Dodaj do ulubionych

Osocze -bogatopłytkowe

26.08.13, 14:48
|Jest to nowość w śród zabiegów medycyny Estetycznej ,który polega na ostrzykiwaniu ciała koncentratem płytek krwi w niewielkiej objętości osocza.Krew jest pobierana z żyły od pacjenta bezpośrednio przed zabiegiem.Zabieg można zastosować gdy występują bruzdy zmarszczki kurze łapki oraz gdy skóra jest wysuszona.Po zabiegu widoczna jest poprawa wyglądu zmarszczki są znacznie wygładzone oraz poprawione ukrwienie skóry.polecam nie tylko mieszkańcom trójmiasta gabinet medycyny estetycznej ELMED Ul.Haffnera 6 i Poniatowskiego 6 w Sopocie.
dr Baczewska i dr.Iza tel.do rejstr.583453428.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • alicjas3 Re: Osocze -bogatopłytkowe 31.01.14, 15:35
      mialam robione takie osocze na glowe w klinice medycyna urody na domaniewskiej i jestem zadowolona zefektow, szczegolnie dlatego ze to przeciez moje wlasne osocze :)
      • Gość: joda Re: Osocze -bogatopłytkowe IP: *.ip.netia.com.pl 10.02.14, 14:53
        Teraz już tam nie przyjmuje dr Elzbieta Wiszniewska Gauer
        • Gość: T. Re: Osocze -bogatopłytkowe IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.14, 00:10
          Ja również polecam osocze w klinice Medycyna Urody na Domaniewskiej. Ja robiłam u doktor Edyty Kutery, efekty są naprawdę super.
          • Gość: iskierka Re: Osocze -bogatopłytkowe IP: *.play-internet.pl 23.04.14, 18:51
            także polecam osocze bardzo fajny zabieg! ja wykonuje w Beautymed u dr Mirackiego polecam:)
            • Gość: Ania Re: Osocze -bogatopłytkowe IP: *.martis.pl 30.04.14, 10:27
              Ja również robiłam zabieg z osoczem w Klinice Medycyna Urody na Domaniewskiego. Raz u Doktor Gauer, która jednak już tam nie pracuje, za drugim razem u doktor Kutery i bylam równie zadowolona, także polecam Wam to miejsce.
              • Gość: OlkaE Re: Osocze -bogatopłytkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.14, 11:28
                oooo też znam to miejsce :) super:)
          • mazur25a Re: Osocze -bogatopłytkowe 17.08.15, 10:24
            Zabieg z osoczem jest bardzo dobry

www.garou.pl/forum/member.php?u=5156
      • kasti83 Re: Osocze -bogatopłytkowe 15.06.15, 10:56
        robiłam osocze na twarz w centrum zdrowia i urody na ochocie,jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego zmarszczki mimiczne bardzo się spłyciły,a skóra jest naciągnięta.Zapłaciłam 600 zł, bo mają promocje.
    • olla_jas Re: Osocze -bogatopłytkowe 22.06.16, 18:19
      Ja jestem zadowolona z zabiegu przeprowadzonego w Laguna Estetica w Gdyni, super efekt !
      • radnow80 Re: Osocze -bogatopłytkowe 28.07.16, 13:57
        Też polecam Laguna Estetica!
    • aichie Re: Osocze -bogatopłytkowe 29.06.16, 14:17
      Ja w Gdyni polecam: ubp.com.pl/oferta/medycyna-estetyczna/#osocze :)
    • dmargo40 Re: Osocze -bogatopłytkowe 06.09.16, 23:38
      A czy ktoś może polecić coś w Warszawie albo Łodzi? I czy jakiś konkretny zabieg, bo czasami gabinety oferują dwie różne techniki? Ja do tej pory u swojego lekarza miałam robiony Angel, w sumie byłam zadowolona, ale z ostatniej wizyty nic nie wyszło, bo okazało się że ten produkt stracił jakiś tam certyfikat i już go nie robią. Więc może znacie coś godnego polecenia?
      • marcin_jk Re: Osocze -bogatopłytkowe 22.09.16, 12:58
        Ja też dostałem taka informacje od mojego lekarza o Angel System. A szkoda bo włosy przestały wypadać i zaczynały odrastać. Jak byś znalazła coś godnego polecenia napisz.
    • Gość: Edyta Re: Osocze -bogatopłytkowe IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.16, 14:28
      Miałam ten zabieg w Gdyni w klinice medycyny estetycznej Laguna Estetica i jestem bardzo zadowolona. Kilka koleżanek robiło w innym miejscu i było to dla nich nieprzyjemne, a ja całkowicie bezboleśnie to przeszłam także polecam to miejsce.
    • lucy789 Re: Osocze -bogatopłytkowe 16.11.16, 13:58
      Również chcialabym wiedzieć gdzie w w Waszawie można zrobić osocze? Szukam tylko sprawdzonych klinik medycyny estetycznej nie salonów kosmetycznych
      • nielubiezusu Re: Osocze -bogatopłytkowe 17.11.16, 15:28
        Hej, moja mama robiła w beautymedzie na ken 54, teraz jest tam angel factory. właściciel ten sam, więc myślę, że spokojnie mozesz ryzykować :)
    • Gość: Maja Re: Osocze -bogatopłytkowe IP: *.lantech.com.pl 06.02.17, 14:05
      Osocze w Szczecinie gdzie mogę zrobic?
    • katrina.34 Re: Osocze -bogatopłytkowe 26.06.17, 00:28
      Osocze bogatobiałkowe może być szczególnie skuteczne w przypadku łysienia plackowatego. Niemniej jednak, i tak zawsze nadmierne wypadanie włosów powinniśmy skonsultować z lekarzem, który najlepiej dobierze dla nas metodę leczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka