anna_art 25.08.05, 16:36 Co sadzicie na temat tej metody, jestem po rozmowie z poważnymi lekarzami, którzy twierdzą że to co dokroe Amstrong zapoczątkował to prawda mocz leczy wiele chorób. Czy ktoś z was to stosował i z jakim resultatem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felinecaline Re: URYNOTERAPIA - PILNE!! 25.08.05, 17:52 Mocz jest bardzo skutecznym srodkiem stosowanym wylacznie w metodzie olewania. Proponuje zaczac od Pana Doktora Armstronga Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: URYNOTERAPIA - PILNE!! 25.08.05, 18:33 na pewno mocz skutecznie likwiduje pleśniawki (oczywiście własny ,nie sąsiada:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: URYNOTERAPIA - PILNE!! 25.08.05, 20:04 W jednej z ksiażek czytałam, że X lat temu smarowano z pozytywnym skutkiem odmrożone nogi,ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: URYNOTERAPIA - PILNE!! 25.08.05, 22:50 osobiście okładałam sobie mocno stłuczony palec-pomogło:) Odpowiedz Link Zgłoś
krutikow Re: URYNOTERAPIA - PILNE!! 26.08.05, 00:52 Mam dwie znajome , ktore okladami z moczu wyleczyly sobie stale pekajace i bardzo bolace pięty. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: URYNOTERAPIA - PILNE!! 26.08.05, 19:31 anna_art napisała: > Co sadzicie na temat tej metody, jestem po rozmowie z poważnymi lekarzami, > którzy twierdzą że to co dokroe Amstrong zapoczątkował to prawda mocz leczy > wiele chorób. Zgadza się, ale tylko mocz doktora Amstronga. S. Odpowiedz Link Zgłoś