Gość: pyska789 IP: 80.244.134.* 26.06.06, 16:37 WITAM WSZYSTKICH )) OD TRZECH DNI MAM CHRYPKE I NIE WIEM JEK SIE JEJ POZBYC. GARDŁO MNIE NIE BOLI. MOZE ZNACIE JAKIES PRASTE, DOMOWE SPOSOBY, JAK SIE JEJ POZBYC? pROSZE O PORADY. POZDRAWIAM WSZYSTKICH. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: chrypka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:24 mi na chrypke pomogły tabletki "tymianek i podbiał" nie są drogie ale skuteczne.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: chrypka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:05 Potwierdzam, mi też bardzo pomagają, chrypa mija. Odpowiedz Link Zgłoś
kajaja2 Re: chrypka 27.06.06, 12:10 sproboj zaparzyc majeranek i jak sie zaparzy to malymi lykami pij on lagodzi lub galaretke taka pitna zrob ona tez lagodzi.nie pij czasem teraz herbaty z cytryna lub miodu nie jedz bo to podraznia Odpowiedz Link Zgłoś
hejhohejho Re: chrypka 27.06.06, 16:27 A jeżeli chrypka nie ustąpi dzięki domowym sposobom wybierz się do lekarza - możliwe że to zapalenie krtani i trzeba zastosować antybiotyk. Odpowiedz Link Zgłoś
kajaja2 Re: chrypka 29.06.06, 19:32 ja jak mialm zapalenie krtani to dwa dni glosu nie mialam i bez antybiotyku sie nie obylo Odpowiedz Link Zgłoś