marzena604 05.03.09, 14:05 Co sądzicie o głodówkach? Ostatnio czytałam wypowiedzi na ten temat. Dziewczyny nie jadły przez 10 lub 14 dni nic. Tylko woda mineralna. To podobno w celach zdrowotnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewaq Re: głodówki IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.03.09, 14:13 Głodówki to debilizm. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: głodówki 05.03.09, 14:21 Głupota. Głodówek nie można bez uszczerbku dla zdrowia przeprowadzać bez konsultacji z lekarzem. kolei głodówka jako sposób odchudzania to debilizm czystej wody, co z tego, że się schudnie, jak efekt jojo zniweczy wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
salimis Re: głodówki 05.03.09, 15:07 marzena604 Co sądzicie o głodówkach? Ostatnio czytałam wypowiedzi na ten temat. Dziewczyny nie jadły przez 10 lub 14 dni nic. Tylko woda mineralna. To podobno w celach zdrowotnych. taaak a drugie tyle czasu jak nie więcej dochodziły do siebie. Czy uważasz ze ktoś po takim czymś może normalnie funkcjonować,tzn. chodzić do pracy ? Stanowi raczej zagrożenie nie tylko dla siebie ale także dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: głodówki 05.03.09, 15:10 10-14 dni? Glupota. Organizm potrzebuje juz nie tylko skladnikow odzywczych, ale witamin i mineralow. Kiedys chcialam sobie jednodniowa oczyszczajaca zrobic - caly dzien na zielonej herbacie i wodzie... Wytrzymalam gdzies do poludnia To nie dla mnie. I w efekt zdrowotny tez slabo wierze... Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: głodówki 05.03.09, 19:03 No właśnie dlatego pytam. Bo te dziewczyny brzmiały bardzo przekonująco (i nie mówiły o tych głodówkach jako sposobie odchudzania, tylko oczyszczania organizmu). Mówiły, że w taka głodówkę nie wchodzi się z marszu, tylko stopniowo ogranicza się kalorie. Potem wraca się do normalnego jedzenia (ale najlepiej zdrowszego odżywiania) tyle dni ile trwała głodówka (tu podają od czego zacząć, co potem, itd.). Dodatkowo opowiadały, że widać jak organizm z toksyn się oczyszcza (np. zmiana zapachu potu). Poza tym opowiadały, że właśnie na początku jest najgorzej, potem już wręcz się dostaje powera, bo umysł się rozjaśnia, organizm pozbywający się toksyn ma więcej energii, itd. Brzmiało to tak przekonująco, że aż mnie to zastanowiło. Ale te 14 dni brzmi przerażająco... Odpowiedz Link Zgłoś