Dodaj do ulubionych

BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miejsce ?

23.06.06, 01:14
kmp.contrario.pl/quiz/result.php?y=49&x=40
Obserwuj wątek
    • johnny-kalesony Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 02:21
      Jednakże pierwej ...

www.youtube.com/watch?v=1qhp3ce530U
      Czyż to nie wspaniałe?

POzdrawiam
      Keep Rockin'
    • bitch.with.a.brain Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 09:19
      mam taki sam wynik:)
      • bleman :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 16:08

• bitch.with.a.brain Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:15
          zakładamy:) I rządzimy wspólnie,bedziemy mieli parytet:)
          ale ja będe od kontaktow z mediami,bo jestem tylko niesmiala a nie patologicznie
          niesmiała:)
          • bleman Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:21
            > zakładamy:) I rządzimy wspólnie,bedziemy mieli parytet:)

taa jest!

> ale ja będe od kontaktow z mediami,bo jestem tylko niesmiala a nie
            patologicznie niesmiała:)

Ok ;-) pogodze sie z tym.
            Ale ni mow do dziennikarzy zbyt szybko ;-)

poza tym masz maila :]
            • bitch.with.a.brain Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:28
              Lepper sie nauczyl przemawiania i mówienia do dziennikarzy to i ja sie nauczę:)

masz odpowiedź na maila:)
              • bleman Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:33
                > Lepper sie nauczyl przemawiania i mówienia do dziennikarzy to i ja sie nauczę:)

A czy jestes taka pojetna jak lepper ? ;-)

> masz odpowiedź na maila:)

masz odpowiedź na odpowiedź na maila:)
                • bitch.with.a.brain Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:38
                  mowie jak Doda,wiec może i pojętna jestem jak Lepper:)W ogole jestem naj:)
                  • bleman Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:40
                    > mowie jak Doda

Raczej nie, ;-) nie jestes taka wulgarna ;-)

>,wiec może i pojętna jestem jak Lepper:)

Ktow ie kto wie.

>W ogole jestem naj:)

Czy to cos w stylu bycia "cosmo" ?
                    • pavvka Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:43
                      bleman napisał:

> >W ogole jestem naj:)
                      >
                      > Czy to cos w stylu bycia "cosmo" ?

"Naj" to pismo z niższej półki niż "Cosmo", więc chyba coś trochę gorszego ;-)
                  • pavvka Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:41
                    bitch.with.a.brain napisała:

> mowie jak Doda

Ale w Mensie nie jesteś. I biustu takiego nie masz :-P
                    • bitch.with.a.brain Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:45
                      pfff.tez coś, biust:)tez sobie moge taki zrobić:)
                      Za to mam biale kozaczki,wkrotce wrzuce fotki w stylu: Doda look:)
                      A co do Mensy...może sie kiedyś przetestuje.
                      • bleman Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:47
                        > pfff.tez coś, biust:)tez sobie moge taki zrobić:)

To nie takie latwe, musisz poprosic majdana zeby ci wymasowal, wtedy dopiero
                        urosna ;-)

> Za to mam biale kozaczki,wkrotce wrzuce fotki w stylu: Doda look:)

;-)))))))))))))))))
                        • bitch.with.a.brain Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:51
                          Majdan to może niekoniecznie,ale chetnei bym sprawdziła czy to nei jest
                          powszechna umiejetnosc bramkarzy:))))

• bleman Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:53
                            > Majdan to może niekoniecznie,ale chetnei bym sprawdziła czy to nei jest
                            > powszechna umiejetnosc bramkarzy:))))

Myslisz ze np. boruc tez tak potrafi ? ;-)
                            • bitch.with.a.brain Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:55
                              Na wet jak nie potrafi to sama próba byłaby baardzo przyjemna:)
                              • bleman A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 18:04

• pavvka Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 18:07
                                  To BWAB mu pożyczy swój krem do rąk.
                                • bitch.with.a.brain Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 19:44
                                  coz, jestem gotowa zaryzykowac:)
                                  • bleman Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 19:56
                                    No tak, ty lubisz jak cie ktos drapie ;-) po udach, to pewnie piersi tez ;-)
                                    • bitch.with.a.brain Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 19:57
                                      no niekoniecznie,ale mam olejek i wtedy nie ma juz drapania:)
                                      • bleman Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 20:02
                                        > no niekoniecznie,ale mam olejek i wtedy nie ma juz drapania:)

Drapania ud czy piersi ? ;-)

P.S.
                                        Kiedys chwalilas sie ze robisz licencjat...
                                        nie odpowiedzialas, a ja taki ciekawski jestem :>
                                        • bitch.with.a.brain Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 20:06
                                          no drapania tej czesci ktora posmaruje olejkiem:)

co do licencjatu.We wtorek ide pogadać z promotorka,zeby mi pozwolila zmienic
                                          temat:)Chce pisać: "Obraz kobiety w prozie Andrzeja Stasiuka", a mialam sie
                                          zajmowac mimesis w jego powiesci.ale pisalam prace roczna o kobietach i mnie to
                                          wciagnelo.I jeszcze duzo moge o tym napisac.Wiec we wtorek bede wiedziala co i
                                          jak.I jesli promotorka sie zgodzi to w 10 dni to napisze:)A obrona we wrzesniu
                                          • bleman Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 20:12
                                            > co do licencjatu.We wtorek ide pogadać z promotorka,zeby mi pozwolila zmienic
                                            > temat:)Chce pisać: "Obraz kobiety w prozie Andrzeja Stasiuka", a mialam sie
                                            > zajmowac mimesis w jego powiesci.ale pisalam prace roczna o kobietach i mnie to
                                            > wciagnelo.I jeszcze duzo moge o tym napisac.Wiec we wtorek bede wiedziala co i
                                            > jak.I jesli promotorka sie zgodzi to w 10 dni to napisze:)A obrona we wrzesniu

W 10 dni dasz rade ?

hoho ;-) to sie da taks zybko cala prace licencjacka napisac ?

Bo u nas rpaca inzynierska to jak ktos jest szybki to pare miesiecy ;-)
                                            • bitch.with.a.brain Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 20:17
                                              jesli ma sie materialy i pomysł to mozna napisac w 10 dni.Zreszta moge w
                                              licencjacie wykorzystac fragmenty pracy rocznej
                                              • bleman Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 20:18
                                                > jesli ma sie materialy i pomysł to mozna napisac w 10 dni.Zreszta moge w
                                                > licencjacie wykorzystac fragmenty pracy rocznej

A długa musi byc taka rpaca czy tresciwa ?
                                                • bitch.with.a.brain Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 20:19
                                                  treściwa:)Ok 50 stron
                                                  • bleman Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 20:21
                                                    > treściwa:)Ok 50 stron

:O , to nie wiele.
                                                  • bitch.with.a.brain Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 20:22
                                                    to taka przyzwoita dlugosc pracy.wiecej niż 80 stron nikt nei zechce czytac,a 40
                                                    to absolutne minimum
                                                  • bleman Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 20:26
                                                    buuu ja protestuje !!!!

Powinni wam kazac wiecej pisac! ;-))

My musimy na inzynierska napisac program(lub biblioteki) + dokumentacje, czyli
                                                    5tys lin kodu + 200str dokumentacji :/
                      • pavvka Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:48

> pfff.tez coś, biust:)tez sobie moge taki zrobić:)

Lepiej nie, bo też Ci może kręgosłup nie wytrzymać.

> Za to mam biale kozaczki,wkrotce wrzuce fotki w stylu: Doda look:)

Oooooo... czekam z utęsknieniem.
                        A w ogóle polecam bialekozaczki.blog.pl/
                        • bitch.with.a.brain Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:51
                          Tez czekam z uteknieniem az mi fotograf je przysle:)

a blog znam,bardzo fajny jest
                          • bleman Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:55
                            > Tez czekam z uteknieniem az mi fotograf je przysle:)

a kiedy cie fotografowal ?
    • kot_behemot8 Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 11:22
      bleman napisał:

> kmp.contrario.pl/quiz/result.php?y=49&x=40

Ale trochę mała ta wasza partia... Pewno jeszcze Diablica by się zgłosiła, no
      może jeszcze parę osób i szlus:) Warto?
      • snegnat Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 15:02
        Ja też bym się chyba zmiescił ;-P
        kmp.contrario.pl/quiz/result.php?y=38&x=37
      • bleman Paru moich znajomych ma podobne poglady :] 23.06.06, 16:07
        I paru czlonkow mojej rodziny tez :]
        • pavvka Re: Paru moich znajomych ma podobne poglady :] 23.06.06, 16:08
          bleman napisał:

> I paru czlonkow mojej rodziny tez :]

To akurat wystarczy na stworzenie komitetu centralnego :-)
    • pavvka Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 11:42
      Czy PO jest na pewno narysowana w dobrym miejscu? Wydawało mi się, że jednak są
      bliżej neutralności światopoglądowej niż tradycyjnych wartości.
      • stephen_s Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 11:50
        > Czy PO jest na pewno narysowana w dobrym miejscu? Wydawało mi się, że jednak
        > są bliżej neutralności światopoglądowej niż tradycyjnych wartości.

Nie zgadzam się. PO jest za tradycją, po prostu jest mniej radykalna niż PiS,
        no i mimo wszystko potrafi jakoś rozdzielać te poglądy od decyzji państwowych.
        Na przykład, raczej nie popiera zakazów manifestacji gejowskich, ale też jakoś
        głośno ich nie broni... I chyba raczej nie zobaczymy polityka PO na takiej
        paradzie, w odróżnieniu od członków UW / PD, SLD czy SdPl.
        • pavvka Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 12:19
          Ale jednak neutralności światopoglądowej państwa w jakimś zakresie broni, w
          przeciwieństwie do PiS.
          • johnny-kalesony Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 13:23
            I tak najważniejsza jest oś pionowa ... Pozioma w zasadzie mogłaby nie istnieć.
            Największym nieszczęściem naszego kraju jest to, że ludzie w określaniu własnych
            preferencji kierują się układem na osi poziomej właśnie.

Pozrawiam
            Keep Rockin'
            • hirondelle123 Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 13:55
              Nie sądzę, by była to specyficznie Polska przypadłość. Choćby ostatnie wybory w
              USA pokazały, ze oś pozioma jest decydująca. W innych krajach bywa zazwyczaj
              podobnie.
            • pavvka Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 16:11
              johnny-kalesony napisał:

> I tak najważniejsza jest oś pionowa ... Pozioma w zasadzie mogłaby nie
              istnieć.

Czyli nie robi Ci różnicy czy noszenie miniówek będzie przymusowe czy zakazane,
              byleby kasa była?
              • kochanica-francuza Ale kretyński quiz 23.06.06, 16:17
                od razu widać, że robiony przez członków Unii POlityki Nierealnej o mózgach
                wypranych przez Ku..na.
                • bleman A co ci wyszlo ? he ? 23.06.06, 16:19

• snegnat Re: A co ci wyszlo ? he ? 23.06.06, 16:20
                    Pewnie wyszło jej, że jest sympatyczką LPR. Też bym się wkurzył ;-P
                    • kochanica-francuza Re: A co ci wyszlo ? he ? 23.06.06, 16:22
                      snegnat napisał:

> Pewnie wyszło jej, że jest sympatyczką LPR.

A tobie tak wyszło? Mnie nie. Ale test jest tendencyjny. I zgadza się ze
                      sposobem myslenia panak.u.r.w.i.n.o.w.s.kim.
                      • snegnat Re: A co ci wyszlo ? he ? 23.06.06, 16:23
                        > A tobie tak wyszło? Mnie nie.

Mnie też tak nie wyszło.
                  • kochanica-francuza Re: A co ci wyszlo ? he ? 23.06.06, 16:21
                    K.U.R.W.I.N.A

Haha, powiem ci tylko prywatnie. ;-)
                    • pavvka Re: A co ci wyszlo ? he ? 23.06.06, 16:21
                      Damy nie wyrażają się w ten sposób.
                      • kochanica-francuza Re: A co ci wyszlo ? he ? 23.06.06, 16:22
                        pavvka napisał:

> Damy nie wyrażają się w ten sposób.
                        Jestem damą tylko w jednym aspekcie. A poza tym odebrali nam majątek, więc mi i
                        tak wszystko jedno. ;-)
                        • pavvka A co to za aspekt? (n/t) 23.06.06, 16:23

• kochanica-francuza Re: A co to za aspekt? (n/t) 23.06.06, 16:42
                            pavvka napisał:

Traktuję grzecznie tzw. niżej postawionych ( z braku służby ;-) - ekspedientki,
                            usługodawców etc.) .
                            • pavvka A to jest cecha dam? 23.06.06, 16:44
                              Myślałem, że w damowatych czasach nikt się służbą nie przejmował.
                              • kochanica-francuza Re: A to jest cecha dam? 23.06.06, 16:51
                                pavvka napisał:

> Myślałem, że w damowatych czasach nikt się służbą nie przejmował.

Tak, jedna z wielu.

Jedni się przejmowali, drudzy nie.
                    • bleman Dawaj na maila :P 23.06.06, 16:35

• pavvka Pewnie KF wyszło, że jest komunistką 23.06.06, 16:36
                        ...bo żaden z pomysłów JKM jej się nie podoba.
                        • bleman Pewnie tak ;-) 23.06.06, 16:37

• kochanica-francuza My z Nerją jesteśmy czerwone 23.06.06, 16:42
                            jak różyczki, hehe.
                            • pavvka Re: My z Nerją jesteśmy czerwone 23.06.06, 16:48
                              Wiedziałem :-)
                              Popatrzyłem tylko na pierwsze pytanie i faktycznie - jest to program UPR w
                              punktach. Problem w tym, że życie nie jest tak proste jak teorie JKM i nie
                              zgodzić się z tymi punktami można na 100 różnych sposobów, wychodząc ze 100
                              różnych pozycji.
                          • kochanica-francuza Kupa błędów ortograficznych 23.06.06, 16:43
                            i kretyńsko sformułowane pytania.
                            • bleman Ale co ci wyszlo :] ? 23.06.06, 16:45

• kochanica-francuza Re: Ale co ci wyszlo :] ? 23.06.06, 16:50
                                Czytać nie umiesz?
                                • bleman A gdzie napisalas co ci wyszlo ? 23.06.06, 16:55
                                  Poza tym daj linka , ze wspolrzednymi :]
                                  • kochanica-francuza Re: A gdzie napisalas co ci wyszlo ? 23.06.06, 16:59
                                    bleman napisał:

> Poza tym daj linka , ze wspolrzednymi :]

A figę.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=44060250&a=44096284
                                    • bleman SDPL ? 23.06.06, 17:00

• kochanica-francuza Re: SDPL ? 23.06.06, 17:03
                                        SDPL na skraju SLD, ale muszę jeszcze raz wypełnić, bo niektórych odpowiedzi nie
                                        przemyslałam.

Nerja - czyste SDPL.

No to se pogadamy jak socjalistka z korwinomikkowcem...
                                        • bleman Korwino mikkowcem ? 23.06.06, 17:05
                                          przeciez moj wynik jest tutaj : kmp.contrario.pl/quiz/result.php?y=49&x=40
                                          • kochanica-francuza Nie zgadzasz się bowiem z k...em 23.06.06, 17:07
                                            w kwestii, jakoby kobiety

- były towarem

- były gorsze

- malowały paznokcie i z tego względu nie nadawały się do pracy zarobkowej, a
                                            jedynie gry na fortepianie w domu...
                                            • bitch.with.a.brain Re: Nie zgadzasz się bowiem z k...em 23.06.06, 17:17
                                              test nie jest skorwinialy bo było napisane "homoseksualiści" a nie "homosie":)
                                              • kochanica-francuza Re: Nie zgadzasz się bowiem z k...em 23.06.06, 21:00

> test nie jest skorwinialy bo było napisane "homoseksualiści" a nie "homosie":)

Uważali, że nie pisząc "homosie" się zamaskują ;-)
                                                • bleman A ta jak wszedzie wietrzy podstep ;-) 23.06.06, 21:03

• kochanica-francuza U K...na zawsze 23.06.06, 21:08
                            • kot_behemot8 Re: Kupa błędów ortograficznych 23.06.06, 21:16
                              Papież z dużej litery, za to przez "rz" był najlepszy. Pytanie kretyńskie,
                              fakt. Podejrzeweam że test napisały jakieś małolaty bo od czarno-białej wizji
                              świata w nim zawartej aż oczy bolą.
              • johnny-kalesony Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 16:29
                pavvka napisał:

> johnny-kalesony napisał:
                >
                > > I tak najważniejsza jest oś pionowa ... Pozioma w zasadzie mogłaby nie
                > istnieć.
                >
                > Czyli nie robi Ci różnicy czy noszenie miniówek będzie przymusowe czy zakazane,
                >
                > byleby kasa była?

Otóż to! A kiedy w społeczeństwie jest kasa, to koleżanki same zaczynają nosić
                minióweczki, jak udowadniają podobno kiedyś przeprowadzone badania. Porównajmy
                chociażby, jak wyglądały kobiety w kryzysowych l. 70' i w neoliberalnych,
                Reaganowskich l. 80'.
                Noszenie minióweczek przez koleżanki jest po prostu pochodną poziomu optymizmu w
                społeczneństwie.

POzdrawiam
                Keep Rockin'
                • pavvka Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 16:31
                  Powiedz to ekonomicznym liberałom z bogatych krajów arabskich.
                  • johnny-kalesony Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 16:45
                    W którym kraju arabskim jest liberalizm?

Pozdrawiam
                    Keep Rockin'
                    • pavvka Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 16:54
                      W ZEA, Kuwejcie i Omanie - wszystkie są w pierwszej 20 w rankingu wolności
                      gospodarczej.
                      • johnny-kalesony Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 17:04
                        O tym nie wiedziałem. Niemniej jednak - czy możemy wobec państw arabskich
                        stosować standardy europejskie? Wobec krajów, w których życie społeczne
                        regulowane jest prawem z czasów - wedle naszych kategorii - wczesnego średniowiecza?

Pozdrawiam
                        Keep Rockin'
                        • pavvka Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 17:07

johnny-kalesony napisał:

> Niemniej jednak - czy możemy wobec państw arabskich
                          > stosować standardy europejskie? Wobec krajów, w których życie społeczne
                          > regulowane jest prawem z czasów - wedle naszych kategorii - wczesnego
                          średniowi
                          > ecza?

Ale przecież Twoim zdaniem te sprawy nie mają znaczenia, ważna jest tylko
                          gospodarka.
    • kochanica-francuza tym razem wyszłam tutaj 23.06.06, 23:35
      po przemyśleniu

kmp.contrario.pl/quiz/result.php?y=25&x=23
      ale mną rzuca...
      • bleman Jaka konserwatywna ;-) 23.06.06, 23:36

• bitch.with.a.brain Re: tym razem wyszłam tutaj 23.06.06, 23:37
        może zmien nick na kochanica-kaczora ?:)
        • kochanica-francuza W UW wyszłam, ślepe komendy , nie w PiS-ie 23.06.06, 23:39
          a konserwa jestem na swój feministyczny sposób. :-)
    • johnny-kalesony Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 24.06.06, 19:55
      Też na sobie test ów wypróbowałem ...

kmp.contrario.pl/quiz/result.php?y=42&x=24
      Pozdrawiam
      Keep Rockin'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka