ala_dwa 10.10.05, 17:34 od pewnego czasu robią mi się potówki na dekoldzie, dużo jeżdżę na rowerze i kiedy spocę się... to nie kwestia materiału, po prostu robią się, może jest na to jakiś sposób Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mj_17 Re: potówki.... 10.10.05, 22:53 Wydaje mi sie ze nie ma na to rady :/ Po prostu mozesz czesciej oczyszczac i chronic przed bakteriami. Nie wiem moze jakies pudry antybakteryjne albo cos .. Odpowiedz Link Zgłoś
pistolett Re: potówki.... 11.10.05, 23:19 ala_dwa napisała: > od pewnego czasu robią mi się potówki na dekoldzie, dużo jeżdżę na rowerze i > kiedy spocę się... to nie kwestia materiału, po prostu robią się, może jest > na to jakiś sposób ***************************************** AFTIN to preparat na potówki używa sie go u malutkich dzieci do jamy ustnej ,być może i na twoje dolegliwości da rade zobacz, zapytaj w aptece o AFTIN. Odpowiedz Link Zgłoś
ulka32 Re: potówki.... 11.10.05, 23:32 pistolett napisał: To lek który stosuje sie w przypadku aft w jamie ustnej tak u dzieci jak i u dorosłych (a nie na potówki)Potówki w jamie ustnej nie tworzą się bo tam nie ma potu Odpowiedz Link Zgłoś
pistolett Re: potówki.... 11.10.05, 23:36 ulka32 napisała: > pistolett napisał: > > To lek który stosuje sie w przypadku aft w jamie ustnej tak u dzieci jak i u > dorosłych (a nie na potówki)Potówki w jamie ustnej nie tworzą się bo tam nie ma > potu ***************************************** Ulka 32 Masz racje sorka za wprowadzenie pytającej osoby w błąd pomylilem temat ups !!. Jeszcze raz dzięki za sprostowanie tematu i sorka za pomylke. Odpowiedz Link Zgłoś
kret24 Re: potówki.... 12.10.05, 09:24 Potówki zwykle mają takie podłoże lekko grzybicze, więc pewnie pomoże krem Clotrimazolum. Są też pudry przeciwgrzybicze np. Daktarin lub Polfungicid. Odpowiedz Link Zgłoś