Gość: KTO?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 09:57 Czesc dziewczyny!!!! Nie orientujecie się może, czy operację usunięcia torbieli musi wykonać jedynie chirurg??(a ginekolog tylko asystuje)..bo tak słyszałam..bardzo zależy mi na odp..pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basia Re: Jola IP: *.eranet.pl 19.11.06, 10:22 Przypuszczam że chodzi o torbiel na jajniku.Ja miałam operację ginekologiczną i operowało mnie dwóch ginekologów(jeden pewnie asystował).Sądzę że większość ginekologów operuje.Nie wyobrażam sobie zeby np. przy cesarskim cięciu szukali jakiegoś chirurga w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: Jola 19.11.06, 11:32 Narządy i gruczoły płciowe żeńskie operuje ginekolog-operator. Nie rozumiem tytułu Twojego postu, nawet jesli pomyliłaś tytuł z nazwą gościa portalu, to i tak tytuł postu KTO??? jest bez sensu i łamie regulamin bo napisane z dużej litery. Czy nie lepiej było zatytułować post "kto operuje (torbiel)?" Wtedy wszyscy by wiedzieli co jest w tresci. Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: Jola 19.11.06, 12:50 Ginekologia jest specjalizacją zabiegową więc każdy gin jest teoretycznie chirurgiem ginekologicznym. Odpowiedz Link Zgłoś