zlotoslanos Re: Samo życie 26.01.06, 23:23 Samo życie ? Wiśniewski zostanie znów szczęśliwym tatą . To przecież normalne,że kochając kogoś chce się kłaść obok i budzić rano...dziwię się jedynie niepomiernej głupocie tej Świątkiewicz czy jak jej tam. W życiu bym nie zaufała takiemu rwijbucowi. I zastanawiające jest jakie ten buc ma szczęście : zgłosił piosenkę do Eurowizji i piosenkę tę ktoś zauważył, i wykorzystał jako ścieżkę dźwiękową do filmu startującego w Cannes . Koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Samo życie 27.01.06, 11:31 łomatko, też zawsze sie zastanawiałam jak mozna z takim Wiśniewskim, bleee No, ale o gustach się nie dyskutuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Samo życie 27.01.06, 11:46 Ale do tego on ma czerwoną pieczątkę na czole : niestały w uczuciach , zmienia żony :\ Bach tego nie bierzcie ! Głupia łatwowierna cipcia z tej nowej. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Samo życie 27.01.06, 11:48 To samo, co Doorn, co parę lat taki musi zmienic żonę na nowszy model. Palanty :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Samo życie 27.01.06, 11:49 zlotoslanos napisała: > Ale do tego on ma czerwoną pieczątkę na czole : niestały w uczuciach , zmienia > żony :\ Ale to tym lepiej dla niej. Pomęczy się przez jakiś czas, a potem przy rozwodzie podział majątku - a jest co dzielić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Samo życie 27.01.06, 11:51 Nie sądzę,żeby laska sie z nim zadawała ze względu na wielką miłość i ze względu na wielka miłość zaszła w ciązę. Raczej chce sie wgryżc wyżej i mieć kasę , ot i wsio. Nikt przy zdrowych zmysłach nie byłby w stanie kochać kogoś takiego jak Wisniewski. Dla mnie to emocjonalny furiat, któremu przydałby sie klasztor buddyjski, nie 15 dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Samo życie 27.01.06, 11:59 Mi się bardzo podobała odpowiedź nowej żony Donalda Trumpa, supermodelki Melanii Knauss, na pytanie dziennikarza o to, czy wyszłaby za Trumpa, gdyby nie miał tyle pieniędzy. Odpowiedziała pytaniem: Czy Donald ożeniłby się ze mną, gdyby nie moja uroda? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Samo życie 27.01.06, 12:12 Odnośnie majątku - rozdzielność majątkowa była z Mandaryną , wyszła z niczym nawet odbrał jej prezenty - samochód ( są raty więc sama może spłacać, co to za majątek? ) dom ( prezent na urodziny był ale... nie będę stale żonom zostawiał domów, wyszła zeń z 4 walizkami) i sala gimnastyczna ( na którą przcież razem zarobili w "Jestem jaki jestem" oddała klucze ) Po ślubie w igloo w Grenlandii ,żadna głupota mnie nie zdziwi nawet ta rozmamlana fota " Wisniewski cieszy się bo zostanie znów ojcem " co za buc nad buce a baby? gdyby głupota miała skrzydła..... Teraz sekunduję Mandarynie by dostała się do Tańca z gwiazdami , tam za odcinek płacą 10 tyś , odkułaby się i pokazała z lepszej strony niz śpiew. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Samo życie 27.01.06, 12:15 Wiśniewski to głupek, który swoją karierę zepsuł pozwalając na rozpad zespołu Ich Troje a teraz mści sie na żonie, która zaczęła robić karierę ;-P P.S. Zlotos, całkiem niezła z Ciebie babka na wrotkach ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Samo życie 27.01.06, 12:24 Sinusik zaglądasz do wizytóweczek co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Samo życie 27.01.06, 12:39 Ano zaglądam. I tak patrze i patrze i... Zdjęcie zdjęłas.. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Samo życie 27.01.06, 12:42 Taki mróz ,że wrotki zamieniam na łyżwy :P Miłego dnia sinusik. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Samo życie 27.01.06, 12:45 > Taki mróz ,że wrotki zamieniam na łyżwy :P Miłego dnia sinusik. Miłego dnia Zlotosiku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Samo życie 27.01.06, 12:16 Nie przesadzaj z użalaniem się nad Mandaryną, zarobi na siebie nawet bez Tańca z gwiazdami. Gdyby nie Wiśniewski, nie zostałaby gwiazdą piosenki, i tego jej nikt nie odbierze. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Samo życie 27.01.06, 12:23 Ja jej sekunduję jako matce, kobiecie samotnej. Życie zweryfikowało moje poglądy. Można się śmiać z jej śpiewu ale należy ubolewać nad losem porzuconej matki. I tu trzymię za nią kciuki i życzę jak najlepiej a jemu kij w d...ę Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Samo życie 27.01.06, 12:29 Z jednej strony masz rację, z drugiej jednak wiedziały gały, co brały. Przecież Wisniewski juz wczesniej był zonaty, a jego pierwsze małżenstwo rozpadło się kiedy się puscił z Mandaryną. Mozna było przewidziec, że druga żona też mu się prędzej czy później znudzi i znajdzie sobie następną naiwną. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Samo życie 27.01.06, 12:35 Z tym,że w tamtym związku nie było dzieci mógł ściemnić " poznałem swoją prawdziwą miłość " Tu była już rodzina a to zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Samo życie 27.01.06, 12:37 Myslisz, że taki doopek będzie się dziecmi przejmował? Nawet alimentow nie będzie płacił, to ten typ faceta :/ Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Samo życie 27.01.06, 12:42 No i włąsnie dlatego nie sposób go uwazać za kogoś innego niz palanta. Taki niedorobiony Piotruś Pan a`la poslkie realia. Brakuje mi jeszcze, żeby wybudował sobie zamek i zamieszkał tam , twierdząc jak strasznieludzie go skrzywdzili, aon chciał wszystkim pomagać.Żen. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Samo życie 27.01.06, 12:46 To jest dziwny człowiek. Ma kupe kasy, ale zgrywa biednego chłopca skrzywdzonego przez życie. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Samo życie 27.01.06, 13:06 Bo go mamusia nie kochała, trudne dziecinstwo, wszyscy zawsze winni tylko nie on :P Jej jej, biedaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Samo życie 27.01.06, 13:10 Kurde, takie dzieciństwo jak on, to nie przesadzając, ma w Łodzi prawie połowa dzieciakow. ale jak sie ma własne dzieci, to chyba zapala sie we łbie swiatełko, ze nie chce im sie identycznie chrzanić zycia, prawda? A jemu nie za bardzo i dlatego dla mnie to jest ktoś kto zapomniał dorosnąć, a produkuje masowo dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Samo życie 27.01.06, 13:15 Nie tylko w łodzi. Każdy dzieciak z sierocińca lub z rodziny patologicznej ma podobne dzieciństwo, ale nie każdy z nich jest użalającym się nad sobą dupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Samo życie 27.01.06, 13:14 Mamusia go nie kochała:-( ojejku straaaszne :-( O ile się nie myle to ten głupek wychowywał się w niemczech w normalnej rodzinie, tak więc nie miał za dużego kontaktu z matką. Po za tym użalanie sie nad sobą jest mało męskie ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Samo życie 27.01.06, 13:19 Poza tym kiedys w końcu trzeba dorosnąć, a nie życ tylko traumą z dzieciństwa. Ma doopek tyle kasy i jeszcze marudzi. Szkoda mi tylko tych dzieci, których narobił nie wiadomo ile i po co :P Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Samo życie 27.01.06, 13:32 Dzieciaki sobie poradzą. Jakies alimenty na nie płacić musi, a jak nawet nie, to taka Mandaryna da rade zarobic kase i utrzymac dzieciaka. Jest też młoda i ładna więc jakiegoś nowego tatusia na pewno znajdzie ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Samo życie 27.01.06, 12:44 Dlatego chciałbym ją widzieć w Tańcu z gwazdami obok Okupnik , Zakopowera, Jakimowicza, Zakoscielnego, Stenki , Oli Kwaśniewskiej ! więcej grzechów niepamietam ... :-) Miłego dnia diabli. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Samo życie 27.01.06, 13:05 Czemu nie, spiewać nie potrafi, ale tańczy nieźle. Tobie też miłego dnia życzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś