Dodaj do ulubionych

"ałaaaa" ósemka

IP: *.cheeloo.net 14.02.13, 14:14
W skrócie. Rośnie mi/przebija się/daje o sobie znać ósemka. Zorientowałam się wczoraj mimo, że od poniedziałku mam problem z bólem - byłam pewna, że to ucho i nawet zapisałam się do lekarza pierwszego kontaktu z jak mi się wydawało zapaleniem ucha. Wizyta przede mną.

Ni i teraz raczej wiem, że problem jest od 8 (- spuchnięte, obolałe dziąsło i kawałek zęba big_grin)No i nie mogę otworzyć buzi. Nie mogę jeść bo moja szczęka z lewej strony na wysokości ucha koszmarnie boli. Dodam, ze to moja druga ósemka. Pierwsza zafundowała mi podobny a nawet jeszcze większy koszmar bo wtedy nie mogłam mówić i myślałam, że rozsadzi mi szczękę. Wtedy wysuwanie się 8 poprzedziło 3 krotne niby zapalenie ucha na które się leczyłam - do dziś nie wiem czy to było ucho. ( mówiłam, że boli w środku i dostawałam lek) Po koszmarze 2 tygodniowym kiedy wreszcie 8 wyszła miałam spokój aż do teraz i z uszami i z ósemką.

Ponieważ mam umówioną wizytę nie wiem czy ją odwołać?Skoro to PRAWDOPODOBNIE zębowy problem to lekarz pierwszego kontaktu chyba nic mi nie pomoże, mam rację? W ogóle jak sobie można pomóc w tym bólu? Iść do dentysty skoro nawet nie mogę otworzyć buzi? Poradzi mi coś na ten ból czy każe czekać aż wyrośnie a potem usuwać bo jak tak to szkoda mi kasy na taką radę.

Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka