marcel251 18.06.07, 21:23 czy karmiąc piersią mozna uzywac czopki POSTERISAN na hemoroidy???...niestety mnie ta przykra sytuacja dopadła...w ulotce nic nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oli77 Re: czopki na hemoroidy 18.06.07, 21:30 Myślę, ze można, gdzieś czytałam na forum Ci.. ze w ciąży można stosować, to podejrzewam, że karmiąc piersią również. Ale jest takie forum eksperckie karmienie piersią, tam bardziej kompetentne osoby może powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: czopki na hemoroidy 18.06.07, 21:39 Masc wg ulotki mozna, wiec czopki nie powinny miec innego skladu, poza wslizgiem Odpowiedz Link Zgłoś
mizz Re: czopki na hemoroidy 18.06.07, 21:56 Ja miałam niestety także problem hemoroidalny i stosowałam czopki AVENOC (skład naturalny), a POSTERISANU podobno nie można. Ale! Jest genialny preparat COLON C, całkowicie naturalny, można stosować karmiąc i w czasie ciąży. Ten preparat nie jest przeciw hemoroidom, ale ułatwia "wizyty" w toalecie, zwiększa ilość śluzu, więc łatwiej pozbyć się nadmiaru z jelit. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: czopki na hemoroidy 18.06.07, 22:05 Najlepiej zapytaj w aptece co Ci poleca przy karmieniu piersią. Ja zawsze wolałam zapytać i upewnić się. Odpowiedz Link Zgłoś
bu-mader Re: czopki na hemoroidy 18.06.07, 22:09 Ja używałam maści posterisan-jest rewelacyjna.2 dni leżałam w łóżku bo takie wstrętne hemoroidy miałam.3 dni stosowania i o niebo lepiej.Małego karmię i jest zdrów jak ryba pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
damap Re: czopki na hemoroidy 19.06.07, 08:37 Używałam przez 2 tygodnie maści posterisan POMOGŁY Karmiłam piersią Odpowiedz Link Zgłoś
ona10001 Re: czopki na hemoroidy 19.06.07, 09:20 ja urzywałam czopków propolisowych i pomogło! Odpowiedz Link Zgłoś