Gość: ania IP: *.gl.digi.pl 14.11.05, 20:24 Czy ktos może wie, jaka jest wydzielina przy rybim zapachu z pochwy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocio-kocio Re: rybi zapach 14.11.05, 20:57 A to różnie. Czasem nawet nic szczególnego nie da się zauważyć. Poza zapachem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: rybi zapach IP: *.gl.digi.pl 14.11.05, 20:59 a czy ten zapach jest bardzo delikatny taki czy naprawde mocno rybi i bez watpliwosci to wyczuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: rybi zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 21:02 To ty go jeszcze nie masz, tylko się ubezpieczasz na wypadek wyczucia? Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: rybi zapach 14.11.05, 21:03 Jeżeli cokolwiek Cię niepokoi - idź do lekarza. Im wcześniej wykryta infekcja, tym łatwiej ją wyleczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: rybi zapach IP: *.gl.digi.pl 14.11.05, 21:15 Jestem po antybiotykach, potem lactovaginal.Niby jest wszystko okey ale mam bardziej metny sluz niz przed leczeniem.Moze jestem przewrazliwiona.Zapach wydaje mi sie neutralny, ale prosze o porade.Czy ten rybi zapach mozna z czyms pomylic czy jest wyczuwalny na bank? Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: rybi zapach 14.11.05, 21:33 Po antybiotykach, prawie na bank to będzie drożdzyca. Mi się nigdy nie dało przed nią uchronić. Mętność śluzu też może o tym świadczyć. Przy drożdżycy zapach bywa taki jakby normalny, ale intensywniejszy. Rybi zapach to raczej bakterie, a je wytłukł antybiotyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renataa Re: rybi zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:53 Mnie się udało.Podczas brania antybiotyku i przez tydzień po jego odstawieniu 2x dziennie wprowadzałam do pochwy pół łyżeczki naturalnego jogurtu (ajskuteczniej za pomocą jednorazowych strzykawek). Wiem,jak to brzmi ) ale poleciła mi to lekarz-ginekolog. Działa cały czas od 2 lat,wczesniej miałam te problemy 4 x w roku.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: rybi zapach 14.11.05, 22:28 Zrób badania pod kątem chlamydii, często jej jedynym objawem jest właśnie rybi zapach. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: rybi zapach 15.11.05, 09:13 Czy ten rybi zapach mozna z czyms > pomylic czy jest wyczuwalny na bank? na 100% wyczujesz. tego się nie da pomylić. w sporej części przypadków jest zwiastunem jakiegoś zapalenia. po antybiotykach można mieć problemy, ale nie zawsze. w moim przypadku na trzy kuracje, jedna skończyła się stanem zapalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: rybi zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 22:33 Mnie po antybiotykach nigdy nic nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: rybi zapach 17.11.05, 12:31 A ja słyszałam,że smak cipki jest wlaśnie rybi. Czy może ktos cos powiedzieć na ten temat. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: rybi zapach 17.11.05, 12:48 to chyba stwierdzenie z czasów gdy higiena intymna, to była kąpiel raz do roku przed Wielkanocą... Odpowiedz Link Zgłoś