Gość: lola la IP: *.zetosa.krakow.pl 05.04.07, 18:26 swedzi i pieczemnie odbyt,kilka dni temu były wkoło takie małe wypuklenia.Pewnie hemoroidy Słyszałam ze nie trzeba biec z tym od razu do lekarza,ze są dobre srodki w aptece bez recepty.Z resztą wstyd wypinac tyłek lekarzowi...krepujące Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 18:31 .Z resztą wstyd wypinac tyłek > lekarzowi...krepujące jasne nie mówiąc o takich ginekologach, którym to pokazuje się więcej niż tyłek precz z ginekologami i proktologami!!! a zepsute zęby? precz ze stomatologami! jak dobrze, że mamy forum, hurrrra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola la Re: hemoroidy IP: *.zetosa.krakow.pl 05.04.07, 18:41 dobrze wiesz o co mi chodzi.Tyłek to tyłek. Z ginem i dentystą nie mam problemu ;p a tu taki zonk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 19:17 Tyłek to tyłek. jasne, u ginekologa zakrywasz go sobie złotą serwetką Odpowiedz Link Zgłoś
cn_tower Re: hemoroidy 05.04.07, 20:22 ja po porodzie miałam mega hemoroidy i bardzo szybko pomogła mi maść Neo-Aesculan z kasztanowca, zresztą najważniejsze to aby nawilżać, bo jak suche to pieką, maść polecam b. dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: hemoroidy IP: *.chello.pl 07.04.07, 13:28 polecam masc Posterisan, koszt. 35 zł ale bardzo skuteczna, sa tez czopki ale nie uzywalam, duzo pij najlepiej wody niegazowanej i jedz malo slodyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaO Re: hemoroidy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 13:51 a ja polecam jednak lekarza, nie jest to takie straszne... Ja około miesiąca się męczyłam i myślałam że mam szczelinę odbytu. Ból był jednak tak straszny a jeszcze gorsze to swędzenie, że poszłam do lekarza. Żadne środki polecane na forum nie skutkowały. Okazało się, że to nic groźnego - tylko grzybica skóry. Od tygodnia jestem nowonarodzona. Odpowiedz Link Zgłoś