obserwuj wątek
    • kochanica-francuza Re: Egipt 11.01.05, 22:14
      Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Zapraszam jakąś fajną dupę do Egiptu na wczasy. Wiek nie ma znaczenia.

samą dupę? bez reszty ciała? to chyba najłatwiej ci będzie kupić silikonową lalę
      • Gość: Jacek Re: Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:24
        Przepraszam Cię bardzo, ale mi chodziło o istotę bardziej ruchliwą. A jak cię
        słowo d.... uraziło to może być fajna laska, dziewczyna, kobieta, kochanka,
        przyjaciółka.
        A tak nawiasem mówiąc wśród facetów "fajna dupa" to nic obraźliwego wręcz
        odwrotnie.
        • Gość: er_el Re: Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:29
          > A tak nawiasem mówiąc wśród facetów "fajna dupa" to nic obraźliwego wręcz
          > odwrotnie.

Wśród kobiet też nie, nie przejmuj się.:))))
        • kochanica-francuza Re: Egipt 11.01.05, 22:44

> Przepraszam Cię bardzo, ale mi chodziło o istotę bardziej ruchliwą. A jak cię
          > słowo d.... uraziło to może być fajna laska, dziewczyna, kobieta, kochanka,
          > przyjaciółka.
          > A tak nawiasem mówiąc wśród facetów "fajna dupa" to nic obraźliwego wręcz
          > odwrotnie.

Oczywiścei.Gdybym o atrakcyjnym facecie mówiła "fajny fiut" ,"fajny towar" lub
          "fajne mięsko",też by cię to nie urażało?
          • Gość: er_el Re: Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:49
            A kto ci przeszkadza mówić o facecie fajna dupa??? Analogiczna sytuacja, mówisz
            fajna dupa, a jak jesteś już bliżej zainteresowana, to szacunek i: chłopak,
            facet, mężczyzna.:))))
          • jdembowski Re: Egipt 11.01.05, 22:51
            Gdybyś powiedziała fajny fiut spuszczając wzrok lekko poniżej mego pasa wcale
            bym się nie obraził. A reszta też jest OK.
            • Gość: er_el Dobra rada:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:09
              Aha, jeśli chodzi o chętnych na twoją propozycję, to bierz amelię1 vel
              dziewczynę, nikitę, dymaną.:)))) Ona lubi być dymana, a w Egipcie, to już w
              ogóle, odjedzie ci w euforii.:)))) I poda, co zechcesz, zrobi dobrze loda...
              Gdyby nie spełniała twoich oczekiwań - niestety nie potrafi myśleć logicznie:(,
              więc może nie zrozumieć aluzji "zrób mi loda" - to zajrzyj na forum Cosmo!
              • Gość: Jacek Re: Dobra rada:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:23
                Dzięki za radę. Faktycznie mam zamiar udać się do Egiptu i najchętniej udałbym
                się tam z kimś o odmiennej płci.
                Oczywiście mój wątek na tym forum to czysta prowokacją i spodziewałem się
                raczej zmieszania z błotem a nie w miarę normalnej polemiki. Szczerze mówiąc
                miał to być mały wstęp do tego co może mnie spotkać na forum turystycznym, a tu
                taka miła niespodzianka.
                • Gość: er_el Re: Dobra rada:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:28
                  Naturalnie, że prowokacja.:)))) Jednakże, to nie zmienia faktu, że nikita
                  chętnie z tobą wyjedzie.:))))
                  • Gość: Jacek Re: Dobra rada:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:35
                    nikita, dymana vel dziewczyna to ta sama osoba? Czy to szereg dziewczyn
                    chętnych na wyjazd?
                    • Gość: er_el Re: Dobra rada:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:39
                      Jedna osoba występująca pod wieloma nickami.
            • kochanica-francuza Re: Egipt 11.01.05, 23:37
              jdembowski napisał:

> Gdybyś powiedziała fajny fiut spuszczając wzrok lekko poniżej mego pasa wcale
              > bym się nie obraził. A reszta też jest OK.
              Nie,nie,bez spuszzania wzroku."Fajny fiut" o całej twojej osobie.
              • Gość: jacek Re: Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:49
                Przyznaję Ci rację, fajny fiut nie brzmi najlepiej. Co do pozostałych twoich
                określeń w zasadzie nic nie mam. Wiem też że powiedzenie fajna d.. to slang i
                nie każdemu może się podobać i jeśli kogoś w jakiś sposób uraziłem to
                przepraszam.
                • Gość: Jacek Re: Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 01:33
                  er_el dzięki za radę z forum cosmo. Normalnie wymiękam jak czytam niektóre
                  posty. Nigdzie nie jadę i zabieram się za czytanie całego archiwum. Poprostu
                  nie mogę powstrzymać się od śmiechu.
                  Pozdrawiam wszystkie femińistki i jestem wdzięczny za gościnność.
          • Gość: Missy Queen Re: Egipt IP: *.tkchopin.pl 19.01.05, 12:18
            Dobre:)
            Fajna dupa - to tak jakby kobieta ograniczala sie do dupy.
            Bez przesady co?;)
    • arphar Re: Egipt 16.01.05, 13:35
      Watek wrocil. Po jego przeczytaniu zastanawiam sie czy nie nacisnalem niechcacy
      nie tego watku co trzeba.
      Moj blad.
    • tad9 Re: Egipt 16.01.05, 13:43

> Zapraszam jakąś fajną dupę do Egiptu na wczasy. Wiek nie ma znaczenia.

a płeć?
    • nietakasama Re: Egipt 17.01.05, 03:46
      To może ogłoszenie w Gazecie Wyborczej :)
      Cały modoł, a okreslenie "fajna dupa" boldem :))
    • kalina81 Re: Egipt 17.01.05, 08:06
      jasna cholera, a ja dopieo co wróciłam z egiptu:( i sama musiałam za to płacić,
      biednemu zawsze wiatr w oczy:(:( tak na marginesie to polecam synaj niźli sam
      Egipt, o wiele bardziej romatycznie uroczo i fajniutko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka