Dodaj do ulubionych

Gadu, gadu, bla, bla, bla

28.08.03, 21:28
MOzemy sobie tak gadac i gadac i gadac, dowodzic i nie dowodzic ale i tak Wam
wszystkim drodzy panowie: brunonie, tadziu, ksieciu itp, itd. zasycha w
gardle, tzresa wam sie rece i nie wiecie co ze soba macie zrobic jak widzicie
piekne kobiety. teroryjki, teoryjkami, a Wam sie poca rece i lamie sie glos.
:)::::::::))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • maly.ksiaze Co by nie powiedzieć... 28.08.03, 21:32
      ...feminizm to jednak zbyt poważny temat dla licealistek. Ali już dziękuję.
      Proszę o głos kota.

Pozdrawiam,

mk.
      • sagan2 Re: Co by nie powiedzieć... 29.08.03, 13:35
        maly.ksiaze napisał:

> ...feminizm to jednak zbyt poważny temat dla
        > licealistek.

widze, ze Ksiaze nie ma ochoty na lolitki, daleko Ci do
        fascynacji kultura japonska... :))

przyznam sie, bez bicia i przymusu, ze jak widze piekna
        kobiete, to mi tez czasem zasycha w gardle...
        • goga.74 Re: Co by nie powiedzieć... 29.08.03, 16:08
          > przyznam sie, bez bicia i przymusu, ze jak widze piekna
          > kobiete, to mi tez czasem zasycha w gardle...

Mnie tez.
          Wyszlo szydlo z worka... Feministki to lezby :)
          • Gość: sagan Re: Co by nie powiedzieć... IP: *.desy.de 29.08.03, 16:12
            kurcze, wygadalam sie, alez Tad bedzie mial na nas
            uzywanie... :)))
        • Gość: maly.k Mnie nie zasycha... IP: 139.57.24.* 29.08.03, 16:27
          ...tylko, jak napisano powyżej, trzęsą mi się ręce i łamie głos. Pewnie
          dlatego, że ślinię się obleśnie.

Pozdrawiam,

mk.
    • Gość: BRvUngern-Sternber Ale kobiety.A co maja do tego feminstki? IP: *.bg.am.lodz.pl 29.08.03, 14:23
      I feminisci.Przeciez feminstka to jawne zaprzeczenie kobiecosci.Jak sie na nie
      patrzy i na to co robia jak np.Manifa to trudno ukryc uczucie niesmaku.A tu
      mamy przeciez forum feminizm.Forum kobieta tez jest ale zupelnie odrebne.Wiec
      trzymajmy sie tematu.
      • dr.krisk Baron i kobiety,, 29.08.03, 14:27
        Gość portalu: BRvUngern-Sternber napisał(a):

> I feminisci.Przeciez feminstka to jawne zaprzeczenie kobiecosci.
        Wiem, dla ciebie ideałem kobiet są emerytki-fanki Ojca Dyrektora. Wszelkie inne
        przejawy kobiecości przerażają cię i działają odstraszająco.
        Biedny jesteś, pewnie nieśmiały do kobiet, dlatego tak sie ciskasz.
        KrisK
        • Gość: BRvUngern-Sternber Re: Baron i kobiety,, IP: *.bg.am.lodz.pl 29.08.03, 14:42
          Uff ale z ciebie prymitywek nawet nie jestes w stanie rozumiec co sie
          pisze.Jesli ci sie podobaja feministki to jestes pierwszy ktorego
          znam.Gratulacje.:o))).Kazda potwora znajdzie sobie...;O)))
          • Gość: breskva Prezentacja potwora z Loch Ness IP: 195.117.242.* 29.08.03, 15:04
            Oj brusku nie moglam sie oprzec... zamieszczam swoje zdjecie
            foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=0&id=9405&zid=135361&r=1
            (potwora-feministki ktora jakims cudem znalazla swojego amatora). Jak kto chce
            obejrzec co feministka (niszczycielka rodziny i morderczyni dzieciatek) nosi w
            brzuchu to w albumie jest tez zdjecie Gucia z USG 3D
            foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=1&id=9404&zid=145032&r=1
            (przepraszam, nie moglam sie oprzec, ale juz jestem bardzo dumna przyszla mama)
            • Gość: breskva Poprawne linki IP: 195.117.242.* 29.08.03, 15:43
              W zachwycie nad uroda wlasna i potomstwa ;-) zamiescilam zle linki, oto poprawne
              foto.onet.pl/albumy/album.html?id=9405&grupa=0&kat=3&a=breskva1
              foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=1&id=9404&grupa=0&kat=15&nxt=0
              • Gość: BRvUngern-Sternber Re: Poprawne linki IP: *.bg.am.lodz.pl 01.09.03, 13:23
                No tak ale czegoz ma to dowodzic?Po pierwsze nie wiem czy autentyczne.Po drugie
                nie pamietam czy jestes feministka.Po trzecie te dzisiejsze kosmetyki zmieniaja
                twarz.Po czwarte dobry fotograf zrobi wszystko.Po piate nie wiem czy ty sama
                wiesz co glosisz.Po szoste jeden wyjatek nie musi czynic reguly.Po siodme
                znudzilo mi sie wyliczac.Podsumowujac.Decydujacym czynnikiem w ocenie
                feministek jest ocena ich grupy czyli stada podstawowego.Mamy okazje ogladac
                taka probke statystyczna przy roznych imprezach masowych.I werdykt nie tylko
                moj ale i wiekszosci jest jednoznaczny.Potwory.A uczuciem jest niesmak...
            • Gość: sagan alez z Ciebie cudny potwor, Breskva :))) n/txt IP: *.desy.de 29.08.03, 15:47
          • dr.krisk Drogi wystraszony baronie! 29.08.03, 22:49

> Uff ale z ciebie prymitywek
            Wypraszam sobie. Jestem całkiem sporym prymitywem, a nie jakimś "prymitywkiem"!
            Co ty tak dzisiaj mamlesz, zdziecinniałeś czy co?

> nawet nie jestes w stanie rozumiec co sie
            > pisze.
            Nawet nie usiłuję ("się pisze", to ty sam nie piszesz?). Grozi to zwichnięciem
            mózgu, a jest on mi potrzebny do zarabiania pieniędzy. Toteż poprzestaję na
            robieniu sobie z ciebie jaj! Tak fajnie się stroszysz i pienisz!

> Jesli ci sie podobaja feministki to jestes pierwszy ktorego
            > znam.
            Bo ty w ogóle mało wiesz i znasz. Kobiety podobają mi się różne, zwłaszcza
            inteligentne, ładne i dowcipne (nawet złośliwe, a co mi tam). Natomiast nie
            przepadam za Matkami Polkami, Strażniczkami Domowego Ogniska, itp. Zostawiam je
            tobie! Na pewno lubisz mieć zgotowane na czas, a jak w niedzielę na obiad nie
            ma rosołu, to wali ci się światopogląd...
            Czy ty aby nie mizogin jesteś, hm?
            KrisK
            • Gość: hot_dog Re: Drogi wystraszony baronie! do dr.kriska IP: *.crowley.pl 29.08.03, 23:33
              Masz u mnie duuuuże piwo, a nawet dwa, bez rosołu w niedzielę.Brusek frustruje
              sie bo musi recenzować telewizyjne koszmary (taką misję sobie wyznaczył) i boli
              go, że nikt tego nie chce docenić.Poza tym jest jedynym, który zna wzorce
              moralnosci, kobiecosci, inteligencji,elokwencji.Powinien dostac tytuł Jego
              Bełkotliwości.Chyba nie jest w formie bo nie napisał nic o zbrodniach "femizmu"
              i faszyźmie..przemęczenie???
              • dr.krisk Dzięki! 29.08.03, 23:48
                Za piwo - właśnie kończę pierwsze (Warka Strong).
                Myślę, że mizoginizm Wystraszonego Barona bierze się z dzieciństwa: pewnie w
                domu rządziła mama, a dziewczyny nie bardzo chciały z nim gadać. Pociły mu się
                ręce, długo mial pryszcze na paszczy i bywał na przemian nieśmiały i gwałtowny.
                Stąd obecny dziwny stan delikatnej jego umysłowości. Ideał kobiety: matka polka
                nehrebecka. Ideał mężczyzny: Ojciec Dyrektor.
                Konfabuluję, na pewno zaraz baron napisze, ze ma szalone powodzenie u kobiet,
                jest porucznikiem w komandosach, i jak mnie spotka to mi wyrwie i wsadzi (albo
                odwrotnie, zawsze mi się myli). Ale my mu nie uwierzymy, prawda?
                Idę po to drugie piwo.
                KrisK
                • Gość: hot_dog Re: Dzięki! IP: *.crowley.pl 29.08.03, 23:58
                  Ja na poczatek lubie tyskie, a potem belfascika.Poza głownym tematem: mam w
                  domu zdobyczną metkę ze sklepu mokpol z napisem "warka strąg". Wisi nad moim
                  ekranem. pozdr.
      • Gość: kohol Re: Ale kobiety.A co maja do tego feminstki? IP: *.crowley.pl 29.08.03, 14:56

> Forum kobieta tez jest ale zupelnie odrebne.

To Ty nie widzisz, że forum Feminizm jest na forum Kobieta? Że nalezy niejako
        do tego forum? Że to podzbiór (o tym było w podstawówce)?
        Dziwne. Ja chyba mam, nie wiem, inne kodowanie czy cóś?
      • ala_bez_kotow Brunon tylko oglada TV 29.08.03, 17:31
        Brunon i tak wiadomo, ze ty jestes bez pary. Zadna normalna kobieta by nie
        chciala byc z takim fobem jak ty.
        • goga.74 Re: Brunon tylko oglada TV 29.08.03, 18:16
          fobem ???
          • ala_bez_kotow Re: Brunon tylko oglada TV 29.08.03, 19:24
            goga.74 napisała:

> fobem ???

w jego przypadku to kobietofobia.
    • Gość: doku Mnie też tak się robi IP: *.chello.pl 30.08.03, 00:24
      ala_bez_kotow napisała:

> Wam wszystkim drodzy panowie: brunonie, tadziu, ksieciu itp, itd. zasycha w
      > gardle, tzresa wam sie rece i nie wiecie co ze soba macie zrobic jak widzicie
      > piekne kobiety

prawda to
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka