Gość: stella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:45 bardzo duzo osób pyta o pierwsze objawy ciązy wiec wpisuje pierwsze objawy ciazy. Ja jestem w 5 tc. Objawy - spanie spanie i bół piersi - nic poza tym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sabin1976 Re: OBJAWY CIĄZY - Jakie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:55 13 tc. nic poza tym spaniem i zmeczeniem ale czekam do 14ego i wtedy bede sie cieszyc na maxa i czekac objawów jak na razie jeszcze nie moge uwierzyc ze zostane mama choc wiem ze to juz niedługo nastapi i dzidz zacznie dawac o sobie znaxc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: OBJAWY CIĄZY - Jakie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:17 zadnych 14 tc. moze lekko zaczełam przybierac na wadze. Odpowiedz Link Zgłoś
enya26 Re: OBJAWY CIĄZY - Jakie 18.08.04, 12:48 Ja jestem w 7 tc i poza spaniem i bolem piersi, okropnie boli minie zoladek,od rana do wieczora.W ogole nie wymiotuje,nigdy wczesniej nie slyszalam o czyms takim.Czy ktoras z Was ma cos podobnego?Jestem teraz za granica,bylam u lekarza,ale on po prostu mnie olal,nie dal nawet rzadnych witamin itp.Wracam do Polski pod koniec sierpnia,na szczescie i pojde do swego lekarza.....dobrego...Ale moze ktoras a Was ma kakas rade na ten okropny bol zoladka.. Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re: OBJAWY CIĄZY - Jakie 18.08.04, 13:37 Mnie na początku do ok. 12 tyg. bardzo bolał brzuch. Spanie po 14 godz/dobę przez pierwsze 34 miesiące Wymioty zaczęły się w 5 miesiącu i skończyły w siódmym. Tak, tak, miesiącu, nie tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś