Dodaj do ulubionych

PATIARCHAT UPADL!!!

11.04.03, 18:36
Po prostu dawno nie widzialam Macieja ... i zmartwilam sie.
Spinelli
Obserwuj wątek
    • b.u.zz Re: PATIARCHAT UPADL!!! 11.04.03, 18:38
      juz myslalem, ze chodzi ci o zdjecia publikowane na stronach gazety, na
      ktorych irakijczycy obsciskuja brytyjska zolnierke..
      b.
      • Gość: Spinelli Irak to pryszcz - gdzie jest Maciej?! IP: *.ip.tor.radiant.net 11.04.03, 18:45
        • Gość: barbinator Re: Irak to pryszcz - gdzie jest Maciej?! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 18:49
          A może on jest komandosem i pojechał na wojnę???
          Też się o niego martwię...
    • Gość: barbinator Re: PATIARCHAT UPADL!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 18:47
      Patriarchat upada w każda sobotę ok. 23.00 kiedy to mój sasiad wraca do domu po
      zasłużonym odpoczynku w pubie, nawalony jak autobus, i regularnie wali sie na
      ziemię w tym samym miejscu tuż za furtką.
      Jest to jedyny znany mi człowiek który mówi o kobietach per "głupie
      feministyczne dupy", więc jeśli ktoś jest tym patriarchatem, to z pewnością on.
      Pozdr. B.
      • Gość: EWOK A propos furtki Barbinator IP: *.acn.waw.pl 11.04.03, 19:07
        Co to za jakiś wielopiętrowy potwór, którego kończą budować koło Ciebie?
        Hilton będzie w Wiśle czy co?
        • Gość: barbinator Re: A propos furtki Barbinator IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 19:55
          Gość portalu: EWOK napisał(a):

> Co to za jakiś wielopiętrowy potwór, którego kończą budować koło Ciebie?
          > Hilton będzie w Wiśle czy co?

Prawie. To coś nazywa się "Hotel Gołębiewski" i podobno ma mieć dobrze ponad
          1000 łóżek. Ja mam takiego pecha: co sobie znajdę fajne miejsce do mieszkania,
          to mi je ktoś zeszpeci... (na szczęście nie mieszkam w samej Wiśle)
          Ale może nic więcej nie powiem, bo parę dni temu cała ta buda mało co się nie
          sfajczyła i podobno podejrzewają podpalenie...
          Pozdr. B.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka