Dodaj do ulubionych

bromergon a zaparcia

24.03.06, 09:35
Pomocy, nie wiem co robic, od tygodnia biore bromergon i od tego czasu moje
jelita przestały pracowac, nawet harbatka przeczyszczajaca nie działa, nie
wiem co robi, odzywaiam sie dobrze, mam duzo ruchu i nic, nie wiem co robic,
czuje sie jakym wazyła ze 100 kg sad
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: bromergon a zaparcia IP: *.crowley.pl 24.03.06, 13:29
      też na początku miałam ten problem teraz jest już ok, staram się jeść duzo owocow i warzyw, polecam też siemię lniane
      • kajaja2 Re: bromergon a zaparcia 24.03.06, 18:04
        lekarz kiedys mi powiedzial ze nie wolno brac ziol przeczyszczajacych bo wtedy
        jelita sie rozregulowuja i wcale nie pracuja.sproboj tak jak mowila mm siemie
        lniane.
    • Gość: Zuzanka Re: bromergon a zaparcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:13
      SProbuj kefir albo maślankę - na mnie dziala super.
      • Gość: ania Re: bromergon a zaparcia IP: *.aster.pl 24.03.06, 18:34
        kup w aptece parafinę do picia. Mały kieliszeczek i po 10 minutach już działa.
        nie ma własciwości czyszczacych, tylko daje ,,poślizg,, podaje się ją nawet
        kobietom po porodzie. tylko jest obrzydliwa, trzeba ją popić jakimś sokiem.
    • Gość: UWAGA Uważajcie na bromergon!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 22:24
      Moja lekarka, jak się dowiedziała,że brałam go pół roku (i kiepsko go znosiłam)
      uświadomiła mnie, że często po tym świństwie można dostać raka piersi i czym
      prędzej skierowała mnie na mammografię
      • koteck Re: Uważajcie na bromergon!!! 26.03.06, 12:33
        Ale to jest zdanie tylko Twojej lekarki czy powszechna opinia na temat tego
        leku? I jak często rak piersi występuje po tym leku? W sumie nie nazwałabym
        go "świństwem" często pomaga zajść w ciążę, wiele dziewczyn z forum bierze
        bromergon więc może jeśli jest to opinia jednego lekarza, lepiej nie pisać
        takich rzeczy "często po tym świństwie można dostać raka piersi " często,
        można dostać. Raka piersi nie dostaje się ot tak.
        • Gość: D. Re: Uważajcie na bromergon!!! IP: *.chello.pl 26.03.06, 18:18
          A ja stosuje bromergon dopochwowo. Moze spytaj lekarza czy dla Ciebie ten
          sposob nie bedzie lepszy.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka