Gość: Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:09 Zapraszam jakąś fajną dupę do Egiptu na wczasy. Wiek nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Egipt 11.01.05, 22:14 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Zapraszam jakąś fajną dupę do Egiptu na wczasy. Wiek nie ma znaczenia. samą dupę? bez reszty ciała? to chyba najłatwiej ci będzie kupić silikonową lalę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:24 Przepraszam Cię bardzo, ale mi chodziło o istotę bardziej ruchliwą. A jak cię słowo d.... uraziło to może być fajna laska, dziewczyna, kobieta, kochanka, przyjaciółka. A tak nawiasem mówiąc wśród facetów "fajna dupa" to nic obraźliwego wręcz odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er_el Re: Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:29 > A tak nawiasem mówiąc wśród facetów "fajna dupa" to nic obraźliwego wręcz > odwrotnie. Wśród kobiet też nie, nie przejmuj się.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Egipt 11.01.05, 22:44 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Przepraszam Cię bardzo, ale mi chodziło o istotę bardziej ruchliwą. A jak cię > słowo d.... uraziło to może być fajna laska, dziewczyna, kobieta, kochanka, > przyjaciółka. > A tak nawiasem mówiąc wśród facetów "fajna dupa" to nic obraźliwego wręcz > odwrotnie. Oczywiścei.Gdybym o atrakcyjnym facecie mówiła "fajny fiut" ,"fajny towar" lub "fajne mięsko",też by cię to nie urażało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er_el Re: Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:49 A kto ci przeszkadza mówić o facecie fajna dupa??? Analogiczna sytuacja, mówisz fajna dupa, a jak jesteś już bliżej zainteresowana, to szacunek i: chłopak, facet, mężczyzna.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jdembowski Re: Egipt 11.01.05, 22:51 Gdybyś powiedziała fajny fiut spuszczając wzrok lekko poniżej mego pasa wcale bym się nie obraził. A reszta też jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er_el Dobra rada:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:09 Aha, jeśli chodzi o chętnych na twoją propozycję, to bierz amelię1 vel dziewczynę, nikitę, dymaną.:)))) Ona lubi być dymana, a w Egipcie, to już w ogóle, odjedzie ci w euforii.:)))) I poda, co zechcesz, zrobi dobrze loda... Gdyby nie spełniała twoich oczekiwań - niestety nie potrafi myśleć logicznie:(, więc może nie zrozumieć aluzji "zrób mi loda" - to zajrzyj na forum Cosmo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Dobra rada:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:23 Dzięki za radę. Faktycznie mam zamiar udać się do Egiptu i najchętniej udałbym się tam z kimś o odmiennej płci. Oczywiście mój wątek na tym forum to czysta prowokacją i spodziewałem się raczej zmieszania z błotem a nie w miarę normalnej polemiki. Szczerze mówiąc miał to być mały wstęp do tego co może mnie spotkać na forum turystycznym, a tu taka miła niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er_el Re: Dobra rada:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:28 Naturalnie, że prowokacja.:)))) Jednakże, to nie zmienia faktu, że nikita chętnie z tobą wyjedzie.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Dobra rada:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:35 nikita, dymana vel dziewczyna to ta sama osoba? Czy to szereg dziewczyn chętnych na wyjazd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er_el Re: Dobra rada:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:39 Jedna osoba występująca pod wieloma nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Egipt 11.01.05, 23:37 jdembowski napisał: > Gdybyś powiedziała fajny fiut spuszczając wzrok lekko poniżej mego pasa wcale > bym się nie obraził. A reszta też jest OK. Nie,nie,bez spuszzania wzroku."Fajny fiut" o całej twojej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:49 Przyznaję Ci rację, fajny fiut nie brzmi najlepiej. Co do pozostałych twoich określeń w zasadzie nic nie mam. Wiem też że powiedzenie fajna d.. to slang i nie każdemu może się podobać i jeśli kogoś w jakiś sposób uraziłem to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 01:33 er_el dzięki za radę z forum cosmo. Normalnie wymiękam jak czytam niektóre posty. Nigdzie nie jadę i zabieram się za czytanie całego archiwum. Poprostu nie mogę powstrzymać się od śmiechu. Pozdrawiam wszystkie femińistki i jestem wdzięczny za gościnność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Queen Re: Egipt IP: *.tkchopin.pl 19.01.05, 12:18 Dobre:) Fajna dupa - to tak jakby kobieta ograniczala sie do dupy. Bez przesady co?;) Odpowiedz Link Zgłoś
arphar Re: Egipt 16.01.05, 13:35 Watek wrocil. Po jego przeczytaniu zastanawiam sie czy nie nacisnalem niechcacy nie tego watku co trzeba. Moj blad. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Egipt 16.01.05, 13:43 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Zapraszam jakąś fajną dupę do Egiptu na wczasy. Wiek nie ma znaczenia. a płeć? Odpowiedz Link Zgłoś
nietakasama Re: Egipt 17.01.05, 03:46 To może ogłoszenie w Gazecie Wyborczej :) Cały modoł, a okreslenie "fajna dupa" boldem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina81 Re: Egipt 17.01.05, 08:06 jasna cholera, a ja dopieo co wróciłam z egiptu:( i sama musiałam za to płacić, biednemu zawsze wiatr w oczy:(:( tak na marginesie to polecam synaj niźli sam Egipt, o wiele bardziej romatycznie uroczo i fajniutko Odpowiedz Link Zgłoś