illiterate 02.04.06, 00:57 No dobrze, teraz juz chyba moge spytac, jak Wam sie artykul podobal. Bo mi bardzo. kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,3244355.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bleman Jaka skaza w polskiej mentalnosci powoduje 02.04.06, 01:19 ze jest u nas tylu "frajerow" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
heretic_969 Podoba mi się w nim jedno. 02.04.06, 02:17 Opisane przypadki są dowodem na absurdalność instytucji małżeństwa. Po co ludzie są ze sobą, skoro - jak powiedziała jedna z kobiet z artykułu - nie współżyją ze sobą od 15 lat? OK, związek i seks to dwie różne sprawy, ale mam dziwne wrażenie, że i uczuć zbyt wiele w tych związkach nie ma. A swoją drogą, chciałbym zobaczyć atrakcyjną 50-latkę, jak dla mnie póki co to jakieś science-fiction:) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: To był primaaprilisowy żart, osiołki:):):) 02.04.06, 02:44 Daliście się wrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
heretic_969 Taka mała uwaga: 02.04.06, 03:46 Gdyby ktoś chciał naprawdę nabrać ludzi, to zatytułowałby tekst: "Seksturystyka 2006" a nie "Seksturystyka 2013". No ale cóż, najwyraźniej są i głupsi od osiołków. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamich Re: Taka mała uwaga: 02.04.06, 10:32 Jak czytam takie oszołomstwa top słabo mi sie robi 1. Ludzie bywają ze soba (są małżeństwem)nie tylko z powiodu sexu, jak się niektórym tu wydaje.Może ich łączyć wiele innych rzeczy. 2. Gadanie o tym jak to 50-letnia kobita jest niezdolnym (bo nie wyglada) do miłosci fizycznej potworem zwala mnie z nóg.A mi sie niedobrze robi gdy podtatusiały, łysiejacy, brzuchaty dziadek startuje do młodej dziewczyny obśliniony, trzęsąc posladkami z zadyszką w tle...jak sie pręży i wciąga brzuszysko.czy wy mężczyżni uważacie że dla was czas nie biegnie? Odpowiedz Link Zgłoś
heretic_969 Re: Taka mała uwaga: 02.04.06, 12:55 > 2. Gadanie o tym jak to 50-letnia kobita jest niezdolnym (bo nie wyglada) do > miłosci fizycznej potworem zwala mnie z nóg. To była taka złośliwość z mojej strony:) A mi sie niedobrze robi gdy > podtatusiały, łysiejacy, brzuchaty dziadek startuje do młodej dziewczyny > obśliniony, trzęsąc posladkami z zadyszką w tle...jak sie pręży i wciąga > brzuszysko. Mi też:) czy wy mężczyżni uważacie że dla was czas nie biegnie? Ależ jasne, że biegnie, tylko trochę wolniej niż wam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Taka mała uwaga: 02.04.06, 13:07 > Ależ jasne, że biegnie, tylko trochę wolniej niż wam:) O to to, dobrze kolega prawi ;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Taka mała uwaga: 02.04.06, 13:15 Ależ jasne, że biegnie, tylko trochę wolniej niż wam:) > > O to to, dobrze kolega prawi ;-))))))))))))))) Nie powiedziałabym. Polska ulic pokazuje , ze biegnie z 15 lat szybciej właśnie męzczyznom (wystarczy popatrzeć na zęby , stan skóry i ogólnie zdrowie), a kiedy kobiety mają 70 lat, statystyczny polski mezczyzna od 10 lat sprawdza kwasność gleby. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Wez nie porownuj nas, zgrabnych jędrnych 20paro 02.04.06, 13:17 latkow z panami o ktorych dbał PRL Ok... ? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: A co ma PRL do rzeczy?... nt 03.04.06, 07:46 Nosz kurde jak to co????? Pochody pierwszomajowe na które przymusowo ciągano, a jak nie- wylot ze szkoły,pałowanie na kazdym kroku, ta nienawiść komuny do ludzi objawiająca się zdziczeniem tak pieknie opisywanym przez tych co przezyli,te ciągania dziatwy na propagandowe filmy "Chłopi", "Ziemia Obiecana" itp żeby pzrymusic do zapoznania się z komuszymi lekturami obowiązkowymi, ech, ciężko było ale ludność walczyła jak umiała.Ten brak wszystkiego, zdrowej zywności pepsi, coli, hamburgerów itp, niska zawartośc E w jedzeniu,te trujące komunistyczne leki za półdarmo, ci lekarze- bandyci, jednym słowem wszystko! I wszystko na kartki, w sklepach ocet.I te upokarzające kredyty dla młodych małżeństw, i te bloki mieszkalne - jeden syf i antypolskość, działki jak u jakichś cyganów, zmuszanie ludzi do siania na nich marchewki, oj , pamiętam! Jedyne dobre to to,ze wtedy wybudowano najwięcej kościołów. My wszyscy ofiary komuny powinniśmy dostać jakieś uprawnienia kombatanckie. Z tego wszystkiego chyba najgorsze były pochody pierwszomajowe robiono wtedy łapanki po domach, wywlekano , pałami pędzono, a jak ktos chromy upadł w czasie pochodu - zamykano w areszcie.Pamiętam.No i te goździki na 8 marca.No i ta oświata zdrowotna, klub wiewiórki,zeby zniszczyć katolickim dzieciom zęby. Jesli chcecie się dowiedzieć więcej - pytajcie, ja pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Wez nie porownuj nas, zgrabnych jędrnych 20pa 02.04.06, 13:23 Tak sie składa, ze o was też dbał PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Ale tylko przez pare lat ;-) 02.04.06, 13:30 Jasne, potem natomiast w szkolach zlikwidowano choćby gabinety dentystyczne i widać to dość dobrze po dzieciackach z IV RP. Nie wszystko w PRL-u było złe. Odpowiedz Link Zgłoś
heretic_969 Re: Ale tylko przez pare lat ;-) 02.04.06, 13:34 Nie wszystko w PRL-u było złe. Zwłaszcza w porównaniu z III/IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Ale tylko przez pare lat ;-) 03.04.06, 07:46 zdanka1 napisała: > Jasne, potem natomiast w szkolach zlikwidowano choćby gabinety dentystyczne i > widać to dość dobrze po dzieciackach z IV RP. Nie wszystko w PRL-u było złe. > Jak śmiesz? Ty komucho! Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Taka mała uwaga: 02.04.06, 13:50 Wolniej? Pewnie zadbanemu mężczyźnie biegnie wolniej niż małolacie po solarce od 5 lat i palącej paczkę dziennie:) Ale ogolnie faceci chyba starzeją się szybciej, szybciej macie zmarszczki i w ogole:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Taka mała uwaga: 02.04.06, 14:02 > Wolniej? Pewnie zadbanemu mężczyźnie biegnie wolniej niż małolacie po solarce od > 5 lat i palącej paczkę dziennie:) Nie no... my gadamy o normalnych osobach ;-) > Ale ogolnie faceci chyba starzeją się szybciej, szybciej macie zmarszczki i w > ogole:) A ta jak probuje sie pocieszac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Taka mała uwaga: 03.04.06, 09:19 bitch.with.a.brain napisała: > Ale ogolnie faceci chyba starzeją się szybciej, szybciej macie zmarszczki i w > ogole:) A poprzednio pisałaś, że facetom później się robią zmarszczki, tyle, że są głębsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Taka mała uwaga: 04.04.06, 22:55 tak czytałam, jakąś wypowiedź dermatologów. Ale ostatnio zajmuje sie intensywnym obserwowaniem kwestii zmarszczek;) W wieku 20 lat bardzo wielu chłopakow juz ma pierwsze zmarszczki, i rzeczywiscie sa głębsze niz u dziewczyn.Nie wiem z czego to sie bierze.Ale nawet nastolatkowie mają. Nastolatki też, głownie od solariom i papierosow.ale chlopaki sie chyba tak intensywnie nie opalaja,wiec nie wiem czy mto jest spowodowane Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Taka mała uwaga: 05.04.06, 10:03 Ja myślę, że faceci mniej o siebie dbają. Papierosy, alkohol, nieprzespane przeimprezowane noce itd., a w przeciwieństwie do dziewczyn rzadko używają kremów do twarzy. A mi się w wieku 20 lat nawet nie śniło o zmarszczkach (ale to niestety daaaaaaaaaaaaawno temu było). Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Taka mała uwaga: 02.04.06, 13:09 A mi sie niedobrze robi gdy > podtatusiały, łysiejacy, brzuchaty dziadek startuje do młodej dziewczyny > obśliniony, trzęsąc posladkami z zadyszką w tle...jak sie pręży i wciąga > brzuszysko. Wez takich wstretnych obrakow nam tu nie rysuj...ok ? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Podoba mi się w nim jedno. 02.04.06, 11:36 heretic_969 napisał: > sobą od 15 lat? OK, związek i seks to dwie różne sprawy, ale mam dziwne > wrażenie, że i uczuć zbyt wiele w tych związkach nie ma. To, ze krzywa namietnosci w statystycznym zwiazku spada, to naukowo udowodniony fakt, nic nowego. Natura gwaltownych uczuc taka wlasnie jest, ze sie wypala. W wielu zwiazkach jednak gwaltowne uniesienia zastepuje czulosc. > A swoją drogą, chciałbym zobaczyć atrakcyjną 50-latkę, jak dla mnie póki co to > jakieś science-fiction:) Wiele zalezy od tego, co dla Ciebie, chlopaka po 20-tce, znaczy 'atraktcyjna 50- latka'. Bo jesli ma wygladac jak kobieta przed 30-tka, to poczekaj dwa lata - wtedy Madonna skonczy 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Podoba mi się w nim jedno. 02.04.06, 11:51 latka'. Bo jesli ma wygladac jak kobieta przed 30-tka, to poczekaj dwa lata - > wtedy Madonna skonczy 50 lat. > > > to mi przypomina opowieść jednej mojej kolezanki pt. matka jest lepsza ode mnie:))))) otóz kiedy jej matka skończyła 50-tkę i powoli zaczeły sie pierwsze zwiastuny menopauzy, matka nie zwazając na nic udała sie do jednego z najbardziej renomowanych ginekologow w mieście, którego renomę potwierdzały księżycowe ceny, a ten z holywoodzkim usmiechem stwierdził : hormonalna terapia zastepcza rozwiąże najdrobniejsze problemy. I co sie działo delej? Ech, matka zaczea przezywać taką drugą młodość, ze ojciec w domu oglądał się przed lustrem i z przerazeniem patrzył na swój brzuch - bo przeciez ona chyba wezmie sobie młodszego z takim powerem?:))), a matka zaczała w ramach rozładowywania energii zaciągać córkę na siłownią, po czym nastepnego dnia córka ledwo chodziła , a matka znów biegła na siłownię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
heretic_969 Re: Podoba mi się w nim jedno. 02.04.06, 12:56 > Wiele zalezy od tego, co dla Ciebie, chlopaka po 20-tce, znaczy 'atraktcyjna 50 > - > latka'. Bo jesli ma wygladac jak kobieta przed 30-tka, to poczekaj dwa lata - > wtedy Madonna skonczy 50 lat. Sharon Stone też:) A tak serio, to jasne, że kobieta po 50-tce może być atrakcyjna. Choć nie na tyle, by lecieli na nią dwudziestoparoletni mężczyzni:) Odpowiedz Link Zgłoś
heretic_969 Re: Nie lecisz na Sharon Stone ? ;-)) 02.04.06, 13:11 Ależ lecę, lecę - ale podejrzewam, że gdyby miała 10-15 lat mniej to bym bardziej leciał:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Nie lecisz na Sharon Stone ? ;-)) 02.04.06, 13:13 > Ależ lecę, lecę A juz sie wystraszylem ze z toba cos nie tak... ;-)) ale podejrzewam, że gdyby miała 10-15 lat mniej to bym > bardziej leciał:) Co prawda to prawda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
heretic_969 Re: Nie lecisz na Sharon Stone ? ;-)) 02.04.06, 13:17 > A juz sie wystraszylem ze z toba cos nie tak... ;-)) Bez przesady:) Widziałem zapowiedź Nagiego Instynktu 2 i SS wygląda za****ście:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Nie lecisz na Sharon Stone ? ;-)) 02.04.06, 13:19 > Bez przesady:) Widziałem zapowiedź Nagiego Instynktu 2 i SS wygląda za****ście: > ) Dokladnie, az sie zastanawiam czy nie wydac 16zl ;-) specjalnie po to zeby ja poogladac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Nie lecisz na Sharon Stone ? ;-)) 02.04.06, 13:32 Obawiam sie, ze tak czy inaczej macie raczej male szanse na spotkanie a tym bardziej 'na lecenie' ;) I calkiem mozliwe, ze za 35 lat, kiedy bedziesz statecznym starszym panem, zwiazki, w ktorych to kobieta jest starsza o 10-15 lat przestana byc sensacja. Odpowiedz Link Zgłoś
heretic_969 Re: Nie lecisz na Sharon Stone ? ;-)) 02.04.06, 13:36 > I calkiem mozliwe, ze za 35 lat, kiedy bedziesz statecznym starszym panem, > zwiazki, w ktorych to kobieta jest starsza o 10-15 lat przestana byc sensacja. Już nie jest sensacją. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Nie lecisz na Sharon Stone ? ;-)) 02.04.06, 13:56 Wiele zalezy od tego, gdzie sie mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Seksturystyka Polek 02.04.06, 11:59 Spodziewałam się więcej szczegółów dotyczących tej sexturystyki :-) A tu jedno lakoniczne zdanko ' panowie w lnianych garniturkach porywają do tańca '... Poza tym mimo wszystko chciałabym przeczytać puentę pana po powrocie z wczasów. Bo początek miał zajebiście zepsuty :D i chciałabym usłyszeć czy mimo wszystko potrafił delektować się palmami, białym piaskiem, słońcem i urlopem czy tylko spozierał na ' ryczące' z zazdrością :-) czy sam zdecydował się ' zaryczeć ' :D Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna A propos seksturystyki - ostatnio znalazłam 02.04.06, 14:11 bardzo smieszne forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24864 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamich Re: Żenada..... 02.04.06, 17:00 z mojego doswiadczenia: koledzy równolatki sa podtatusiali, nie chodzi tylko o wygląd. Interesuje ich piwko, mecze i ewentualnie szybki sex.Zazwyczaj nie maja młodzienczego błysku w oku, nic im sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Żenada..... 02.04.06, 18:30 > koledzy równolatki sa podtatusiali, nie chodzi tylko o wygląd. Interesuje ich > piwko, mecze i ewentualnie szybki sex. Chodzi ci o takich kolo 20-30'tki ? Bo o takich ejst mowa na tym forum ktore zalinkowala atrapa Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamich Re: Żenada..... 02.04.06, 21:47 Bliżej 30...wszyscy sie kiedys zestarzejemy...dzisiejsi 20latkowie tez.Chodzi mi również o facetów 40 i 50 letnich którzy wszędzie widzą cellulit i zmarszczki u kobiet, a u siebie nie widzą żadnych oznak starzenia...a jesli nawet widza to stawiają 20latkom drinka i czuja sie dowartosciowani. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Żenada..... 03.04.06, 10:33 >Chodzi m > i > również o facetów 40 i 50 letnich którzy wszędzie widzą cellulit i zmarszczki u > kobiet, a u siebie nie widzą żadnych oznak starzenia... Sadze ze to wynika z kultu kobiecego ciala, tylko kobiece cialo sie ocenia , chwali tylko i nie trzeba dbac. Poza tym skoro kobiety akceptuja niezadbanych emzczyzn to same tworza grunt pod takie zachowania jak opisujesz. > a jesli nawet widza to > stawiają 20latkom drinka i czuja sie dowartosciowani. Tak, ale to jest znany mechanizm, z podobnych powodow faceci chodza np. do klubow ze striptizem, kiedys byl o tym dosyc ciekawy program. Zdziwilem sie ale wielu facetow ktorzy kupiuja taniec tylko dla siebie, rozmawia z tymi dziewczynami, i to o bzdurach jak np. niepowodzenie w pracy, zrzedzenie zony, zle zachowanie dzieci. Ponoc mezczyzni w ten sposob chociaz przez chwile spelniaja swoje marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Poprawka : 03.04.06, 10:36 > Sadze ze to wynika z kultu kobiecego ciala, tylko kobiece cialo sie ocenia , > chwali tylko i nie trzeba dbac. Mialo byc "i tylko o nie trzeba dbac" Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Mnie też. Jednak Wysokie Obcasy to klasa! Jak ... 03.04.06, 11:17 illiterate napisała: > jak Wam sie artykul podobal. Bo mi bardzo ... resztą całą GW. PS. W języku polskim ten rodzaj akcentu logicznego wymaga użycia słowa "mnie" a nie "mi". Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Mnie też. Jednak Wysokie Obcasy to klasa! Jak 03.04.06, 11:56 dokowski napisał: > PS. W języku polskim ten rodzaj akcentu logicznego wymaga użycia słowa "mnie" a > > nie "mi". I wlasnie ani Ty, ani kochanica nigdy nie bedziecie szczesliwi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Moja żona nie pisze na tym forum, bo jest ... 03.04.06, 14:20 illiterate napisała: > ani Ty, ani kochanica nigdy nie bedziecie szczesliwi ;) ... prawdziwą feministką, która nie ma czasu na takie pierdy. To ona mi wytłumaczyła, że feministki pisują tutaj bardzo rzadko. Nie mieszaj wirtuala z realem. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Moja żona nie pisze na tym forum, bo jest ... 03.04.06, 16:54 Pozostaje jedynie wyrazic domniemanie, ze albo Ty, dokky, nie jestes prawdziwa femistka, albo w odroznieniu od prawdziwej zony masz czas na takie pierdy. A okna przed swietami umyte? Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski To prawda 04.04.06, 15:12 illiterate napisała: > albo Ty, dokky, nie jestes prawdziwa > femistka, albo w odroznieniu od prawdziwej zony masz czas na takie pierdy pewnie i jedno i drugie jest prawdą Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Czy masz coś przeciwko onanizmowi? 05.04.06, 12:55 zlotoslanos napisała: > Że jesteś swoją żoną? Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Seksturystyka Polek 05.04.06, 17:32 Polki wcale nie lataja na karaiby by zapomniec o Polakach... Lapia wszytsko co im sie nawinie... Wiem,bo kazda noc byla z inna kobieta... wakacje mojego zycia... :) Kobitki zazwyczaj stare, ale czasami przylatuja z corkami... :) Odpowiedz Link Zgłoś