Dodaj do ulubionych

Niedowaga.......

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 15:06
Byłam dziś u lekarza i przy okazji na bąknęłam o tym że jestem chuda. Zważył
mnie i zmierzył i doznałam szoku. 43 kg przy wzroście 160. Jestem dorosłą
osoba -22 lata. Lekarz stwierdził, ze wcale chuda nie jestem! Ze filigranowa
ze mnie kobieta. Co fakt to fakt ale żeby tak mało ważyć...Powiedział, że nie
ma co faszerować się tabletkami (min. anty) ani sterydami.
Jezuu jak przytyć? Dodam, że jem normalnie ale.. mam szybką przemianę materiiuncertain
Obserwuj wątek
    • easyblue Re: Niedowaga....... 24.08.09, 17:16
      Twoje BMI to 16,8. Mało, ale jeżeli budowę masz proporcjonalną, kościec
      delikatny, a jedynym problemem jest np. brak krągłej pupy, to ja bym się zbytnio
      nie martwiłasmile Też mam podobne BMI, ale ja mam 178, więc moja chudośc jest
      traktowana jak choroba - po prostu bardziej rzucam się w oczyuncertain
      Pamiętam, ze chciałałam jakiś czas temu przytyć /kiedyś wyglądałam "normalnie" i
      tyłam też normalnie/. Tuczyłam się strasznie, ale chyba jedynie cholesterolu mi
      przybyło, za to waga stała w miejscuuncertain
      Jeżeli Twoja mama, babcia były szczupłe, to masz to w genach i ja bym się z tego
      cieszyła. Jeżeli chcesz koniecznie przytyć, zacznij ćwiczyć - zwiększy się Twoja
      masa mięśniowa. Wszelkiej maści specyfiki zwiększające masę mięśniową/tzw.koksy/
      są dobre dla bezmózgowców /sorry/, którzy lubią wyglądać jak napompowane balony,
      ale siły w mięśniach mają tyle, co ja w palcu u nogitongue_out Co do hormonów - też bym
      ich nie brała tylko po to, by przytyć. Zresztą brałam hormony ładnych parę lat i
      nie tyłam, więc lepiej nie truć organizmu.
      > Lekarz stwierdził, ze wcale chuda nie jestem!
      I pewno miał racjęsmile
      • Gość: gość Re: Niedowaga....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 19:22
        Lekarz też liczył BMIsmileProblemem nie jest brak krągłej pupysmilewręcz przeciwnie-
        tyłek mam wystający, problem jest raczej w tym ze nie mam "boczków", wielkichhh
        piersi etcsmile
        Moja mama jest szczupła, fakt. Mój ojciec też był szczupły - wręcz chudy i do
        tego bardzo wysoki.
        Dzięki za słowa otuchy!
    • sundry Re: Niedowaga....... 24.08.09, 18:45
      Jeśli wyniki badań są ok,i dobrze się czujesz,to chyba nie ma się
      czym martwić,taka uroda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka