Gość: maria IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.03.05, 21:12 czy ktos bral te tabletki? jak sie po nich czulyscie? czy byly jakies skutki uboczne np. tycie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Felicity Re: novynette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 22:52 Biorę Novynette od prawie roku. Czuję się dobrze i nie zaobserwowałam żadnych skutków ubocznych. Wcześniej brałam m.in. Cilest i Mercilon, ale niestety pojawiało mi się po nich plamienie w trakcie cyklu. Przy Novynette wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: novynette IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 15:17 biore od 7 miesiecy.ogolnie bardzo dobrze sie czuje, lecz przytylam, dlatego zamierzam zmienic,jak skoncze ostatnie op! innych skutkow u mnie nie bylo.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: novynette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 16:59 Jest ok.Biore 5miesiecy.Nie przytyłam a nawet na poczatku schudłam.okres jak w zegarku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: novynette IP: *.netcity.pl 14.03.05, 17:10 Biore od 4 miesiecy. Nie przytylam, mam troszke wiekszy biust. Na poczatku bolały mnie piersi (jak kiedys przed okresem), ale przeszlo. Aha i przy pierwszym listku plamienia, ale organizm sie musial przystosowac. Ogolnie spox. Odpowiedz Link Zgłoś