IP: 212.2.101.* 09.04.07, 17:28
Poradźcie mi proszę. Od 3 miesięcy jestem strasznie nerwowa. Wszystko mnie denerwuje. Juz sama nie mogę z tym wytrzymać. Zero panowania nad sobą i nawet coś nieważnego potrafi mnie wyprowadzić z równowagi.Jestem w związku z fajnym facetem ale on też wystarczy,żr coś powie nie po mojej myśli a mnie bierze cholera.Potrafię w tych nerwach doprowadzić się do łez. Po za tym towarzyszą temu jakieś kołatania serca.
Może to tylko przesilenie wiosenne, tylko, ze mnie to strasznie meczy. Macie jakieś pomysły na tą przypadłość. Jakies tabletki na spokój??
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 17:36
      no, nerwy, nerwy
      spróbuj znaleźć i ustalić przyczynę
      może stres,może jakieś kłopoty z hormonami, tarczyca?
      warto zrobić badania, a w międzyczasie melissssska
      • Gość: Beatka Re: nerwy IP: *.chello.pl 09.04.07, 18:12
        Na razie mozesz pic melise i kupic sobie np. persen albo cos innego ziolowego w
        aptece.Tez tak mialam.To bylo starszne.Az poszlam do lekarza-do
        psychiatry.Dostalam leki antydepresyjne, cos na uspokojenie i jak reka
        odjal!!!! Jestem zupelnie inna osoba!!!!Na uspokojenie juz nie biore tylko te
        antydepresanty od 4 mies i zmienilam sie nie do poznania!!!
    • Gość: niejatoja Re: nerwy IP: 212.2.101.* 09.04.07, 18:10
      A do tego dochodza koszmarne sny. Już nie pamiętam kiedy mi się śnilo coś miłego.
    • Gość: essi Re: nerwy IP: *.devs.futuro.pl 09.04.07, 19:41
      możesz mieć nadczynność gruczoły tarczowego
      zbadaj poziom hormonów we krwi
      pozdrawiam
      • Gość: monia.147 Re: nerwy IP: 195.116.171.* 09.04.07, 19:56
        Zrób badania i łykaj magnez,troche pomaga.
        • italia06 Re: nerwy 10.04.07, 01:30
          Ja też stawiam na nerwicę i może nawet początki depresji. Co do badań, to
          oczywiście powinnaś zrobic wspomnianą tarczycę i może podstawową morfologię.
          Zioła, cóż możesz próbować, ale one przynoszą efekty dopiero po dłuższym braniu
          i to nie wszystkim niestety. Powinnaś pójść do lekarza, co do psychiatry to nie
          wiem, bo są sprzeczne opinie, że pomaga. Coś zób,żeby się nie pogłębiło.
          Pozdrawiam
    • Gość: ? Re: nerwy IP: 195.136.176.* 10.04.07, 08:09
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=58843921&a=58843921
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka