pavvka 20.03.07, 15:28 Jak wam się podoba ten tytuł? www.sport.pl/sport/5,68565,3999958.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: Mokre kobiety 20.03.07, 15:30 Bardzo, normalnie miałam wzwód bez czytania artykułu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Mokre kobiety 20.03.07, 15:32 Tam nie ma żadnego artykułu, tylko zdjęcia pływaczek. Chodzi o tytuł jaki gazeta.pl temu nadała: "Mokre kobiety walczą o medal". Czy tylko mi się to wydaje trochę jakby poniżej poziomu, do którego się przyzwyczaiłem na tym portalu? Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Mokre kobiety 20.03.07, 15:34 Nie wiem, ja nigdy tego poziomu nie oceniałam zbyt wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Mokre kobiety 20.03.07, 15:36 No nie wiem, na Onecie by mnie ten tytuł nie dziwił, a tu jednak tak. NB zdjęcia fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Ja tez nt 20.03.07, 16:23 bri napisała: > Nie wiem, ja nigdy tego poziomu nie oceniałam zbyt wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ja tez nt 20.03.07, 16:26 Mam rozumieć, że mokre kobiety w tytule Was nie dziwią ani trochę? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Ja tez nt 20.03.07, 16:33 > Mam rozumieć, że mokre kobiety w tytule Was nie dziwią ani trochę? Może troche, ale jednak ostatnio portal "GW" obfituje w rózne kwiatki... Na przykładm, w tej chwili wisi news "Zaburzenia snu zmieniały go w Dr Hyde'a". NIE MA takiej postaci jak "Dr Hyde", był Dr Jekyll i MISTER Hyde! Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ja tez nt 20.03.07, 16:45 Błędy rzeczowe się zdarzają, ale GW zawsze była raczej poprawna politycznie, a tu dają tytuł jak z CKM-u. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Ja tez nt 20.03.07, 17:00 Nie dziwia mnie. Portal robi wszystko, zeby tylko przyciagnac czytelnikow, kazdy chwyt dozwolony. A Ty masz jeszcze zludzenia nt gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Mokre kobiety 20.03.07, 19:52 Ten dziennikarz to meska szowinistyczna i seksistowska swinia siostry, nie dajmy sie, walczmy!!! Pavvka mimo ze ten tytul faktycznie jest dziecinny i osmieszajacy tego dziennikarza to jednak nie doszukuj sie w nim seksualnych podtekstow. Od czasu do czasu jak nie pojdziesz na feministyczne zebrania nic sie nie stanie a nawet pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Mokre kobiety 20.03.07, 20:48 > Pavvka mimo ze ten tytul faktycznie jest dziecinny i osmieszajacy tego > dziennikarza to jednak nie doszukuj sie w nim seksualnych podtekstow. A jakich??? > Od czasu do czasu jak nie pojdziesz na feministyczne zebrania nic sie nie > stanie a nawet pomoze > Pavvka nie chodzi na żadne "feministyczne zebrania". Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Mokre kobiety 20.03.07, 21:06 kochanica-francuza napisała: > > Pavvka mimo ze ten tytul faktycznie jest dziecinny i osmieszajacy tego > > dziennikarza to jednak nie doszukuj sie w nim seksualnych podtekstow. > A jakich??? tych ktore byly przyczyna powstanie watku Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Mokre kobiety 23.03.07, 19:47 kochanica-francuza napisała: > Pavvka nie chodzi na żadne "feministyczne zebrania". O przepraszam, na dwóch już byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Ja się nieco zdziwiłam, że puffek świntuszy ;-) 20.03.07, 20:47 www.sport.pl/sport/5,68565,3999958.html?i=6 Swoją drogą, spójrzcie na ten makijaż, na te kostiumy syren z różami na biuście... Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Ja się nieco zdziwiłam, że puffek świntuszy ; 20.03.07, 20:50 e, co chcesz,kostium jak kostium. Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Mokre kobiety 20.03.07, 23:29 Ktoś próbował pokazać, że jest oryginalnym twórcą cudownych nagłówków - nie wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś