bleman 23.06.06, 01:14 kmp.contrario.pl/quiz/result.php?y=49&x=40 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny-kalesony Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 02:21 Jednakże pierwej ... www.youtube.com/watch?v=1qhp3ce530U Czyż to nie wspaniałe? POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 09:19 mam taki sam wynik:) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:15 zakładamy:) I rządzimy wspólnie,bedziemy mieli parytet:) ale ja będe od kontaktow z mediami,bo jestem tylko niesmiala a nie patologicznie niesmiała:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:21 > zakładamy:) I rządzimy wspólnie,bedziemy mieli parytet:) taa jest! > ale ja będe od kontaktow z mediami,bo jestem tylko niesmiala a nie patologicznie niesmiała:) Ok ;-) pogodze sie z tym. Ale ni mow do dziennikarzy zbyt szybko ;-) poza tym masz maila :] Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:28 Lepper sie nauczyl przemawiania i mówienia do dziennikarzy to i ja sie nauczę:) masz odpowiedź na maila:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:33 > Lepper sie nauczyl przemawiania i mówienia do dziennikarzy to i ja sie nauczę:) A czy jestes taka pojetna jak lepper ? ;-) > masz odpowiedź na maila:) masz odpowiedź na odpowiedź na maila:) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:38 mowie jak Doda,wiec może i pojętna jestem jak Lepper:)W ogole jestem naj:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:40 > mowie jak Doda Raczej nie, ;-) nie jestes taka wulgarna ;-) >,wiec może i pojętna jestem jak Lepper:) Ktow ie kto wie. >W ogole jestem naj:) Czy to cos w stylu bycia "cosmo" ? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:43 bleman napisał: > >W ogole jestem naj:) > > Czy to cos w stylu bycia "cosmo" ? "Naj" to pismo z niższej półki niż "Cosmo", więc chyba coś trochę gorszego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:41 bitch.with.a.brain napisała: > mowie jak Doda Ale w Mensie nie jesteś. I biustu takiego nie masz :-P Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:45 pfff.tez coś, biust:)tez sobie moge taki zrobić:) Za to mam biale kozaczki,wkrotce wrzuce fotki w stylu: Doda look:) A co do Mensy...może sie kiedyś przetestuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:47 > pfff.tez coś, biust:)tez sobie moge taki zrobić:) To nie takie latwe, musisz poprosic majdana zeby ci wymasowal, wtedy dopiero urosna ;-) > Za to mam biale kozaczki,wkrotce wrzuce fotki w stylu: Doda look:) ;-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:51 Majdan to może niekoniecznie,ale chetnei bym sprawdziła czy to nei jest powszechna umiejetnosc bramkarzy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:53 > Majdan to może niekoniecznie,ale chetnei bym sprawdziła czy to nei jest > powszechna umiejetnosc bramkarzy:)))) Myslisz ze np. boruc tez tak potrafi ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:55 Na wet jak nie potrafi to sama próba byłaby baardzo przyjemna:) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 18:07 To BWAB mu pożyczy swój krem do rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 19:44 coz, jestem gotowa zaryzykowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 19:56 No tak, ty lubisz jak cie ktos drapie ;-) po udach, to pewnie piersi tez ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 19:57 no niekoniecznie,ale mam olejek i wtedy nie ma juz drapania:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 20:02 > no niekoniecznie,ale mam olejek i wtedy nie ma juz drapania:) Drapania ud czy piersi ? ;-) P.S. Kiedys chwalilas sie ze robisz licencjat... nie odpowiedzialas, a ja taki ciekawski jestem :> Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 20:06 no drapania tej czesci ktora posmaruje olejkiem:) co do licencjatu.We wtorek ide pogadać z promotorka,zeby mi pozwolila zmienic temat:)Chce pisać: "Obraz kobiety w prozie Andrzeja Stasiuka", a mialam sie zajmowac mimesis w jego powiesci.ale pisalam prace roczna o kobietach i mnie to wciagnelo.I jeszcze duzo moge o tym napisac.Wiec we wtorek bede wiedziala co i jak.I jesli promotorka sie zgodzi to w 10 dni to napisze:)A obrona we wrzesniu Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 20:12 > co do licencjatu.We wtorek ide pogadać z promotorka,zeby mi pozwolila zmienic > temat:)Chce pisać: "Obraz kobiety w prozie Andrzeja Stasiuka", a mialam sie > zajmowac mimesis w jego powiesci.ale pisalam prace roczna o kobietach i mnie to > wciagnelo.I jeszcze duzo moge o tym napisac.Wiec we wtorek bede wiedziala co i > jak.I jesli promotorka sie zgodzi to w 10 dni to napisze:)A obrona we wrzesniu W 10 dni dasz rade ? hoho ;-) to sie da taks zybko cala prace licencjacka napisac ? Bo u nas rpaca inzynierska to jak ktos jest szybki to pare miesiecy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 20:17 jesli ma sie materialy i pomysł to mozna napisac w 10 dni.Zreszta moge w licencjacie wykorzystac fragmenty pracy rocznej Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 20:18 > jesli ma sie materialy i pomysł to mozna napisac w 10 dni.Zreszta moge w > licencjacie wykorzystac fragmenty pracy rocznej A długa musi byc taka rpaca czy tresciwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 20:19 treściwa:)Ok 50 stron Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 20:21 > treściwa:)Ok 50 stron :O , to nie wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 20:22 to taka przyzwoita dlugosc pracy.wiecej niż 80 stron nikt nei zechce czytac,a 40 to absolutne minimum Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A co jesli ma szorstkie dłonie ? ;-) 23.06.06, 20:26 buuu ja protestuje !!!! Powinni wam kazac wiecej pisac! ;-)) My musimy na inzynierska napisac program(lub biblioteki) + dokumentacje, czyli 5tys lin kodu + 200str dokumentacji :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:48 bitch.with.a.brain napisała: > pfff.tez coś, biust:)tez sobie moge taki zrobić:) Lepiej nie, bo też Ci może kręgosłup nie wytrzymać. > Za to mam biale kozaczki,wkrotce wrzuce fotki w stylu: Doda look:) Oooooo... czekam z utęsknieniem. A w ogóle polecam bialekozaczki.blog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:51 Tez czekam z uteknieniem az mi fotograf je przysle:) a blog znam,bardzo fajny jest Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: :)), to jak zakladamy ? ;-) 23.06.06, 17:55 > Tez czekam z uteknieniem az mi fotograf je przysle:) a kiedy cie fotografowal ? Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 11:22 bleman napisał: > kmp.contrario.pl/quiz/result.php?y=49&x=40 Ale trochę mała ta wasza partia... Pewno jeszcze Diablica by się zgłosiła, no może jeszcze parę osób i szlus:) Warto? Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 15:02 Ja też bym się chyba zmiescił ;-P kmp.contrario.pl/quiz/result.php?y=38&x=37 Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Paru moich znajomych ma podobne poglady :] 23.06.06, 16:07 I paru czlonkow mojej rodziny tez :] Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Paru moich znajomych ma podobne poglady :] 23.06.06, 16:08 bleman napisał: > I paru czlonkow mojej rodziny tez :] To akurat wystarczy na stworzenie komitetu centralnego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 11:42 Czy PO jest na pewno narysowana w dobrym miejscu? Wydawało mi się, że jednak są bliżej neutralności światopoglądowej niż tradycyjnych wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 11:50 > Czy PO jest na pewno narysowana w dobrym miejscu? Wydawało mi się, że jednak > są bliżej neutralności światopoglądowej niż tradycyjnych wartości. Nie zgadzam się. PO jest za tradycją, po prostu jest mniej radykalna niż PiS, no i mimo wszystko potrafi jakoś rozdzielać te poglądy od decyzji państwowych. Na przykład, raczej nie popiera zakazów manifestacji gejowskich, ale też jakoś głośno ich nie broni... I chyba raczej nie zobaczymy polityka PO na takiej paradzie, w odróżnieniu od członków UW / PD, SLD czy SdPl. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 12:19 Ale jednak neutralności światopoglądowej państwa w jakimś zakresie broni, w przeciwieństwie do PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 13:23 I tak najważniejsza jest oś pionowa ... Pozioma w zasadzie mogłaby nie istnieć. Największym nieszczęściem naszego kraju jest to, że ludzie w określaniu własnych preferencji kierują się układem na osi poziomej właśnie. Pozrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
hirondelle123 Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 13:55 Nie sądzę, by była to specyficznie Polska przypadłość. Choćby ostatnie wybory w USA pokazały, ze oś pozioma jest decydująca. W innych krajach bywa zazwyczaj podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 16:11 johnny-kalesony napisał: > I tak najważniejsza jest oś pionowa ... Pozioma w zasadzie mogłaby nie istnieć. Czyli nie robi Ci różnicy czy noszenie miniówek będzie przymusowe czy zakazane, byleby kasa była? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Ale kretyński quiz 23.06.06, 16:17 od razu widać, że robiony przez członków Unii POlityki Nierealnej o mózgach wypranych przez Ku..na. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: A co ci wyszlo ? he ? 23.06.06, 16:20 Pewnie wyszło jej, że jest sympatyczką LPR. Też bym się wkurzył ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A co ci wyszlo ? he ? 23.06.06, 16:22 snegnat napisał: > Pewnie wyszło jej, że jest sympatyczką LPR. A tobie tak wyszło? Mnie nie. Ale test jest tendencyjny. I zgadza się ze sposobem myslenia panak.u.r.w.i.n.o.w.s.kim. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: A co ci wyszlo ? he ? 23.06.06, 16:23 > A tobie tak wyszło? Mnie nie. Mnie też tak nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A co ci wyszlo ? he ? 23.06.06, 16:21 K.U.R.W.I.N.A Haha, powiem ci tylko prywatnie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: A co ci wyszlo ? he ? 23.06.06, 16:21 Damy nie wyrażają się w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A co ci wyszlo ? he ? 23.06.06, 16:22 pavvka napisał: > Damy nie wyrażają się w ten sposób. Jestem damą tylko w jednym aspekcie. A poza tym odebrali nam majątek, więc mi i tak wszystko jedno. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A co to za aspekt? (n/t) 23.06.06, 16:42 pavvka napisał: Traktuję grzecznie tzw. niżej postawionych ( z braku służby ;-) - ekspedientki, usługodawców etc.) . Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka A to jest cecha dam? 23.06.06, 16:44 Myślałem, że w damowatych czasach nikt się służbą nie przejmował. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A to jest cecha dam? 23.06.06, 16:51 pavvka napisał: > Myślałem, że w damowatych czasach nikt się służbą nie przejmował. Tak, jedna z wielu. Jedni się przejmowali, drudzy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Pewnie KF wyszło, że jest komunistką 23.06.06, 16:36 ...bo żaden z pomysłów JKM jej się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza My z Nerją jesteśmy czerwone 23.06.06, 16:42 jak różyczki, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: My z Nerją jesteśmy czerwone 23.06.06, 16:48 Wiedziałem :-) Popatrzyłem tylko na pierwsze pytanie i faktycznie - jest to program UPR w punktach. Problem w tym, że życie nie jest tak proste jak teorie JKM i nie zgodzić się z tymi punktami można na 100 różnych sposobów, wychodząc ze 100 różnych pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Kupa błędów ortograficznych 23.06.06, 16:43 i kretyńsko sformułowane pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman A gdzie napisalas co ci wyszlo ? 23.06.06, 16:55 Poza tym daj linka , ze wspolrzednymi :] Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A gdzie napisalas co ci wyszlo ? 23.06.06, 16:59 bleman napisał: > Poza tym daj linka , ze wspolrzednymi :] A figę. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=44060250&a=44096284 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: SDPL ? 23.06.06, 17:03 SDPL na skraju SLD, ale muszę jeszcze raz wypełnić, bo niektórych odpowiedzi nie przemyslałam. Nerja - czyste SDPL. No to se pogadamy jak socjalistka z korwinomikkowcem... Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Korwino mikkowcem ? 23.06.06, 17:05 przeciez moj wynik jest tutaj : kmp.contrario.pl/quiz/result.php?y=49&x=40 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Nie zgadzasz się bowiem z k...em 23.06.06, 17:07 w kwestii, jakoby kobiety - były towarem - były gorsze - malowały paznokcie i z tego względu nie nadawały się do pracy zarobkowej, a jedynie gry na fortepianie w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Nie zgadzasz się bowiem z k...em 23.06.06, 17:17 test nie jest skorwinialy bo było napisane "homoseksualiści" a nie "homosie":) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie zgadzasz się bowiem z k...em 23.06.06, 21:00 bitch.with.a.brain napisała: > test nie jest skorwinialy bo było napisane "homoseksualiści" a nie "homosie":) Uważali, że nie pisząc "homosie" się zamaskują ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: Kupa błędów ortograficznych 23.06.06, 21:16 Papież z dużej litery, za to przez "rz" był najlepszy. Pytanie kretyńskie, fakt. Podejrzeweam że test napisały jakieś małolaty bo od czarno-białej wizji świata w nim zawartej aż oczy bolą. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 16:29 pavvka napisał: > johnny-kalesony napisał: > > > I tak najważniejsza jest oś pionowa ... Pozioma w zasadzie mogłaby nie > istnieć. > > Czyli nie robi Ci różnicy czy noszenie miniówek będzie przymusowe czy zakazane, > > byleby kasa była? Otóż to! A kiedy w społeczeństwie jest kasa, to koleżanki same zaczynają nosić minióweczki, jak udowadniają podobno kiedyś przeprowadzone badania. Porównajmy chociażby, jak wyglądały kobiety w kryzysowych l. 70' i w neoliberalnych, Reaganowskich l. 80'. Noszenie minióweczek przez koleżanki jest po prostu pochodną poziomu optymizmu w społeczneństwie. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 16:31 Powiedz to ekonomicznym liberałom z bogatych krajów arabskich. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 16:45 W którym kraju arabskim jest liberalizm? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 16:54 W ZEA, Kuwejcie i Omanie - wszystkie są w pierwszej 20 w rankingu wolności gospodarczej. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 17:04 O tym nie wiedziałem. Niemniej jednak - czy możemy wobec państw arabskich stosować standardy europejskie? Wobec krajów, w których życie społeczne regulowane jest prawem z czasów - wedle naszych kategorii - wczesnego średniowiecza? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 23.06.06, 17:07 johnny-kalesony napisał: > Niemniej jednak - czy możemy wobec państw arabskich > stosować standardy europejskie? Wobec krajów, w których życie społeczne > regulowane jest prawem z czasów - wedle naszych kategorii - wczesnego średniowi > ecza? Ale przecież Twoim zdaniem te sprawy nie mają znaczenia, ważna jest tylko gospodarka. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza tym razem wyszłam tutaj 23.06.06, 23:35 po przemyśleniu kmp.contrario.pl/quiz/result.php?y=25&x=23 ale mną rzuca... Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: tym razem wyszłam tutaj 23.06.06, 23:37 może zmien nick na kochanica-kaczora ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza W UW wyszłam, ślepe komendy , nie w PiS-ie 23.06.06, 23:39 a konserwa jestem na swój feministyczny sposób. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: BWAB zakladmamy partie ktora wypelnmi to miej 24.06.06, 19:55 Też na sobie test ów wypróbowałem ... kmp.contrario.pl/quiz/result.php?y=42&x=24 Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś