Gość: moniccc IP: *.cybertech.pl 08.08.04, 18:01 Właśnie zdejmowałam bluzke i zaczepiłam o kolczyk, mam lekka rankę i wieksza dziurke, czy nie noszac kolczyków przez pewien czas zrośnie mi sie to, czy smarować czyms?:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia23 Re: kolczyk, nowa ranka:((( IP: *.ipt.aol.com 08.08.04, 18:08 Ja nie nosiłam kolczyków, i mi sie zrosło. Ale najbardzije pomaga dawanie mnóstwa miłosci swojemu ukochanemu mężczyźnie. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka Re: kolczyk, nowa ranka:((( IP: *.ipt.aol.com 08.08.04, 18:11 NIe przejum sie to nic strasznego. Dziurka jak dziurka. Na razie nie noś kolczyków, do czasu aż się rana uspokoi no i mam nadzieje ze ją przemywasz spirytusem albo H2O2 (woda utleniona). Życzę powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateen Re: kolczyk, nowa ranka:((( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.04, 18:17 Rany przemywa się raz!!! Przecierz zależy Ci na tym, zeby zorbił się strupek będący naturalnym opatrunkiem. Po co opóźniać ten proces namaczaniem rany? Odpowiedz Link Zgłoś