asabird 04.02.07, 21:55 JARAAAAAAĆ ale nie nie złamie się jak poprzednio. Idę oglądać film na dvd. Pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wderwder Re: ale mi si chce 04.02.07, 23:45 asabird napisała: > JARAAAAAAĆ ale nie nie złamie się jak poprzednio. Idę oglądać film na dvd. Pa A mi się nie chce... Mże dlatego, że 12 godzin temu pękłem i wypaliłem sztukę... Dziś 1, wczoraj 3, przedwczoraj 4, 1. lutego 5... A wcześniej był standard, czyli paka dziennie. Czyli co, jutro ani sztuni? Miło by było... Odpowiedz Link Zgłoś
xxara Re: ale mi si chce 05.02.07, 07:34 ...i zajebiście jest rano obudzić się z poczuciem siły. I bardzo dobrze że wczoraj nie zapaliłam (zresztą nie miałam co). teraz jestem POWER WOMAN. Odpowiedz Link Zgłoś
patrole_patrole Re: ale mi si chce 05.02.07, 08:08 xxara napisała: > ...i zajebiście jest rano obudzić się z poczuciem siły. Nie palę. Obce mi jest poczucie siły, natomiast dygotałam wczoraj jak osika i przyduszało mnie cały dzień do gruntu. Wlokę się z ciężką zadyszką. Tak wygląda mój power po upływie miesiąca bez fajek. Czy nie ma temu końca? Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Re: ale mi si chce 08.02.07, 00:43 Dziś zapaliłam. Cholera... Teraz walczę ze sobą żeby nie iść na następnego. Jutro już nie zapalę, przecież mogę wyrzymać. A już minął miesiąc, kurczę. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia771 Re: ale mi si chce 08.02.07, 08:05 mamooschka napisała: > Dziś zapaliłam. Cholera... Teraz walczę ze sobą żeby nie iść na następnego. > Jutro już nie zapalę, przecież mogę wyrzymać. A już minął miesiąc, kurczę. Dasz radę, nie idz na następnego. To naprawdę nie jest takie trudne. Trzymam mocno kciuki za Ciebie. Wierzę, że dasz radę pokonać śmierdzące fajeczki. Też mam czasami (coraz rzadziej) ochotę zajarać, zwłaszcza jak czytam wypowiedzi na forum jak chce się innym palić, ale nie daję się. Nie palę i już! Staram się nie myśleć o tym, mam inne zajęcia. A jak nie mam to szukam sobie czegoś do roboty i ochota na fajkę mija. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
patrole_patrole Re: ale mi si chce 08.02.07, 15:39 gosia771 napisała: > Też mam czasami (coraz rzadziej) ochotę zajarać, zwłaszcza jak czytam > wypowiedzi na forum jak chce się innym palić, ale nie daję się. Od dawna podejrzewałam,że na forum zagnieździł się troll na usługach któregoś zwielkich koncernów tytoniowych. Ciekawe, jak ma naliczane gratyfikacje. Od paczki czy wagonika? Za fajkę by się nikomu nie chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
asabird Re: ale mi si chce 08.02.07, 19:59 patrole_patrole napisał: > Od dawna podejrzewałam,że na forum zagnieździł się troll na usługach któregoś > zwielkich koncernów tytoniowych. Ciekawe, jak ma naliczane gratyfikacje. Od > paczki czy wagonika? Za fajkę by się nikomu nie chciało. TRoll to się zagnieździł w naszych głowach :) Odpowiedz Link Zgłoś
asabird Re: ale mi si chce 08.02.07, 19:55 mamooschka napisała: > Dziś zapaliłam. Cholera... Teraz walczę ze sobą żeby nie iść na następnego. > Jutro już nie zapalę, przecież mogę wyrzymać. A już minął miesiąc, kurczę. Ja po podobnej akcji jeszcze mocniej utwierdziłam się w przekonaniu, że rzucę palenie. Ten papieros nie dał mi spodziewanej satysfakcji, nie dał mi nic. Mam jeszcze mniej powodów, żeby go chcieć z powrotem w moim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Dziś nie zapaliłam :D 08.02.07, 19:57 Na szczęście mam jeszcze tabex. Działa czy nie, ale mam i łykam według potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś