kwasiasz 03.05.04, 18:15 prosze o porady jek ją nalepiej smarować i czy to prawda co ludzie mówią ze jest bardzo silna i nie radza długo stosowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goossia Re: witam czy ktoś już stsował maść Flucinar 03.05.04, 18:45 ja stosowalam flucinar, ale w formie zelu. z malymi przerwami juz jakies 6 lat i nic mi sie nie dzieje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: witam czy ktoś już stsował maść Flucinar IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 03.05.04, 18:52 to prawda, ze to silny steryd. nieprawidłowo stosowany niszczy skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: witam czy ktoś już stsował maść Flucinar 03.05.04, 21:06 Gość portalu: justy napisał(a): > to prawda, ze to silny steryd. nieprawidłowo stosowany niszczy skórę. Tak jest. Na pewno nie można stosować go zbyt długo. Odpowiedz Link Zgłoś
piscina Re: witam czy ktoś już stsował maść Flucinar 03.05.04, 19:28 Mnie przepisal to dermatolog jako lek na uczulenie spowodowane plynami do mycia naczyn. Nie musi byc tak, ze trzeba stosowqac go regularnie. Mnie pomaga jedno posmarowanie. Wtedy odstawiam. A najlepiej uzywaj rekawiczek (jesli Tobie rowniez wystepuje po zmywaniu). Odpowiedz Link Zgłoś
olaj10 Re: witam czy ktoś już stsował maść Flucinar 04.05.04, 15:26 Używam codziennie od 2 lat, ok. 2 tubki dziennie. Skóra jakby się postarzała. Nie wiem jak opisać, ale dostrzegam zmiany. W ogóle jest rewelacyjną maścią dla mnie. Posmaruję i po sprawie. DO następnego dnia i następnej wysypki. Pozdr. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
olaj10 Re: witam czy ktoś już stsował maść Flucinar 04.05.04, 15:26 A, i jest Flucinar, FlucinarN, Flucinar żel (łagodna). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: witam czy ktoś już stsował maść Flucinar IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.05.04, 16:15 skóra się posatrzała, taak? pewnie jest cienka- to sie nazywa zanik, atrofia. poczekaj jeszcze troche, a będziesz miała dodatkowo trwale rozszerzone naczynka. rewelacyjna maść do codziennego użytku.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasiasz Re: witam czy ktoś już stsował maść Flucinar 04.05.04, 19:46 no tak ja przecholowałem z ta maścią ale to tylko przez nie wiedze i zastanawia mnie jeszcze jeden fakt masc niby tylko na recepte a u nas jedna (a jest ich chyba z 10) apteka w miescie sprzedaje bez recepty wystarczy poprośić (mnie to dziwi ) Odpowiedz Link Zgłoś
debrulen24 Fucinar masc 04.03.15, 14:56 Witam wiele lat temu przecholowalam z ta mascia. Co mi sie pokazal jakis pryszczyk od razu smarowalam cala twarz,. efekt ; zapadniete pol;iczki, rozszerzone naczynka krwionosne, waskie usta, owlosienie na twarzy,niesymetryczna twarz. Dlugo sie nad tym zastanawialam, skad takie nagle zmiany rysow twarzy, az mi lekarz uswiadomil...Podratowalam sie troche lipofilingiem. Z ta mascia trzeba ostroznie! bo mozna niechcacy sie oszpecic Odpowiedz Link Zgłoś