kochanica-francuza 18.04.06, 22:59 macie maila od miłującego Karolinę Kózkę. Niniejszym zgłaszam ten wątek do wycięcia, ale dopiero , kiedy baby odpiszą, że dostały. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tad9 Re: Totalna, Zlotos, Atropa 18.04.06, 23:03 kochanica-francuza napisała: > macie maila od miłującego Karolinę Kózkę. Czy to moralne rozsyłać prywatną korespondecję bez pytania o zgodę korespondetna? (bo - jak sądzę - zgody nie masz?) Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: Totalna, Zlotos, Atropa 18.04.06, 23:05 Chętnie bez zgody nadawcy też poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Totalna, Zlotos, Atropa 18.04.06, 23:11 tad9 napisał: > kochanica-francuza napisała: > > > macie maila od miłującego Karolinę Kózkę. > > > Czy to moralne rozsyłać prywatną korespondecję bez pytania o zgodę > korespondetna? (bo - jak sądzę - zgody nie masz?) Po pierwsze, nie prywatną, tylko oficjalną. Po drugie, jesteś ostatnią osobą, która powinna truć o moralności. Po trzecie, jest wątek specjalnie dla Ciebie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=40395647 > > Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Totalna, Zlotos, Atropa 18.04.06, 23:18 kochanica-francuza napisała: > Po pierwsze, nie prywatną, tylko oficjalną. A na czym niby polega jej oficjalny charakter? >Po drugie, jesteś ostatnią osobą, > która powinna truć o moralności. A to dlaczego? Mam bardzo rozwiniętą intuicję moralną. Aż sam się dziwie skąd u mnie takie talenty. Po trzecie, jest wątek specjalnie dla Ciebie: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=40395647 Widziałem. Dziękuję. Baka - geniusz. > > Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Totalna, Zlotos, Atropa 18.04.06, 23:20 > A to dlaczego? Mam bardzo rozwiniętą intuicję moralną. I sumienie czyste, bo nie używane. > Baka - geniusz. Ty serio??? Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Totalna, Zlotos, Atropa 18.04.06, 23:23 kochanica-francuza napisała: > I sumienie czyste, bo nie używane. Swoją drogą - czy nie lepiej wyrzucić sumienie, niż mieć wyrzuty sumienia? Taka gra językowa na dobranoc... > Ty serio??? Serio. Nie czujesz siły jego przekazu? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Totalna, Zlotos, Atropa 18.04.06, 23:24 > > Ty serio??? > > Serio. Nie czujesz siły jego przekazu? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Totalna, Zlotos, Atropa 18.04.06, 23:29 Cóż - POEZJA nie do każdego przemawia. A o co chodzi z Kózką? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Totalna, Zlotos, Atropa 18.04.06, 23:44 tad9 napisał: > Cóż - POEZJA nie do każdego przemawia. A nie, nie. Tyle że Baka jest szeroko znany jako grafoman. Poza tym jeśli chodzi o poezję, to mamy paru polskich poetów. Na Bace świat się nie kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Totalna, Zlotos, Atropa 18.04.06, 23:45 . A o co chodzi z Kózką? www.rcs.org.pl/ Twierdzę, że patronka jest nieadekwatna. Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Totalna, Zlotos, Atropa 19.04.06, 08:29 Dzięki, dostałam, ale to przecież ten sam mejl co ostatnio wysłałaś. Albo to ten chłopczyk się tak powtarza :) BTW - co napisał o powodach wyboru Kózkówny na patronkę? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Atropa otwórz 19.04.06, 09:13 Nie mogę usunąć wątku bo mimo, że dostałam to nie powierdzam ,że czytałam. Znów nie mogę tego otworzyć :( Albo KF skopiowane posyłaj albo od razu zlecaj atropie ) Podoba mi się moralność Tada Dulskiego. Nie chce ale ale pyta " A o co chodzi z Kózką? " Bo jest ciekawy tak jak i my. Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Już wysyłam 19.04.06, 09:21 A jeśli chodzi o Tadziową moralnośc, to jest ona niesamowicie selektywna :) Dzięki za mejla z Zakopca :* Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Już wysyłam 19.04.06, 09:24 atropa napisała " dzięki za maila z Zakopca " Moja odpowiedź brzmi : dzięki za odpowiedź, której nie byłoooooooooooooooooooo !!! Co o tym myślę ukryłam, wszyscy najpierw przeczytają a Ty na końcu :D Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Już wysyłam 19.04.06, 09:27 Nie byłoooooooooooo, bo w święta miałam w domu rodzinę i robiłam żarcie, nie miałam kiedy zajrzeć do kompa. Przeczytałam mejla od Ciebie WCZORAJ :* Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Już wysyłam 19.04.06, 09:30 Wczoraj jeszcze byś zdążyła kłamcooo bo jeszcze tam byłam :/ A skąd Tomcio wiedział, że masz już foto? Byłaś przed kompem wtedy a ja jak pies warowałam przed halsemmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Już wysyłam 19.04.06, 10:23 Fotoooooo dostałam od Evity jeszcze w sobotę :) Babo, nie złość się, skąd mogłam wczoraj wiedzieć, że jeszcze tam siedzisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Już wysyłam 19.04.06, 10:34 A trza było zapytać chętnie bym odrzekła . Moja zemsta jest słodka, słodziutka tym bardziej, żeś se ją sama przygotowała :D Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Już wysyłam 19.04.06, 10:38 Bossshe, babo, miłosierdzia! Jaką Ty mi chcesz krzywdę zrobić? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Cofam pytania, już zobaczyłam :D 19.04.06, 10:51 Zaraz Ci wyślę w ramach pokuty coś pociesznego na mejla. I dłuuuugiego, żebyś rzeczywiście nie nadążyła czytać. Pozdrawiam, babo, pa :* Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Atropcia 19.04.06, 16:30 tam jest rzeczywiście kumulacja naszych mejli, bo stosujemy system "Odpowiedz nadawcy",więc najnowszy jest na samej górze. Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Jeszcze raz sprawdziłam 19.04.06, 16:44 to jest ten, co ostatnio wysłałaś, ten z jego "małym rozumkiem" i "naszymi świętami" itp. dowodami głębokiej miłości bliźniego :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jeszcze raz sprawdziłam 19.04.06, 17:09 atropa_belladonna napisała: > to jest ten, co ostatnio wysłałaś, ten z jego "małym rozumkiem" i "naszymi > świętami" itp. dowodami głębokiej miłości bliźniego :) to ja nic nie wiem :-( napisałam mu, że postępuje nie fair oraz że moja Przyjaciółka jest głęboko wierzącą katoliczką , co przeczy jego tezie o nieznoszeniu przeze mnie katolików , i też jej się patronka nie podoba (wszystko prawda!!! - przyp. KF) i chyba nie wiedział, co na takie dictum napisać... Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Jeszcze raz sprawdziłam 19.04.06, 17:14 Nie wiedział, bo rzeczywiście nie odróznia "rozpusty" (jak to ujął) od gwałtu - skąd my to znamy... BTW podziwiam Twoją cierpliwośc - z fanatykami nie ma żadnej mozliwości dyskusji (też kiedyś probowałam :)). Napisał chociaż, co ich natchnęło do wyboru takiej a nie innej patronki? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jeszcze raz sprawdziłam 19.04.06, 17:18 atropa_belladonna napisała: > Nie wiedział, bo rzeczywiście nie odróznia "rozpusty" (jak to ujął) od gwałtu - > skąd my to znamy... {Potarzałabym sięw rozpuście... No dobra, napisałam mu jeszcze, że nie chcą widzieć tej różnicy... > (też kiedyś probowałam :)). Napisał chociaż, co ich natchnęło do wyboru takiej > a > nie innej patronki? Nie. Jak twierdził, "napisał to na samym początku". Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jeszcze raz sprawdziłam 19.04.06, 17:26 może by se założyć nicka "stara_rozpustnica"??? Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Jeszcze raz sprawdziłam 19.04.06, 19:58 Niezły, tylko najpierw zapros tego chłopczyka z rcs na FF, żeby mógł to docenić :) Odpowiedz Link Zgłoś