Gość: katrin88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 19:30 kilka dni temu pojawiło się swędzenie, dzis przybrało na sile i zauwazyłam kilka małych białych kropeczek przy wejsciu do pochwy.. do gina najwczesniej moge isc we wt. a strasznie swędzi.. co to moze byc? dziewczyny pomozcie(( strasznie sie martwie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amatata Re: help- co to może byc??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 20:23 ja tak mam od dwóch lat i miałam pobierany wycinek i wyszło ze mam leukoplakie ale niewim co bedzie u ciebie idz do lekarza mnie tez to swedzi i mam białe strupki. Odpowiedz Link Zgłoś
azareth Re: help- co to może byc??? 03.11.07, 21:54 cieżko powiedziec co to moze byc. możesz miec zaczatek kłykcin. do lekarza jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrin88 Re: help- co to może byc??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 22:38 to mnie dziewczyny wystraszyłyscie jeszcze bardziej..... miałam nadzieje jeszcze ze to moze jakis grzybek, bo ostatnio stosowałam scisłą dietkę. a mozecie poradzic czym to posmarowac zeby tak nie swędziało i nie piekło, bo jeszcze 2 dni musze z tym czymś chodzić ((?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssss Re: help- co to może byc??? IP: *.tpnet.pl 03.11.07, 22:56 jesli swedzi - moze pomoc masc clotrimazolum, bez recepty, koszt ok 3 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
azareth Re: help- co to może byc??? 03.11.07, 23:54 tantum rosa pomoze, podmywaj sie roztworem, złagodzi pieczenie i swiad Odpowiedz Link Zgłoś
konwalijka.a Re: help- co to może byc??? 04.11.07, 17:49 Myśle że jeżeli piecze, swędzi i wydobywa sie wydzielina podobna do twarogu to nic innego jek drożdże koniecznie do lekarza!. Ja dostałam tab. 7 szt.op.ok 21zł i działają już po paru godz. Odpowiedz Link Zgłoś