Gość: gooska IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 10:36 Witajcie, moze ktoras z Was wie jaka pojemnosc ma irygator Tantum rosa? Mozna go kupic osobno? a moze robilyscie irygacje z Citroseptu - potrzebuje przepis, zeby nie zrobic sobie krzywdy pozdrawiam gooska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_5 Re: Irygator + CITROSEPT 19.11.04, 11:01 wejdź na stronę citroseptu. Irygator kiedyś miałam wielkość może 500 ml kupuje się osobno.Citroseptu do irygacji nie stosowałam tylko zewnętrznie. Na irygacje uważaj zobacz po pierwszej, ja stosuję w przypadłościach kobiecych doustnie też działa. Pij przez 10 dni na czczo szklankę ciepłej wody z łyżeczką sody oczyszczonej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: Irygator + CITROSEPT IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:13 dzieki, bylam na stronie citrospetu jest tam doklandnie napisane jak stosowac. pytam o pojemnosc irygatora bo dziewczyna napisla na forum, ze stosowala do irygowania 10 kropli w irygatorze tantum rosa pije citrosept od miesiaca ale dzisiaj rano obudzilam sie i czuje lekkie swedzenie (czego nie bylo nigdy dotad), dlatego postanowilam sie zairygowac Odpowiedz Link Zgłoś
monika_5 Re: Irygator + CITROSEPT 19.11.04, 11:25 W książce o zastosowaniu Citroseptu w zapaleniach pochwy jest tak: "przemywać wodą z kilkoma kroplami ekstraktu", możesz na przyszłość wlać kilka do pojemnika z mydłem żelowym i wymieszać. "innym sosobem jest nasączenie tamponu roztworem 1-5 kropli ekstraktu w szklance wody i umieszczenie do w pochwie na 1-6 godzin.Jeżeli to możliwe, zamiast wody należy użyć oleju sezmowego." Jak masz C. w domu to weź doustnie na sok pomarańczowy doustnie dawkę uderzeniową. Powinno pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: Irygator + CITROSEPT IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:43 na pojemnik z mydlem wpadlam juz rano tampon wyprubuje pozniej (jak je kupie) -> nie bedzie problemu z wlozeniem takiego nasaczonego tamponu?? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_5 Re: Irygator + CITROSEPT 19.11.04, 11:59 Ja tego nie stosowałam do środka. Posmarowałam z zewnątrz 2 razy pimafucortem i przez 3 dni citrosept do picia + granulki homeopatyczne. Wydzieliny "serkowatej nie miałam" swędzenie i jakby popękany nabłonek szczypiący. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_5 Re: Irygator + CITROSEPT 19.11.04, 12:01 Tam jest rocieńczenie dla tamponu więc dla irygacji może być to samo, nie wiem ile teraz kosztuje ten irygator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: Irygator + CITROSEPT IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:29 a zdrzadz jeszcze tajemnice - co homeopatycznego stosowalas? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_5 Re: Irygator + CITROSEPT 19.11.04, 12:56 Przeszukaj wątki na na forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 na grzybka candida, ale to trzeba dobrać indywidualnie, leków jest więcej i nie wystarczy opis tylko pojedynczego objawu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: Irygator + CITROSEPT IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:58 dziekuje Ci bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: Irygator + CITROSEPT 24.11.04, 10:19 Irygator Tantum Rosa ma pojemnosc 500 ml i kosztuje ok 10 zl. Odpowiedz Link Zgłoś