Gość: lu IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.08, 11:58 w 12 dniu cyklu kochałam się ze swoim chłopakiem ale nie był to stosunek do końcaWiem że był to nieodpowiedni moment,no ale nas poniosło.Czy jest duża szansa na ciąże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewaq Re: ?????? IP: 217.98.20.* 21.08.08, 12:17 I nieodpowiedni moment i nieodpowiedni sposob (brak antykoncepcji). Cóz, z takich momentów "poniosło nas" rodza sie sliczne dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu a możliwe IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.08, 12:22 jest to że jak miało to miejsce w sobote, a od poniedziałku zaczęły mnie piersi boleć jak przed okresem to czy może to być objaw ciąży (w sumie nieprawdopodobne mi się to wydaje ale może któraś z was wie może sama to przeżyła) Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: a możliwe 21.08.08, 12:43 czy możliwe są objawy ciąży po dwóch dniach pytasz? jasne, ze....... NIE!!! co nie wyklucza ciąży! Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: a możliwe 21.08.08, 14:23 Gość portalu: lu napisał(a): > jest to że jak miało to miejsce w sobote, a od poniedziałku zaczęły > mnie piersi boleć jak przed okresem to czy może to być objaw ciąży Tak, wlasnie tak. W soboty jest najwieksza szansa na ciaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaq Re: ?????? IP: *.tpnet.pl 21.08.08, 13:02 Gość portalu: lu napisał(a): > w 12 dniu cyklu kochałam się ze swoim chłopakiem ale nie był to > stosunek do końca .. czyli stosunek przerywany? W ten sposob oczywiscie mozna zajsc w ciaze. A bol piersi kilka dni po stosunki tak samo moze swiadczyc o ciazy, jaki i o zblizajacym sie okresie. Teraz czeka cie 2 tygodnie nerwowego czekania na okres. To konsekwencja twojej fantazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ?????? IP: *.chello.pl 21.08.08, 14:25 Przy czym pamietaj że niektóre kobiety w ciąży krwiawią jeszcze przez 3 miesiące. Tak więc nie dawaj się ponosić fantazji dziewczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: ?????? 21.08.08, 14:38 gupie jezdeździe, od seksu w soboty to się chłopaki rodzą P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: ?????? IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.08, 14:50 widze że na tym forum nie można się nic zapytać bo zaraz jakieś głupie docinki. Zdaje sobie sprawe co z tego może być bo nie mam 18 lat i nawet w razie ciąży to na swój sposób cieszyłabym się mimo że troszkę szybciej niż planowałam, ale ciekawa jestem czy wy wszystkie jesteście takie "święte" co nigdy nie zdarzyło się u was żeby was poniosło i nie myślały o zabezpieczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: ?????? IP: 89.17.224.* 21.08.08, 16:20 Tak się właśnie zastanawiam po czym można poznać ciążę skoro mam krwawienia jeszcze przez 3 miesiące Biorę pigułki.W tamtym 'cyklu' zapomniałam trzeciej z rzędu tabletki(czytałam,że pierwszy tydzień jest najgorszy - w kwestii zapomnienia) Czułam się dziwnie pod koniec tamtego opakowania,ale krwawienie dostałam w terminie.Przyjęłam więc,że po kłopocie Teraz wszystko wróciło- mdłości(ale bez wymiotów),bóle brzucha-kłucie prawego jajnika i cały czas latam siusiu... I jeszcze teraz jak mi tu piszecie,że przez 3 miesiące można mieć okres to naprawdę zaczęłam się martwić Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: ?????? 21.08.08, 14:59 Tak jest szansa na ciążę. Bolesne piersi to także objaw zbliżającej się miesiączki, mogą zacząć boleć już po owulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
igla-sta Re: ?????? 21.08.08, 15:19 Bądz dobrej myśli ja nie sądzę,żebyś była tak od razu w ciąży to nie zawsze jest takie hop i jestes na całe szczęście zrób test za 8 dni a zobaczysz ze będzie ok; Odpowiedz Link Zgłoś
iza-263 Re: ?????? 21.08.08, 15:46 Oczywiście że nie jestesmy święte, przynajmniej ja. Ale kiedy już mnie poniosło to wiedziłam co mnnie czeka jak to wyglada i kiedy moge sie spodziewać wyników. Było tak nawet ja miałam mniej niż 18 lat. Warto wiedzieć że seks to nie tylko przyjemnośc ale i konsekwencje. Im szybciej się o tym dowiesz tym mniej będzie takich dziwnych pytań i sytuacji. Wydaje mi się że nie jestes w ciązy NA OGÓŁ to nie takie hop siup, ale różnie bywa....Jakkolwiek powodzenia życze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: ?????? IP: 89.17.224.* 21.08.08, 16:22 Przepraszam,że jeszcze raz to wklejam,ale tamto mi jakoś przeskoczyło... Tak się właśnie zastanawiam po czym można poznać ciążę skoro mam krwawienia jeszcze przez 3 miesiące Biorę pigułki.W tamtym 'cyklu' zapomniałam trzeciej z rzędu tabletki(czytałam,że pierwszy tydzień jest najgorszy - w kwestii zapomnienia) Czułam się dziwnie pod koniec tamtego opakowania,ale krwawienie dostałam w terminie.Przyjęłam więc,że po kłopocie Teraz wszystko wróciło- mdłości(ale bez wymiotów),bóle brzucha-kłucie prawego jajnika i cały czas latam siusiu... I jeszcze teraz jak mi tu piszecie,że przez 3 miesiące można mieć okres to naprawdę zaczęłam się martwić Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: ?????? 21.08.08, 16:34 > Co o tym myślicie? Że 12 zł za test ciążowy nie jest wygórowaną ceną za przestanie roztrząsania. Można znaleźć i takie za pół tej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś