Gość: Moreba IP: *.MAN.atcom.net.pl 11.01.05, 20:11 Laryngolog stwierdził, że mam polipy i muszę je wyciąć. Mam kłopoty z oddychaniem. Czy ktoś miał zabieg wycinania polipów? Czy one mogą ponownie się utworzyć? Proszę powiedzcie coś o tym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Polipy IP: *.rene.com.pl 12.01.05, 00:38 Ja miałam usuwane w szpitalu. W znieczuleniu miejscowym + tzw."głupi jaś", czyli zastrzyk teoretycznie znieczulający, a praktycznie do bani. Najgorszemu wrogowi nie zyczę takich przeżyć. Jeśli zdecydujesz się na wycięcie ( a własciwie wyrwanie, bo wyrywa się je takim dziwnym urządzeniem z pętelką ) to nalegaj bezwzglednie na znieczulenie całkowite, albo zrób to prywatnie. Mnie sie nie odnowiły póki co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama bez polipow Re: Polipy IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 15.01.05, 17:44 Usunieto mi polipy kilka dni temu w znieczuleniu ogolnym.Nic strasznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dardar Re: Polipy IP: 212.160.172.* 22.01.05, 22:56 Polipy odnowiły mi się i będę musiał znowu je wyciąć. Wycinanie w znieczuleniu miejscowym to czysty masochizm a po zabiegu polecany jest Budezonit lub NASONEX . Z leków naturalnych wyczytałem że NONI pomaga (Polinesian Noni) Słyszałem że polipy można również wymrażać ale nie wiem gdzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś