Dodaj do ulubionych

świetny post o tluszczojadach

31.07.04, 07:58

Ja tam się do waszych kłótni nie włączam, (pisuje na forum pozyteczne
informacje) ,ale cytowany niżej post ubawi wszystkich do łez !! :-
))))))))))))))))))))))
Mam nadzieję, ża tłuszczojady nie wezmą tego na poważnie, bo wyraźnie jest
to
napisane z ogromnym przymrużeniem oka, a poza tym z tłuszczojadów można się
tylko śmiać – a śmiech
to ZDROWIE :)
Nareszcie jakaś nutka fajnego humoru :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=10321674
Obserwuj wątek
    • tanami Re: świetny post o tluszczojadach 31.07.04, 09:30
      Mój Boże, brumbak tobie to juz na mózg siadło... Jesteś najbardziej upierdliwym
      bywalcem na tym forum podobnym do wszy. Słów brakuje żeby zrobic komentarz do
      twojej osoby, jesteś żywym pomnikiem namolnego człowieka.
      • brumbak tanami - witaj na forum !!!:))) 31.07.04, 09:40
        tanami napisała:

> Mój Boże, brumbak tobie to juz ... Jesteś bywalcem na tym forum .
        .................
        tanami to Twój Pierwszy Post na tym forum

mówi sie że Pierwsze Wejscie jest Ważne

jak na pierwsze wejście - coś za bardzo wyrobione zdanie....
      • brumbak tanami - teraz skomentuj ten post Observera 31.07.04, 16:54
        Świetny post o ******
        Autor: Gość: Observer IP: *.isknet.pl / *.jgora.dialog.net.pl
        Data: 30.07.2004 09:29
        Ja tam się do waszych kłótni nie włączam, tylko sobie to wszystko
        obserwuję,ale to co napisał Sanitariusz ubawiło mnie do łez !! :-
        ))))))))))))))))))))))
        Mam nadzieję, ża *******y nie weźmie tego na poważnie, bo wyraźnie jest to
        napisane z ogromnym przymróżeniem oka.
        Nareszcie jakas nutka fajnego humoru :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14264538&a=14543105
        [...]
        Autor: Gość: Sanitariusz IP: 164.58.5.*
        Data: 30.07.2004 01:08
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Observer

.............
        no musiał byc chyba ostry skoro go usunięto

był ostry
        czytałem
        • Gość: Janali Re: tanami - teraz skomentuj ten post Observera IP: .252.* / 209.50.252.* 31.07.04, 19:50
          > Autor: Gość: Observer IP: *.isknet.pl / *.jgora.dialog.net.pl
          > Data: 30.07.2004 09:29
          > Ja tam się do waszych kłótni nie włączam, tylko sobie to wszystko
          > obserwuję,ale to co napisał Sanitariusz ubawiło mnie do łez !! :-
          > ))))))))))))))))))))))
          > Mam nadzieję, ża *******y nie weźmie tego na poważnie, bo wyraźnie jest to
          > napisane z ogromnym przymróżeniem oka.
          > Nareszcie jakas nutka fajnego humoru :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
          >
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14264538&a=14543105
          > [...]
          > Autor: Gość: Sanitariusz IP: 164.58.5.*
          > Data: 30.07.2004 01:08
          > Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          >
          > Observer
          >
          > .............
          > no musiał byc chyba ostry skoro go usunięto
          >
          > był ostry
          > czytałem

Ja go też czytałem, setnie sie uśmiałem. Nadal uważam to sa fajny tekst sam w
          sobie i tak jak Obserwer potraktowałem go z duuuuużym przymrużeniem oka. Nawet
          dla półinteligenta było wiadome, że to nie jest prawda o annaklay !!! No,
          chyba, że... to była prawda skoro annaklay tak zareagowała :-)))))))))))))))))
          Naturalne było, że jest to ŻART. Na litość Boską.. annaklay jak i ty brumbaczku
          nie wspomne już o "siedem" wypisujecie dużo bardziej obraźliwe posty, które jak
          wynika z tonu Waszych postów żartami nie są, oj nie są.

Annaklay po prostu puściły nerwy i poszła się "Pani poskarżyć". A jak to
          mówią "if you cannot stand the heat get out of the kitchen" !!! :-)))))

Troche więcej poczucia humoru by się Wam,a przede wszystkim annaklay przydało :-
          )))))))))

Janali
    • Gość: doda co za debil... IP: *.kom / *.kom-net.pl 31.07.04, 15:26
      Brumbak ciebie juz się nie da czytać... jak w temacie, jesteś debilem! Drugiego
      takiego upierdliwego fanatyka świat nie widział. Ku twojemu zdziwieniu wielu tu
      ludzi przychodzi i czyta te twoje wypociny. Mnie już ciarki przechodzą jak
      widzę kolejny post brumbaka (czyt. buraka) o "tłuszczojadach". Jesteś żałosny a
      po twoim zachowaniu mozna stwierdzić że żyjesz w świecie kompleksów. Optymalni
      nie wrzucają swoich wątków na to forum lecz czasami komus odpowiedzą. Natomiast
      ty tworzysz chaos bo czujesz się zaczepiany, ale brumbak nikt tu cię nie
      zaczepia... wszyscy mają cie w d... Proponuję ci, przejdz się do psychiatry i
      opowiedz mu co tu na forum się wyrabia i jacy ci optymalni są straszni, jak ty
      biedny musisz z nimi walczyć choć nikt cię nie prosi.
      • Gość: slawek Re: co za debil... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 15:50
        Gość portalu: doda napisał(a):

> Brumbak ciebie juz się nie da czytać... jak w temacie, jesteś debilem!
        Drugiego
        >
        > takiego upierdliwego fanatyka świat nie widział

hmmmm a annaklay ???;))))))))))))))0

Slawek
        • brumbak doda i sławek : debilne tłuszczojady na dyżurze 31.07.04, 16:55
          i tyle
          • krystynaopty1 Re: doda i sławek : debilne tłuszczojady na dyżur 31.07.04, 17:19
            brumbak napisał:

> i tyle

Co "tyle"?! Co "tyle"?!!
            A JA?!!! Jak śmiałeś buraku, zapomnieć O MNIE!!! grrrrr.... )8[]
            ;))))))

Krystyna
            • Gość: slawek Re: doda i sławek : debilne tłuszczojady na dyżur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 17:23
              no w nagłówku się nie zmieściłaś ;))))

Slawek
              P.S.
              poczte odbierasz ??
              • izado Re: doda i sławek : debilne tłuszczojady na dyżur 31.07.04, 21:04
                Burak, a ja??? Co ze mną?? Ja też chce należeć do tej bajki!!! Iks-pertka
                annaklay już za Ciebie dawno zadecydowała, że do niej należę to co się stawiasz
                mistrzyni!?? A fe, burak, a fe!!

I.
              • krystynaopty1 Re: doda i sławek : debilne tłuszczojady na dyżur 31.07.04, 21:06
                Gość portalu: slawek napisał(a):

> no w nagłówku się nie zmieściłaś ;))))

;) To mógł chociaż dopisać mnie w treści postu, buc jeden! Ja TEŻ przecież
                jestem na dyżurze... ;P

> Slawek
                > P.S.
                > poczte odbierasz ??

Tak, już zajrzałam :)
      • Gość: sanitariusz Re: co za debil... IP: 164.58.5.* 31.07.04, 20:25
        buraczku, nie zapomnij tez poskarzyc sie doktorowi, ze zlapales to paskudne
        chorobsko od annyklay
        a obiecywali ci, ze przez internet nie mozna zlapac swinstwa

sanitariusz
      • Gość: sanitariusz Re: co za debil... IP: 164.58.5.* 31.07.04, 20:56
        buraczku, nie zapomnij tez powiedziec panu doktorowi ze zaraziles sie tym
        paskudnym chorobskiem od anuli
        a obiecywali ci, ze przez internet nie mozna zlapac zadnego swinstwa ...

sanitariusz
    • brumbak Re: świetny post o tluszczojadach 31.07.04, 21:00
      prawda,że świetny ??

co prawda , niketórymz was puszczja niepotrzebnie nerwy

a to po prostu taki humorystyczny watek o tłuszczojadach

temat sam w sonbie jest przecież bardzo zabawny
      będa dalsze zabawne i humorysytyczne teksty o tłuszczojadach!!
      ale sie z was uśmiałem
      pamietajcie :

śmiech to ZDROWIE !
      • brumbak Re: świetny post o tluszczojadach 31.07.04, 21:14
        prawda, że świetny ??

uśmiałem się do łez
        a jeszcze dodatkowo..
        z waszych postów
        aż mi się klawiatura zalała

co prawda , niektórym z was puszczają niepotrzebnie nerwy

a to po prostu taki humorystyczny wątek o tłuszczojadach

temat sam w sobie jest przecież bardzo zabawny
        będa dalsze zabawne teksty o tłuszczojadach!!
        ale sie z was uśmiałem
        pamietajcie :

śmiech to ZDROWIE !

( okazuje się , że czarny humor ma powodzenie)
    • brumbak Re: świetny post o tluszczojadach 01.08.04, 10:20
      co by nie powiedzieć:

w lekkiej i atrakcyjnej formie

pełnej humoru

hymn. k.optymalnych

oddaje prawdę o tej niebezpiecznej dla otoczenia
      grupce nawiedzonych adoratorów
      znachora z ciechocinka

............
      wypijmy za ich błędy
      lampkę soku owocowego bez smalcu
    • Gość: Michał Coś burakowi nerwy puszczają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 11:04
      Oj buraku zakoncz juz ten monolog bo wszyscy cie olali. Nawet tak "podle
      tłuszczojady" maja ciebie w tylku. Dobrze za znam madrych wegetarian (np. moja
      siostra, kolezanka z roku) bo patrzac na buraka podejrzewalbym ze warzywa
      istotnie niszcza szare komorki.
      • brumbak Re: Coś MIchałowi nerwy puszczają 01.08.04, 14:27
        Gość portalu: Michał napisał(a):

> Oj buraku zakoncz juz ten monolog bo wszyscy cie olali. Nawet tak "podle
        > tłuszczojady" maja ciebie w tylku. Dobrze za znam madrych wegetarian (np.
        moja
        > siostra, kolezanka z roku) bo patrzac na buraka podejrzewalbym ze warzywa
        > istotnie niszcza szare komorki.
        ......................

nie popisuj się chamstwem , schowaj je dla siebie..
        czy przypadkiem to ty wysłałes na to forum posty w których piszesz iż jesteś
        studentem medycyny i chcesz pomagac ludziom ??
        - jak nie dostrsegasz tego,że tłuszcojady działają dokłądnie PRZECIW medycynie
        to powinienes byc automatycznie skreslony z listy studentów i przeniesiony do
        Bractwa - tam b=dziesz miał łatwiej - bo do studiowania jest JEDNA książka
      • annaklay Re:Do Michala 01.08.04, 17:23
        Gość portalu: Michał napisał(a):

> Oj buraku zakoncz juz ten monolog bo wszyscy cie olali. Nawet tak "podle
        > tłuszczojady" maja ciebie w tylku. Dobrze za znam madrych wegetarian (np.
        moja
        > siostra, kolezanka z roku) bo patrzac na buraka podejrzewalbym ze warzywa
        > istotnie niszcza szare komorki.

Czy bylby uprzejmy nie wypowiadac sie lekcewazaco o drugim czlowieku? Chyba ze
        sam jestes na diecie kwasniewskiego, to w jakis sposob moznaby bylo to
        zrozumiec.Dieta ta bowiem wywoluje tzw. znieczulice na dobro.
        • izado Do Michala jeszcze raz 01.08.04, 17:50
          annaklay napisała:

> Czy bylby uprzejmy nie wypowiadac sie lekcewazaco o drugim czlowieku? Chyba
          ze
          > sam jestes na diecie kwasniewskiego, to w jakis sposob moznaby bylo to
          > zrozumiec.Dieta ta bowiem wywoluje tzw. znieczulice na dobro.

Michale,
          Celem wyjaśnienia: PAMIĘTAJ! NIGDY nie zwracaj się do annyklay, brumbaka i
          reszty ich ferajny tak jak to zrobiłeś. Do tych osób należy zwracać się
          (zgodnie z ich językiem) "ty debilu, oszuście, chamie, łżesz kurwa jak pies,
          debilna krasulo, idź do psychiatry". Dla tych osób takie sformułowanie
          znacżą "NORMALNIE" i tak oni zwracają się do innych nei widząc w tym nic
          zdrożnego.
          Do reszty możesz się zwracacć zgodnie z tym co do tej pory uważałeś za grzeczne
          i zapewniam Cię, że będzie OK.

Pozdrawiam,
          Iza.
          • annaklay Re: Michale , celem wyjasnienia 01.08.04, 18:26
            izado napisała:
            > Michale,
            > Celem wyjaśnienia: PAMIĘTAJ! NIGDY nie zwracaj się do annyklay, brumbaka i
            > reszty ich ferajny tak jak to zrobiłeś. Do tych osób należy zwracać się
            > (zgodnie z ich językiem) "ty debilu, oszuście, chamie, łżesz kurwa jak pies,
            > debilna krasulo, idź do psychiatry". Dla tych osób takie sformułowanie
            > znacżą "NORMALNIE" i tak oni zwracają się do innych nei widząc w tym nic
            > zdrożnego.
            > Do reszty możesz się zwracacć zgodnie z tym co do tej pory uważałeś za
            grzeczne

> i zapewniam Cię, że będzie OK.

> Iza.

Proponowalaby ci sie dokladniej i spokojnie przyjrzec metodom postepowania na
            tym forum osoby o niku izado. Potem moze wyrobisz sobie sam wlasne zdanie na
            jej temat.
            Osoba ta przedstawiajaca sie za pracownika akademickiego,
            nalezy do sekty optymalnych i prowadzi tu bardzo ciekawa dzialalnosc:-)
            Osobiscie nie radzilabym ci wierzyc w ani jedno jej slowo.
            Kobieta ta klamie, podjudza i
            manipuluje wypowiedziami w szokujacy sposob, liczac widocznie na to, ze ludzie
            niedokladnie czytaja jej wypowiedzi. Dorabia "gebe" i rzuca oszczerstwami bez
            zadnych skrupulow i z przeogrpomna latwoscia. Sama ubliza, a potem twierdzi ze
            to jej ublizono:-)
            W tej jej "artystycznej" dzialalnosci pomagaja jej czlonkowie Bractwa Opty.
            Przez co calosc wydaje sie dla postronnego obserwatora, jak najbardziej
            prawdopodobna.
            Brumbak akurat doskonale sie w tym wszystkim orientuje, wiec teraz probuja go
            na tym forum skompromitowac.
            To ze, wypowiedziales sie o brumbaku w sposob negatywny, jest juz owocem
            zmanipulowania twojej oceny przez dzialajaca tu sekte, dla ktorych brumbak
            jest po prostu persona non grata, bo pisze prawde o diecie kwasniewskiego.
            Naprawde , warto ja poobserwowac:-))
            • Gość: carbogrom Re: Michale , celem wyjasnienia IP: 218.185.66.* 01.08.04, 19:46
              Michale,

> Osoba ta przedstawiajaca sie za pracownika akademickiego,

Ta osoba za nic sie nie podaje, ona JEST adiunktem na jednej z wyższych uczelni
              w Polsce. Natomiast autorka "annaklay" jest zupełnym amatorem w dziedzinie w
              kórej chce uchodzić za eksperta, że nie wspomnę manier tej osoby, za kóre
              wyrzucono ją swojego czasu z grupy optymalnych.

> nalezy do sekty optymalnych i prowadzi tu bardzo ciekawa dzialalnosc:-)

To stwierdzenie mówi już Ci pewnie coś samo za siebie dlatego pozostawiam je
              bez komentarza.

Carbogrom
              -8lat na diecie optymalnej-
              • Gość: annaklay Re: Michale, proponuje dokladnie przeczytac IP: *.sympatico.ca 01.08.04, 20:11
                wwatek o cukrzycy, w ktorym wypowiada sie m.innymi piszacy na tym forum
                lekarz Artur. Warto rowniez zajrzec do archiwum grupy i przeczytac co na temat
                sekty opty, napisal swego czasu wlasnie ten lekarz.
                Osoba ktora podpisla sie carbo .. cos tam to, kolejny nik optyoszusta
                grasujacego na tej grupie. Jesli nawet izado jest jakim pracownikiem naukowym,
                to tym gorzej dla nauki;-(
                Oczywiscie nie zamierzam udawadniac tu kim jestem, bo to przeciez absurd;-))

Prosze zapozanj sie z podanym linkiem o cukrzycy, i sprobuj sie zorientowac o
                co chodzi w tej sprawie. Ja sie wypowiedzialam w obronie brumbaka, bo wiem ze
                czlowiek ten robi cos BARDZO POZYTYWNEGO, ale tez uwazam, ze jego walka z sekta
                na tym forum jest bardzo trudna, bo on jest sam ,
                a przeciwnikow kilku i na dodatek nie przebieraja w metodach oczerniania
                osob ktore probuja przekazac prawde o tej sekcie.

Po prostu optybada w bezwzgledny sposob terroryzuje ta grupe o Zdrowiu,
                aby zlowic kolejne swoje ofiary. Osoba o niku Are w watku o cukrzycy, zamiescila
                link do "zbioru" takich informacji o szkodliwosci diety. W archiwach
                optgrupy jest tego baaaaaaaaardzo duzo.
                Reszta non comment:-)
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14398311
                pozd. atek o cukrzycy.
                • Gość: carbogrom Do Michała IP: 218.185.66.* 01.08.04, 20:27
                  Michale,

> Gość portalu: annaklay napisał(a):
                  > Oczywiscie nie zamierzam udawadniac tu kim jestem, bo to przeciez absurd;-))

Annaklay kiedyś już udawadniała kim jest i rzeczywiście to był wielki absurd.

> Reszta non comment:-)

Wybacz jej nieudaczny angielski, którym od czasu do czasu popisuje się
                  okraszając to błędami podstawowymi, jak ten wyżej.
                  Z polskim też nie lepiej u niej - nazwy własne pisze z małej litery.

Z wyżej wymienionych powodów (i nie tylko) wszystkie posty annyklay ignoruje.

Pozdrawiam,
                  carbogrom.
          • izado Do Michala jeszcze raz cd. 01.08.04, 23:03
            Re: Izado chyba u slabego psychiatry bylas:-)
            Autor: annaklay
            Data: 30.07.2004 11:09
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14398311&a=14549218
            Ja zdecydowalam sie narazic na twoje i innych optychamow wyzwiska i rozliczne
            obelgi, tylko i wylacznie dlatego, ze tylko w ten sposob moze niektorzy ludzie
            zrozumieja, jak bardzo grozna sekta w tej chwili jestescie.
            (...)
            Uwazam, ze jedyna w tej chwili metoda na optypsychopatow i zatrzymanie tej
            optyglupoty jest PROKURATOR.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14398311&a=14540547
            Rzeczywiscie szkoda nawet tego co pisze ta "debilna krasula", jak ja
            pieszczotliwie okreslil pewien inteligentny czlowiek, tu komentowac.
            (...)
            Cytuje optypsycholka prace ktore maja sie do jej absurdalnej diety jak "piesc
            do oka".
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14398311&a=14562400
            Ach, znowu ten cudowny "chichot". Demon czy schizo??
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14264538&a=14456254
            Re: Tesla durny sekciarzu ja sobie tylko drukuje
            Autor: annaklay
            Data: 28.07.2004 19:27 + dodaj do ulubionych wątków
            takie "cudowne" kwiatki jakt ten np. twoj chamski post i odkladam a/a
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14264538&a=14508617
            Moze urojenia, nieprawdopodobna agresja, nietolerancja i chamstwo, przejawy
            braku logicznego myslenia, infantylne KLAMSTWA, zanik uczuc wyzszych. przejawy
            wyraznego matolecwa wynikaja wlasnie z NIEPRAWIDLOWEGO odzywaiania mozgu na
            tej diecie ???
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14408678&a=14447108
            To ty jestes kobieto wyjatkowo tragiczna, glupia i ograniczona osoba, ktorej
            jedynym argumentem merytorycznym jest: klamstwo, ordynarne chamstwo i
            niewybredne inwektywy i manipulowanie faktami.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14408678&a=14452391
            Ty jestes naprawde taka niekumata czy naprawde nie rozumiesz tekstu pisanego
            przez osobe nie zywiaca sie "optymalnie"???
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14408678&a=14454376
            Obserwujac twoje wypowiedzi kiedys na optygrupie i teraz na tej,
            zauwazylam, ze probujesz zmusic ludzi do wiary w twoje urojone opowiadania.
            Nie chce ci dokuczyc, ale sadze ze masz prawdopodobnie jakies zaburzenia
            psychiczne i nie kontrolujesz tego co mowisz.
            Zachowujesz sie wyjatkowo infantylnie, glupio klamiesz, ublizasz i jestes
            wyjatkowo zlosliwa i niezyczliwa.
            Powinnas koniecznie skontaktowac sie z dobrym psychiatra.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14211155&a=14301916
            Czy czesto zdaza ci sie tak glupkowato chichotc?????
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14211155&a=14335612
            Ty jestes tym wyjatkowo wulgarnym szalencem i chamem, ktory na optygrupie
            pisal (albo raczej wyzywal na odleglosc:-) z Austarlii i podpisywal sie nikiem
            Jurek Ziemba.
            Przeciez wiesz osiolku doskonale ile ludzi ma problemy z ta dieta to dlaczego
            tutaj opowiadasz pierdoly na tematy nie dotyczace diety kwasniewskiego??
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14103776&a=14137762
            itd itp

• annaklay Re: Swietne linki ci podala "pani adiunk":-)) 02.08.04, 01:26
      zaczelo sie niby niewinnie od mojej wypowiedzi na temat szkodliwosci diety
      ketogenicznej przy chorobach nerek. Wejscie izydo bylo bardzo burzliwe.
      Pierwszy atak na mnie i nazwanie mnie czyms:-)
      Nastepnie mozna poczytac w watku wyzwiska i oszczerstwa ktore na mnie
      wylala "gwardia przyboczna opotymali". Nazwanie mnie za zamieszczenie linku do
      naukowej informacji, po prostu psycholem przez jej kumpla ktory napisal kilka
      postow pod roznymi nikami: niagara, serosowa itp. (vide watek):
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=13897593&a=13980108

Nastepnie izado zlozyla publicznie falszywe oswiadczenie ze nigdy nie stosowala
      diety kwasniewskiego. Niestety kiedy jej udowodnilam ze klamie, mozna poczytac
      jakie bluzgi na mnie wylala:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14080342&a=14080342

A tu bardzo uprzejma wymiana zdan na moj temat Izydo z niagara vel Jerzy Zieba,
      ktory znany jest z wyjatkowo brutalnych wypowiedzi pod adresem osob
      kwestionujacych diete kwasniewskiego:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14103776&a=14113229

Dalej ju nie bede reszty postow cytowala, bo to w sumie smieszne i napewno nie
      przeczyta tego nikt.
      W kazdym razie sprawdzilam archwum i okazuje sie, ze zostaly usuniete wyjatkowo
      obrazliwe posty ktore "adiunk" izado napisala po moim adresem:
      W jednym nazawala mnie po prostu:stara dupa:-)))))
      Usunieto rowniez "utwor literacki" osoby zaprzyjaznionej z izado: sanitariusza.
      Ja na szczescie zdazylam zrobic wydruk tego"dziela".
      Brumbak w tym watku o nim wspomina, wiec moze sie wypowiedziec co to byl
      za "utwor".
      Osobiscie oceniam go za wytwor czlowieka, ktory jest potencjalnym kandydatem na
      MORDERCE .
      Michale, jesli zdecydujesz sie czytac linki ktore podala ci"adiunk" izado,
      to raczej nie ograniczaj sie do przeczytania tylko wypowiedzi do ktorych podala,
      "pani nalukowiec' adresy, ale przeczytaj cale watki aby zorientowac sie w jakim
      te wypowiedzi byly zrobione kontekscie.
      Osobiscie niektore moje wypowiedzi byly zartobliwe, ale niestety "pani adinkt"
      zawzieta i ogarnieta obsesyjna checia " wykonczenia mne
      (bo tak mi oswiadczyla w jednym z postao)na tej grupie tego nie wziela juz pod
      uwage.
      pozdr.
      • Gość: Gambino Do Michała IP: 66.144.4.* 02.08.04, 08:56
        > annaklay napisała:

> zaczelo sie niby niewinnie od mojej wypowiedzi na temat szkodliwosci diety
        > ketogenicznej przy chorobach nerek.

Oj przwrotna ona jest ta annaklay... to przeciez nie o to chodziło. Ale jeśli
        poczytasz przynajmniej kilka z jej wypowiedzi, zobaczysz jak bardzo jest
        przewrotna.

> Wejscie izydo bylo bardzo burzliwe.

Burzliwe ? Czytałem to. Ona jej napisała, ze po prostu nie ma racji. Problem
        leży jednak w tym,że jesli kiedykolwiek napiszesz jej, że się z nią nie
        zgadzasz (nawet jesli ujmiesz to w kulturalny sposób) to jak w banku masz
        pewne, że jej następna odpowiedź będzie obelzywa. Ten typ tak ma :-)

> Pierwszy atak na mnie i nazwanie mnie czyms:-)

czym ?

> Nastepnie mozna poczytac w watku wyzwiska i oszczerstwa ktore na mnie
        > wylala "gwardia przyboczna opotymali". Nazwanie mnie za zamieszczenie
        > linku do naukowej informacji,

Widzisz Michał? Tutaj znowu wychoodzi jej przewrotność, ponieważ biedna,
        grupowa cierpiętnica została właściwie oceniona, ale nie za umieszczenie
        linku :-)) oj, nie za to !!

> Nastepnie izado zlozyla publicznie falszywe oswiadczenie ze nigdy
        > nie stosowala diety kwaśniewskiego

Aaa... to była ciekawa wymiana zdań pomiedzy nimi. Z tym,że annaklay jest
        osobą, która jak już się czegoś uczepi to jak "rzep psiej d...y". Nie przyjmuje
        żadnych argumentów jakkolwiek logicznych. Izado wyjasniła jej ,że jest w
        błędzie i uzasadniła to. Ale... głową betonu nie przebijesz.

> diety kwaśniewskiego.

Eh.. znowu ten jej polski na poziomie pierwszoklasisty...

> obrazliwe posty ktore "adiunk"

Widzisz Michale ? ten jej polski jest na coraz gorszym poziomie, jak zresztą
        jej wypowiedzi.

> izado napisala po moim adresem:
        > W jednym nazawala mnie po prostu:stara dupa:-)))))

Ooooooooo... co to to juz za wiele !!! Właściwie, to to stwierdzenie popchneło
        mnie do skomentowania całego tego postu, bo nie bardzo chciałem się wypowiadać
        na temat tej annaklay. Jestem ZA wymianą zdań, jestem ZA rozsądną dyskusją, ale
        w żadnym przypadku nie potrafię tolerować zwykłego ordynarnego kłamstwa !! A z
        tego niestety słynie annaklay. A prawda była taka,że to KTOŚ INNY na grupie
        wegetariańskiej nazwał ją "stara dupa" na co annaklay odpowiedziła, że ona
        jest "młoda dupa". Izado w jednym ze swoich postów w ŻARTOBLIWY sposób
        ZACYTOWAŁA JEJ WŁASNĄ wypowiedź !! teraz annaklay w nieprwadziwy sposób
        przedstawia, że to Izado tak ją nazwała !!!!
        Starałem sie obiektywnie patrzeć na jedna i na drugą, ale to co powyżej zrobiła
        annaklay oznacza, że w swej bezsilności potrafi posunąć się znacznie poniżej
        granicy jakiejkolwiek ludzkiej przyzwoitości.

WIDZISZ już teraz kim ta osoba jest ? Większość jej dyskusjii jest właśnie tak
        prowadzona.

Gambino
    • annaklay Re: Swietne linki ci podala "pani adiunk":-)) 02.08.04, 01:26
      zaczelo sie niby niewinnie od mojej wypowiedzi na temat szkodliwosci diety
      ketogenicznej przy chorobach nerek. Wejscie izydo bylo bardzo burzliwe.
      Pierwszy atak na mnie i nazwanie mnie czyms:-)
      Nastepnie mozna poczytac w watku wyzwiska i oszczerstwa ktore na mnie
      wylala "gwardia przyboczna opotymali". Nazwanie mnie za zamieszczenie linku do
      naukowej informacji, po prostu psycholem przez jej kumpla ktory napisal kilka
      postow pod roznymi nikami: niagara, serosowa itp. (vide watek):
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=13897593&a=13980108

Nastepnie izado zlozyla publicznie falszywe oswiadczenie ze nigdy nie stosowala
      diety kwasniewskiego. Niestety kiedy jej udowodnilam ze klamie, mozna poczytac
      jakie bluzgi na mnie wylala:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14080342&a=14080342

A tu bardzo uprzejma wymiana zdan na moj temat Izydo z niagara vel Jerzy Zieba,
      ktory znany jest z wyjatkowo brutalnych wypowiedzi pod adresem osob
      kwestionujacych diete kwasniewskiego:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14103776&a=14113229

Dalej ju nie bede reszty postow cytowala, bo to w sumie smieszne i napewno nie
      przeczyta tego nikt.
      W kazdym razie sprawdzilam archwum i okazuje sie, ze zostaly usuniete wyjatkowo
      obrazliwe posty ktore "adiunk" izado napisala po moim adresem:
      W jednym nazawala mnie po prostu:stara dupa:-)))))
      Usunieto rowniez "utwor literacki" osoby zaprzyjaznionej z izado: sanitariusza.
      Ja na szczescie zdazylam zrobic wydruk tego"dziela".
      Brumbak w tym watku o nim wspomina, wiec moze sie wypowiedziec co to byl
      za "utwor".
      Osobiscie oceniam go za wytwor czlowieka, ktory jest potencjalnym kandydatem na
      MORDERCE .
      Michale, jesli zdecydujesz sie czytac linki ktore podala ci"adiunk" izado,
      to raczej nie ograniczaj sie do przeczytania tylko wypowiedzi do ktorych podala,
      "pani nalukowiec' adresy, ale przeczytaj cale watki aby zorientowac sie w jakim
      te wypowiedzi byly zrobione kontekscie.
      Osobiscie niektore moje wypowiedzi byly zartobliwe, ale niestety "pani adinkt"
      zawzieta i ogarnieta obsesyjna checia " wykonczenia mne
      (bo tak mi oswiadczyla w jednym z postao)na tej grupie tego nie wziela juz pod
      uwage.
      pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka