Gość: ania IP: *.mac.pl 27.02.04, 09:05 Mam problem z nadmierną potliwością dłoni i stóp jak znacie jakieś sposoby jak sobie z tym radzić to pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beba2 Re: problem z poceniem 27.02.04, 19:38 A właśnie znalazłam takie cudo dla mojego mężulka (efekt - suche stopy).Antidral nie działał,więc spróbowaliśmy Etiaxil ok.40zł.Są warianty do skóry normalnej i wrażliwej oraz w roll-onie pod paszki i w płynie do stóp.Dostępne w aptece bez recepty,ale uwaga! działa dość silnie.Trzeba postę pować zgodnie z zaleceniami na ulotce.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: problem z poceniem IP: *.mac.pl 01.03.04, 08:24 dzięki wielkie na pewno spróbuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masia 21 lat Re: problem z poceniem IP: *.szczecin.mm.pl 01.03.04, 10:36 Antidral używam jedynie pod pachy, super się sprawdza. Co do Etiaxilu to jeszcze nie korzystałam. Który rodzaj jest odpowiedni do rąk? Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: problem z poceniem 01.03.04, 11:03 Ten sam co do stóp,tzn.w buteleczce,a nie ten z kulką.Niech Was nie przeraża maleńka ilość w opakowaniach-trzeba stosować minimalną ilość (naprawdę ODROBINKĘ) i to na suchusieńką skórę,bo np. ten pod pachy pierońsko szczypie,a właściwie swędzi( no cóż,coś za coś-wytrzymam każde swędzenie jeśli prowadzi do cudownego celu jakim jest brak pocenia się w tychże miejscach).Trzeba używać na noc,a rano zmyć i już nie nakładać innego perspirantu.Wczytajcie się w ulotkę naprawdę uważnie!I najlepiej najpierw kupić do skóry wrażliwej. Odpowiedz Link Zgłoś