ida37 03.03.06, 18:29 Mimo dorosłego wieku nie wiem jak to się robiWyjaśni mi ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ina Re: jak się robi irygację? IP: *.chello.pl 03.03.06, 20:30 irygatorem zakupionym w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: jak się robi irygację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:46 tudziez strzykawka....rowniez zakupiona w aptece;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: jak się robi irygację? IP: *.szczecin.mm.pl 05.03.06, 00:33 Irygator- apteka ok.10zł (jest instrukcja). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumowy wąż Re: jak się robi irygację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 02:12 normalnie; wsadza sie węża i pompuje, pompuje, pompuje...aż będzie full Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de-brie Re: jak się robi irygację? IP: *.chello.pl 05.03.06, 20:28 Firma produkująca Tantum Rosa ma w ofercie bardzo fajny irygator. Mozna kupić w aptekach i w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? a po co to?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:07 nigdy nie robiłam irygacji podobno przed bad gin jest nawet niewskazane to po co się to robi?? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: a po co to?? 06.03.06, 10:23 mnie zalecił gin irygację Tantum Rosa po leczeniu stanu zapalnego, żeby wszystko tam dołagodzić. zaraz potem dostałam zapalenia pęcherza i wydaje mi się, że - choć była super ostrożna i superhigieniczna - to te irygacje miały w tym udział. normalnie chyba nie ma sensu robić irygacji, bo można zachwiać równowagę Ph w pochwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamisia Re: a po co to?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.03.06, 16:18 Po to, żeby "umyć się" w środku. A przed wizytą niewskazane tak samo jak mycie się zapachowymi żelami do higiey intymnej. Lekarz musi dokładnie widzieć, co Ty tam masz. A jak wypłuczesz, to nic juz tam nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: a po co to?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 08:15 to przed wizytą lepiej umyć się samą wodą bez żelu do hig. int.?? wybieram się pierwszy raz to nie mam jak spytać lekarza piszę o podmyciu nie o irygacji Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: a po co to?? 07.03.06, 08:58 > to przed wizytą lepiej umyć się samą wodą bez żelu do hig. int.?? tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: a po co to?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 09:08 dobra dzięki bo jakoś nigdzie nikt nie napisał żeby żelu nie używać a to ważne przecież przed pierwszą wizytą Odpowiedz Link Zgłoś