Dodaj do ulubionych

Manifa 2006

16.02.06, 12:09
To juz niedłyo, 5 marca!
Ktoś z tego forum się wybiera?

Wyposażenie na manifę można zakupić:
www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3080450
W najbliższą sobotę odbedzie sie też impreza benefitowa Viva La Manifa
Info:
www.feminoteka.pl/news.php?readmore=227
Ja sie neistety nie mogę pojawić bo bedę w pracy:((((
Obserwuj wątek
    • pavvka Re: Manifa 2006 16.02.06, 12:14
      Ale dlaczego 5, a nie 8 marca?
      • bitch.with.a.brain Re: Manifa 2006 16.02.06, 12:15
        manifa zwykle jest w weekend w okolicy 8 marca
    • bleman Re: Manifa 2006 16.02.06, 12:15
      > Wyposażenie na manifę można zakupić:
      > www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3080450

eeee niefajne
      Takie lepsze :
      www.tshirthell.com/store/product.php?productid=429
      www.tshirthell.com/store/product.php?productid=367
      www.tshirthell.com/store/product.php?productid=228
      www.tshirthell.com/store/product.php?productid=252
      www.tshirthell.com/store/product.php?productid=127
      www.tshirthell.com/store/product.php?productid=468
      www.tshirthell.com/store/product.php?productid=192
      Za niektore MW mogla by chyba zabic ;-)

Oczywiscie zartuje z tymi koszulkami :)

> Ja sie neistety nie mogę pojawić bo bedę w pracy:((((

Na manifie czy imprezie ? ;-)
      • bitch.with.a.brain Re: Manifa 2006 16.02.06, 12:20
        na imprezie nie bede:(
        • bleman Ten cze na plakatach mi nie pasuje. 16.02.06, 12:25
          Czzy organizatorki manify identyfikowaly sie ze zbrodniazem ktory osobiscie
          rozstrzeliwal wrogow "rewolucji" ?
          • bitch.with.a.brain Re: Ten cze na plakatach mi nie pasuje. 16.02.06, 12:25
            czekalam na ten komentarz:)))
            • bleman To sie doczekalas :> 16.02.06, 12:30

• bleman Ale serio to razi w oczy, i niebezpiecznie nawiazu 16.02.06, 12:31
              je do komunizmu.
              • bitch.with.a.brain Re: Ale serio to razi w oczy, i niebezpiecznie na 16.02.06, 13:02
                nie mówię,że ja jestem zachwycona takim ilustrowaniem manify.
                Choć mam wrażenieże wizerunek Che jest po prostu jakimś elementem kultury
                masowej uzywanym nieco bezmyslnie.Mniej więcej jak Marilyn Monroe.Po prostu taki
                znany obrazek i tyle.
              • abaddon_696 To nie patrz, nikt cię nie zmusza 16.02.06, 13:15

• bitch.with.a.brain Re: To nie patrz, nikt cię nie zmusza 16.02.06, 13:16
                  A co ty w takim bojowym nastroju jesteś?
                  • bleman Moze to TE dni ;-)))) 16.02.06, 14:49

• bleman Rozumiem ze plakat z hitlerem byl by rownie OK ? 16.02.06, 14:51

• abaddon_696 Tak samo jak plakat z Pinochetem. Powiedz 16.02.06, 23:55
                    to kolegom z UPR.
                    • bleman Nie mam kolegow w UPR. ;-) 16.02.06, 23:57
                      A plakat z Pinochetem jest rownie niesmaczny jak z kazdym innym zbrodniarzem.
                      • abaddon_696 Re: Nie mam kolegow w UPR. ;-) 17.02.06, 00:01
                        Każdy polityk jest w pewnym sensie zbrodniarzem:)
                        • ggigus a to fakt 17.02.06, 00:02
                          i jeszcze klamca kazdy polityk jest
                          wielu ludzi watpi w demokracje, bo ona przestaje sie w kapitalizmie sprawdzac
                          • abaddon_696 Re: a to fakt 17.02.06, 00:05
                            > wielu ludzi watpi w demokracje, bo ona przestaje sie w kapitalizmie sprawdzac

Kapitalizm gryzie się z demokracją, za to często mile współgra z ustrojem
                            autorytarnym.
                          • dziewice Re: a to fakt 17.02.06, 00:05
                            hmmm to zastanawiajace
    • pavvka Re: Manifa 2006 16.02.06, 12:17
      bitch.with.a.brain napisała:

Ło rany, to feministki będą defilowały na manifie w samych majtkach?
      • bleman hmmm... moze byc ciekawie ;-) 16.02.06, 12:18

• pavvka Re: hmmm... moze byc ciekawie ;-) 16.02.06, 12:32
          Może to pomysł na wciągnięcie większej liczby mężczyzn do akcji.
          • bleman Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 12:48
            meskie jest ;-), jakies takie wykluczajace mezczyz.
            Lepsze by bylo les bi together(niegramtaycznie i ebz sensu...ale ciekawiej) ;-)
            • bleman HASŁO oczywiscie :/ 16.02.06, 12:49

• pavvka Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 12:52
              Ale przecież Ciebie pociągają lesbijki.
              • totalna_apokalipsa Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 13:22
                Mam wrazenei, ze niektórzy woleliby hasło:
                www.allegro.pl/show_item.php?item=85689136
                • bitch.with.a.brain Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 13:25
                  mam taką kartkę:)Może kiedyś ją przerzucę na koszulke:)
                  • pavvka Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 13:28
                    ALe jak to w końcu jest - ta manifa jest feministyczna czy lesbijska?
                    • bitch.with.a.brain Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 13:33
                      Manifa jest kobieca,a lesbijki też są kobietami
                    • totalna_apokalipsa Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 13:34
                      No nie wiem własciwie,ale myślę, ż es trasznie duzo ludzi by coś do mnie
                      miało , jakbym sobie taka koszulkę strzeliła...niekoniecznie wrogo, ale w
                      ogóle :)
                      • totalna_apokalipsa Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 13:35
                        mój nabardziej eksentryczny pomysł ubraniowy to znaczek z napisem:
                        zdelegalizowac szczęscie
                        • bitch.with.a.brain Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 13:49
                          U mnieta bluzka to bedzie jeden z mniej ekstrawaganckich pomysłow ubraniowych:)
                      • pavvka Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 13:40
                        Pewnie miałabyś wiele propozycji.
                        • totalna_apokalipsa Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 13:55
                          ekhmm...ja? ...
                          • pavvka Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:07
                            Skąd to zdziwienie?
                            • totalna_apokalipsa Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:17
                              Nie no, w takim kontekście po prostu o tym nie pomyslałam. Raczej inne rzesze
                              społeczeństa mogłyby mieć dla mnei jakies , niekoniecznie ciekawe, propozycje:)
                              • pavvka Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:20
                                Ja nie twierdziłem, że propozycje byłyby ciekawe, tylko że liczne :-)))
                                • totalna_apokalipsa Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:24
                                  mam jakieś wewnętrzne przekonanie, ż e w większości pochodziłyby jednak od
                                  męzczyzn:P
              • bleman Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:44
                > Ale przecież Ciebie pociągają lesbijki.

Wlasciwie to bi ;-)

I prosze i tu moich pociagow nie wywlekac na wierzch ;-)
                • pavvka Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:45

bleman napisał:

> prosze i tu moich pociagow nie wywlekac na wierzch ;-)

Sam je wywlokłeś już dawno, i wiele razy :-)
            • bitch.with.a.brain Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 13:03
              nie jest to strój obobiwazujący,choć taka obcisła czerwona bluzeczka będzie mi
              się dobrze z czarna miniowką komponować:)
              • pavvka Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 13:06
                No to nic tylko powinnaś Johnny'ego na manifę zaprosić
              • pavvka Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 13:55
                > obcisła czerwona bluzeczka będzie mi
                > się dobrze z czarna miniowką komponować:)

A nie zmarzniesz w takim stroju? 5 marca to jeszcze zima.
                • bitch.with.a.brain Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 13:58
                  no wiadomo,że w kurtce bedę a nie w samej bluzce:)
                  A w spódnicach wi zima chodzę
                  • bleman Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:43
                    > A w spódnicach wi zima chodzę

Ciekawe oc na to twoje nerki ;-)
                    • bitch.with.a.brain Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:46
                      chyba nic specjalnego:)
                      Ostatnio nosze taką dłuższa, za kolana:)

Zresztą chyba nie pójdę w miniówce bo będę w służbie porzadkowej
                      • bleman Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:47
                        > Zresztą chyba nie pójdę w miniówce bo będę w służbie porzadkowej

Czyli co ?
                        bedziesz biegala z biala kiszka i palowala tych ktorzy beda nierowno szli ? ;-)
                        • bitch.with.a.brain Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:48
                          będę wspólpracowała z policją:)

(jak ja sie potem na żylecie pokażę?;) _
                          • bleman Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:49
                            > będę wspólpracowała z policją:)

Znaczy sie co ;-) stac niebezpiecznie blisko chlopcow z prewencji ? ;-)

> (jak ja sie potem na żylecie pokażę?;)

eee ?
                            • bitch.with.a.brain Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:53
                              Raczje będę po prostu szła po zewnętrznej stronie demonstracji,wyłapywała jakiś
                              weszpolakow którzy będa chcieli rozdawac ulotki itp

ale możliwe,że będzie to niebezpiecznie blisko policji:)

eee ?
                              No co??
                              • bleman Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:55
                                > Raczje będę po prostu szła po zewnętrznej stronie demonstracji,wyłapywała jakiś
                                > weszpolakow którzy będa chcieli rozdawac ulotki itp

Cenzura he...

> eee ?
                                > No co??

No o co chodzilo w tym zdaniu pomiedzy znakami "(" i ")"
                            • pavvka Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:53
                              W Warszawie mieszkasz i nie wiesz co to żyleta?
                              • bleman NIe wiem... 16.02.06, 14:55

• bitch.with.a.brain Re: NIe wiem... 16.02.06, 14:56
                                  a chcesz się dowiedzieć?;)
                                  • bleman Nie wiem... ;-) 16.02.06, 14:57
                                    A czy to czyms grozi ? ;-)
                                    • pavvka Re: Nie wiem... ;-) 16.02.06, 14:58
                                      Dowiadywanie się nie grozi, ale przebywanie tam owszem.
                                      • bitch.with.a.brain Re: Nie wiem... ;-) 16.02.06, 14:58
                                        a byłeś?
                                        • pavvka Re: Nie wiem... ;-) 16.02.06, 14:59
                                          Nie, nie lubię piłki nożnej. Ale legendy krążą.
                                          • bitch.with.a.brain Re: Nie wiem... ;-) 16.02.06, 15:00
                                            to tylko legendy
                                    • bitch.with.a.brain Re: Nie wiem... ;-) 16.02.06, 14:58
                                      mnie nic się tam nei stało:)
                                      Ogolnie to więcej w tmy legendy niż prawdy:)
                                      • bleman No ale co to jest ? napiszcie wreszcie ;-) 16.02.06, 14:59

• bitch.with.a.brain Re: No ale co to jest ? napiszcie wreszcie ;-) 16.02.06, 15:00
                                          pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BByleta_(Legia_Warszawa)
                                          • totalna_apokalipsa Re: No ale co to jest ? napiszcie wreszcie ;-) 16.02.06, 15:11
                                            A u mnie to sie nazywa " pod zegarem" nie żyleta:)))) Klub kibica słowem.
                                            • bitch.with.a.brain Re: No ale co to jest ? napiszcie wreszcie ;-) 16.02.06, 15:12
                                              U Ciebie czyli...?
                                              To sie róznie nazywa, np Polonia ma Kamienną
                                              • bleman Jak mozna sie pasionowac pilka nozna 16.02.06, 17:26
                                                jest masa ciekawszych i bardziej widowiskowych dyscyplin :]
                                                • pavvka Re: Jak mozna sie pasionowac pilka nozna 16.02.06, 17:30
                                                  Ty mi, Ble, nie rób konkurencji. Zawsze uchodziłem za oryginalnego, bo nie
                                                  lubię piłki nożnej ani piwa, a teraz...
                                                  • bleman hehe ;-) ja od Pilki kopanej wole Koszykowke 16.02.06, 17:37
                                                    no i raz na sto lat jakis mecz rugby albo hokeja na lodzie obejrzec :)
                                                • bitch.with.a.brain Re: Jak mozna sie pasionowac pilka nozna 16.02.06, 18:05
                                                  bo w TV to rzeczywiscie nudna dyscyplina.
                                                  Ale na meczu jest świetna atmosfera.To zupelnie cos innego
                                                  • bleman Re: Jak mozna sie pasionowac pilka nozna 16.02.06, 18:06
                                                    Na meczu zuzlowym ejst fajna atmosfera ;-)
                                                    szczegolnie na wirazach ;-)))))))
                                              • totalna_apokalipsa Re: No ale co to jest ? napiszcie wreszcie ;-) 16.02.06, 17:46
                                                Jak to gdzie ? Widzew, Widze, Łódzki Widzew (drugi wers piosenki jest
                                                niecenzutralny, wiec nie dopiszę)
                                                • bleman ŁKS żydy ;-))) 16.02.06, 17:58

• totalna_apokalipsa Re: ŁKS żydy ;-))) 16.02.06, 18:06
                                                    Takie mozaiki to ja mam po całym mieście na murach:)
                                                  • zlotoslanos apokal idź na pocztę gazety 16.02.06, 18:08

• bleman Czyli taka miejscowka 16.02.06, 17:25
                                            dla młotkow ;-)
                                            • bitch.with.a.brain Re: Czyli taka miejscowka 16.02.06, 18:03
                                              albo dla tych których nei stać na bilety na krytą
                                              • bleman Re: Czyli taka miejscowka 16.02.06, 18:06
                                                > albo dla tych których nei stać na bilety na krytą

A co napisalem ;-))))
                                                Nie no zartuje ;-)
                                                • bitch.with.a.brain Re: Czyli taka miejscowka 16.02.06, 18:09
                                                  Róznych ludzi nie stać,np nauczycieli:)

-----
                                                  O Ela Ela poznaj mego przyjaciela
                                                  • bleman Re: Czyli taka miejscowka 16.02.06, 18:11
                                                    > Róznych ludzi nie stać,np nauczycieli:)

No zartowalem ;-) nie cisnij juz tak ;-)
                                                  • bitch.with.a.brain Re: Czyli taka miejscowka 16.02.06, 18:11
                                                    a żartuj sobie jak chcesz,nie to niespecjalnie rusza,naprawde:)
                                                  • bleman Re: Czyli taka miejscowka 16.02.06, 18:12
                                                    > nie to niespecjalnie rusza,naprawde:)

Nie to nie ;-)))
                                                  • bitch.with.a.brain Re: Czyli taka miejscowka 16.02.06, 18:15
                                                    świetnie,że się rozumiemy:)
                                                  • bleman Re: Czyli taka miejscowka 16.02.06, 18:17
                                                    Tez sie ciesze ;-)
                                              • bleman Re: Czyli taka miejscowka 16.02.06, 18:09
                                                Czy za szybowa kolezanka odpisze w jakis sposob na moje wymijajace i zmuszajace
                                                ja do przejecia inicjatywy pytanie ? ;-)
                                                • bitch.with.a.brain Re: Czyli taka miejscowka 16.02.06, 18:10
                                                  jak sie zaloguje na gronie to odpowie:)
                                                  • bleman Re: Czyli taka miejscowka 16.02.06, 18:12
                                                    No tak... wiedzialem ze o czyms zapomnialem ;-))
                        • pavvka Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:49
                          bleman napisał:

> bedziesz biegala z biala kiszka i palowala tych ktorzy beda nierowno szli ? ;-
                          )

Masz fantazje sado-maso na temat Bitch? :-O
                          • bleman Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:50
                            Nie no o pejczach chyba nic nie napisalem ;-) ?
                            • pavvka Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:51
                              Ale ta kiszka to nawet jakoś bardziej seksualnie się kojarzy niż pejcz.
                            • bitch.with.a.brain Re: Ale chaslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:51
                              miałam kiedyś pejcz ale gdiześ mi sie zagubil:)
                              • bleman Re: Ale haslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:52
                                > miałam kiedyś pejcz ale gdiześ mi sie zagubil:)

LOL
                                ;-))))))))))))))))))))))
                                • bitch.with.a.brain Re: Ale haslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:53
                                  nie LOL tylko to z czasów kiedy jeździłam konno:)
                                  • bleman Re: Ale haslo les get together jakies takie malo 16.02.06, 14:55
                                    > nie LOL tylko to z czasów kiedy jeździłam konno:)

Aha...a juz sie wystraszylem ... ;-)
    • dziewice Re: Manifa 2006 16.02.06, 20:50
      a moze prawdziwe feministki nie zycza sobie takie reklamy?

bitch.with.a.brain napisała:

> To juz niedłyo, 5 marca!
      > Ktoś z tego forum się wybiera?
      >
      > W najbliższą sobotę odbedzie sie też impreza benefitowa Viva La Manifa
      > Info:
      > www.feminoteka.pl/news.php?readmore=227
      > Ja sie neistety nie mogę pojawić bo bedę w pracy:((((
      • bitch.with.a.brain Re: Manifa 2006 17.02.06, 10:12
        a kiedy feministka jest prawdziwa?
        I jakiej reklamy sobie nei życza?
    • kochanica-francuza A bez wyposażenia można? 17.02.06, 00:17
      bo ja za stara jestem, żeby się z poglądami na koszulkach obnosić...
      • ggigus a od jakiego wieku nie wypada nosic napisow 17.02.06, 00:23
        na koszulkach??
        • dziewice Re: a od jakiego wieku nie wypada nosic napisow 17.02.06, 00:25
          od 25

ggigus napisała:

> na koszulkach??
          • ggigus a dlaczego nie od np. 26?? 17.02.06, 00:26

• kochanica-francuza Oj ludzie ja po prostu czuję się na to za stara 17.02.06, 00:28
              poza tym czuję się okropnie mieszczańsko w dżinsach i butach do kostki... na
              manifie przeważają buty sportowe i bojówki

a czy w tym rzucie też będą obrażane uczucia religijne (parodia fragmentów
              mszy)? bo jak będą, to nie idę. sparodiujcie lepiej serial "Klan", hihi
              • dziewice Re: Oj ludzie ja po prostu czuję się na to za sta 17.02.06, 00:38
                ja mam wlasna kosztulke "dziewice rzONdzo"

jak bedzie cieplo to bede w stringach :)
            • dziewice Re: a dlaczego nie od np. 26?? 17.02.06, 00:38
              a dlaczego niby tak?
              ggigus napisała:

>
      • bitch.with.a.brain Re: A bez wyposażenia można? 17.02.06, 10:11
        no pewnie,kazdy moze:)
        Zresztą pewnei bedzie za zimno,żeby się z koszulkami obnosić.Wiec bluzeczka
        zostanie na lepsze, cieplejsze czasy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka