malgosia1031 18.04.07, 13:29 Dzis ide do ginekologa na wypalanie nadżerki i nie wiem czy mam sie bać czy nie,czy to boli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ela Re: wypalanie nadżerki IP: 195.136.176.* 18.04.07, 13:38 Po prostu NIE wypalać. Poszukaj informacji na ten temat na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ewita80 Re: wypalanie nadżerki 18.04.07, 13:44 ja też mam iść na taki zabieg za miesiąc. Słyszałm, zę są różne szkoły - jedni mowią żeby nie wypalać a inni lekarze że tak. Samam nie wiem co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: wypalanie nadżerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:52 Przechodziłam ten zabieg parę lat temu. Na początku dostajesz znieczulenie w spreju Sam zabieg nic nie boli Na koniec lekarz tez psika antybiotykiem Mimo, iz uplynelo juz pare dobrych lat nadzerka nie wrocila i nie mialam z tego powodu zadnych problemow. Generalnie, nic strasznego Trzymaj sie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia1031 Re: wypalanie nadżerki 18.04.07, 14:07 dzieki za informacje,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: wypalanie nadżerki IP: *.bulldogdsl.com 18.04.07, 16:13 Nie wypalać, można mieć problemy z donoszeniem ciąży. To, że ktoś po- nie miał problemów o niczym nie świadczy, dwie moje koleżanki miały wypalanki i do dzisiaj po kilku latach problem powraca jak zły sen. Podstawa to regularna cytologia i kontrola szyjki macicy-co się tam dzieje. A lekarze zbijają niezłe interesy na takich zabiegach. Jedna taka mi stwierdziła nadżerkę raz i od razu się chciała na zabioeg umawiać, ale mnie tknęło i poszłam do innej która się z głowę chyciła jak jej przebieg poprzedniej wizyty zrelacjonowałam. Zwykłe globulki pomogły i też mi powiedziała, że dziś to się już nie wypala tylko obserwuje. Odpowiedz Link Zgłoś