Dodaj do ulubionych

potówki....

10.10.05, 17:34
od pewnego czasu robią mi się potówki na dekoldzie, dużo jeżdżę na rowerze i
kiedy spocę się... to nie kwestia materiału, po prostu robią się, może jest
na to jakiś sposób
Obserwuj wątek
    • mj_17 Re: potówki.... 10.10.05, 22:53
      Wydaje mi sie ze nie ma na to rady :/ Po prostu mozesz czesciej oczyszczac i
      chronic przed bakteriami. Nie wiem moze jakies pudry antybakteryjne albo cos ..
    • pistolett Re: potówki.... 11.10.05, 23:19
      ala_dwa napisała:

> od pewnego czasu robią mi się potówki na dekoldzie, dużo jeżdżę na rowerze i
      > kiedy spocę się... to nie kwestia materiału, po prostu robią się, może jest
      > na to jakiś sposób

AFTIN to preparat na potówki używa sie go u malutkich dzieci do jamy
      ustnej ,być może i na twoje dolegliwości da rade zobacz, zapytaj w aptece o
      AFTIN.
      • ulka32 Re: potówki.... 11.10.05, 23:32
        pistolett napisał:

To lek który stosuje sie w przypadku aft w jamie ustnej tak u dzieci jak i u
        dorosłych (a nie na potówki)Potówki w jamie ustnej nie tworzą się bo tam nie ma potu
        • pistolett Re: potówki.... 11.10.05, 23:36
          ulka32 napisała:

> pistolett napisał:
          >
          > To lek który stosuje sie w przypadku aft w jamie ustnej tak u dzieci jak i u
          > dorosłych (a nie na potówki)Potówki w jamie ustnej nie tworzą się bo tam nie
          ma
          > potu

Ulka 32 Masz racje sorka za wprowadzenie pytającej osoby w błąd pomylilem temat
          ups !!. Jeszcze raz dzięki za sprostowanie tematu i sorka za pomylke.
          • kret24 Re: potówki.... 12.10.05, 09:24
            Potówki zwykle mają takie podłoże lekko grzybicze, więc pewnie pomoże krem
            Clotrimazolum. Są też pudry przeciwgrzybicze np. Daktarin lub Polfungicid.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka