Dodaj do ulubionych

Dr K.Dynowski

03.01.03, 12:18
Cześć dziewczyny, czy może któraś zna dr K.dynowskiego z Warszawy? Ciekawa
jestem opinii na jego temat. Czekam i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mandy Re: Dr K.Dynowski 05.01.03, 21:37
      Osobiscie uwazam, ze brak mu profesjonalizmu.
      Zapisam sie do niego jakis rok temu, czekalam dlugo, bo zawsze sa kolejki,
      wchodze do gabinetu pokazuje mu wyniki badań, a on nawet na nie nie raczyl
      spojrzec. Kazal sobie opowiedziec w czym rzecz i dlugo sie nie zastanawijac
      przepisal tabletki - najlepszy lek na wszystko i zawsze tej samej firmy Wyeth!!!
      Chyba mu placa za ich przepisywanie.
      Na moje argumenty, ze tabletki mi nie sluza, z roznych wzgledow m.in spadek
      libido - polecil mi zmienic sobie faceta.
      I to ma byc lekarz???
    • 31andzia Re: Dr K.Dynowski 06.01.03, 10:15
      Dziękuję bardzo za odpowiedź. W takim razie zastanowię się czy iść do niego.
      Jestem po trzech poronieniach i szukam lekarza, który by spojrzał na mój
      problem dobrym okiem a nie po macoszemu. Może znacie też innego lekarza, który
      ma czas dla pacjentki i podchodzi do swojej pracy serio. Dzieki i pozdrawiam.
      • mandy Re: Dr K.Dynowski 06.01.03, 23:09
        Jesli chcesz miec dziecko, to niewykluczone ze moze byc dobrym lekarzem.
        Wiele kobiet go chwali na forum za to, ale jest tez drogi.
        Ja proboje zdiagnozowac przyczyny hirsutyzmu u mnie i jak na razie wszyscy
        rozkladaja rece i jedynym lekarstwem na to sa dla nich tabletki. Troche dziwne.
        Chodzilam kiedys do dr Kapilinskiego na Klaudyny, wydawal mi sie bardziej
        komunikatywny, mimo iz tlumy podobne.

pozdrawiam Cie cieplo,
        mandy
        • 31andzia Re: Dr K.Dynowski 08.01.03, 10:28
          Dzięki Mandy za odpowiedź. Jak chyba każda kobieta pragnę dziecka i dlatego
          szukam róznych lekarzy. Obecnie leczę się u prof. Malinowskiego w Łodzi i
          pomimo bardzo dobrych rokowań poroniłam 3 ciążę. Zastanawiam się o ewentualnej
          konsultacji u innego lekarza..również dobrego. Dr. Dynowskiego polecili mi
          znajomi z W-wy stąd moje poszukiwania opini na jego temat. a może idę w złym
          kierunku i powinnam szukać innego lekarza o dobrych efektach w prowadzeniu
          ciąży po kilku poronieniach. a może Ty Mandy albo inna forumowiczka mogłaby mi
          polecić jakiegoś dobrego lekarza? Dzięki wielkie. Pozdrawiam.
          • flora1 Re: Dr K.Dynowski 08.01.03, 12:47
            Bardzo dobrym ginekologiem jest pani Katarzyna Kozioł, która przyjmuje w
            klinice NOVUM na Ursynowie, prawdę mówiąc to wszyscy lekarze z tej klinki są
            godni polecenia.
            Pozdrawiam
        • renagregor Re: Dr K.Dynowski 09.01.03, 21:12
          mandy napisała:

> Ja proboje zdiagnozowac przyczyny hirsutyzmu u mnie i jak na razie wszyscy
          > rozkladaja rece i jedynym lekarstwem na to sa dla nich tabletki. Troche
          dziwne.

a czy nie masz przypadkiem PCO? hirsutyzm wbrew pozorom jest bardzo
          skomplikowanym schorzeniem. lekarzom udaje sie wyleczyc wiele rodzajow raka,
          transplantowac serce, a nikt do dzis nie wymyslil "blahego", kosmetycznego
          problemu, jakim jest nadmierne owlosienie u kobiet...mi osobiscie wrecz
          idealnie pomogly tabletki, ale ja mam nieuleczalne pco...
    • 31andzia Re: Dr K.Dynowski 09.01.03, 09:25
      Dzięki za odpowiedź, ale czy w Novum nie leczą czasem jedynie przypadków
      niepłodności. W moim przypadku chodzi raczej o znalezienie przyczyny i
      utrzymanie ciąży, bo z zajściem w ciążę nie mam problemów. Pozdrawiam.
      • flora1 Re: Dr K.Dynowski 09.01.03, 14:42
        31andzia napisała:

> Dzięki za odpowiedź, ale czy w Novum nie leczą czasem jedynie przypadków
        > niepłodności. W moim przypadku chodzi raczej o znalezienie przyczyny i
        > utrzymanie ciąży, bo z zajściem w ciążę nie mam problemów. Pozdrawiam.

Najlepiej byłoby gdybyś zadzwoniła do tej kliniki i o wszystko zapytała tel.
        644-70-71 i 644-71-72. Wiem, że pracują tam świetni ginekolodzy, wykonują
        badania hormonalne i jeśli w twoim przypadku przyczyną poronień są zaburzenia
        hormonalne, to może warto tam się udać. Leczą się tam dziewczyny z zespołem
        policystycznych jajników, niedomogą lutealną, w klinice można wykonać
        nieinwazyjne wykrywanie wad płodu i wiele innych badań, więc może warto
        spróbować...
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka