Gość: Annkaa IP: *.toya.net.pl 20.04.07, 15:48 Chcicłabym mieć ładne, gładkie plecy. Niestety na moich plecach "wywalają" się syfki Czy macie jakieś spaosoby na walkę z nimi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
essi23 Re: "Syfki" na plecach 20.04.07, 17:30 mydło siarkowe polecam do kupienia w aptece koszt kilku złotych pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????????????? Re: "Syfki" na plecach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 17:47 miałam dopóki nie zaczełam brać tabl anty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green-aria Re: "Syfki" na plecach IP: *.toya.net.pl 20.04.07, 22:27 Ja tak samo.Dermatolog mi nie pomógł , tylko tabletki anty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makazuga1 Re: "Syfki" na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 20:27 polecam scrub do ciała+balsam nawilżający lub Noraderm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: "Syfki" na plecach IP: *.promax.media.pl 20.04.07, 22:36 mi tez na plecy pomogły tabletki anty, ale mają wiele skutków ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: "Syfki" na plecach 20.04.07, 22:48 dziewczyny, a po jakim czasie pomogly wam tabletki?? ja biore 4 miesiace ponad i nie widze roznicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????????????? Re: "Syfki" na plecach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 09:19 napewno dlużej to trwało niż cztery miesiące nie jestem pewno ale chyba kolo roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essi Re: "Syfki" na plecach IP: *.devs.futuro.pl 21.04.07, 13:30 dziewczyny nie bierzcie tabletek tylko po to aby sobie poprawić cerę przecież one nie są obojętne dla zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
green-aria Re: "Syfki" na plecach 21.04.07, 15:40 Tabletki bierzemy nie po to,aby poprawić sobie cerę,tylko uprawiać seks bez stresu.A jeżeli przy okazji możemy pozbyć się trądziku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //////////////? Re: "Syfki" na plecach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 16:28 właśnie ja też biorę po to żeby nie mieć więcej dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: "Syfki" na plecach IP: *.daminet.pl 21.04.07, 19:15 Ja też mam ten problem, zawsze miałam, taki mój "urok" syfki na plecach i na dekolcie, poprawa była jedynie jak brałam tabletki anty,skóra była piękna na delo;cie i plecach! jak przestałam brać po jakichś dwóch miesiącach sefki wróciły chyba wybiorę się w końcu do dermatologa, choć to chyba kwestia hormonów, więc nie wiem czy pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
helikopter2 Re: "Syfki" na plecach 21.04.07, 21:32 idz do dermatologa. On najlepiej oceni. Nie wiem jakie masz syfy. Czasami zdarzaja sie na plecach jesli plecy sa bardzo wysuszone. Nie wiem jak wygladaja twoje dlatego trudno ocenic. Czasami pojawiaja sie jak nosisz niebawelniano odziez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: "Syfki" na plecach IP: 213.199.214.* 22.04.07, 00:45 Latem spróbuj je wypalić na słońcu opalając się. Może pomóc pod warunkiem że nie są one sygnałem że w Twoim orgtaniżmie coś jest nie tak (toksyny w wątrobie na przykład) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: "Syfki" na plecach IP: *.such.nat.hnet.pl 30.04.07, 21:52 A ja polecam Benzacne żel. do wyboru 10 i 5 %. tylko lepiej nie przesadzić bo wysusza skórę. i najlepiej stosowac go na noc, bo potrafi czasem odbarwić ubranie. napewno zdrowsze to od tabletek anty. do tego można spróbować jeszcze przemywać spirytusem salicylowym, ale to jeszcze bardziej wysusza i jest na krótką metę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: "Syfki" na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 10:17 Walsnie, słońce czyni cuda w tej kwestii, bynamniej u mnie, z tym że mój trądzik jest efektem tłustej skóry na plecach, w lecie, - jak się opalę problem znika, a pojawia się znów na zimę. Ale lepiej sprawdz najpierw jakiego rodzaju masz trądzik. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: "Syfki" na plecach 02.05.07, 10:21 może opalanie by Ci pomogło? Jeśli nie na słońcu bo trochę pogoda kiepska to na solarium spróbuj... Odpowiedz Link Zgłoś
katharin Re: "Syfki" na plecach 03.05.07, 10:51 biore tabletki anty i nie pomagaja,podobnie z zelem benzam...pomaga co zauwazyłam mydło siarkowe,pelling do twarzy i do dekoltu,albo choc nie zawsze słońce. ze słońcem nalezy uwazac bo za duzo takze szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś