dziaber1 14.02.07, 16:41 cwicze systematycznie od 6 lat a waga rosnie obecnie 164 78 kg mam wrazenie ze wiekszosc tej wagi to woda hormony tarczycy mam w normie no i jak tu schudnac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: cwiczenia 14.02.07, 17:01 Cwiczysz systematycznie, a konkretnie co robisz? A jak i ile jesz? Ja cwicze systematycznie od kilku miesiecy i chudne. Chudlam tez wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
dziaber1 Re: cwiczenia 14.02.07, 17:14 aeorobik 2 razy w tygodniu dieta chyba racjinalna odrobina nabialu pieczywo warzywa no i staram sie jesc kilka razy dziennie na tzw wyglad lekko chudne a waga stoi w miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: cwiczenia 14.02.07, 17:44 Na chudniecie najlepsze sa cwiczenia aerobowe: bieznia, rowerek i steppper. Nie wiem ile kalorii spalasz, ale widocznie w porownaniu do tego, co jesz, to za malo. No chyba, ze masz teraz duzo wiecej miesni: miesnie waza wiecej niz tluszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.purak Re: cwiczenia 15.02.07, 10:50 Każdy organizm przyzwyczaja się po pewnym czasie do jednostajnych ćwiczeń i nie reaguje chudnięciem dlatego warto co jakiś czas zmieniać zestawy ćwiczeń i tak jak przedmówczyni wspomniała ćwiczenia aerobowe są jak najbardziej polecane. Możesz też wybrać się np. na aqua aerobik lub speening/cycling. Po za tym bilans energetyczny musi być ujemny aby waga poszła w dół, więc przeanalizuj co jadasz jak często i mam nadzieję, że dojdziesz przyczyny braku widocznych efektów usilnych starań schudnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: cwiczenia 16.02.07, 11:42 Zawsze jemy wiecej niz nam sie wydaje. Skorzystaj z tego dzienniczka, a koncowe wnioski moga byc zaskakujace i przydatne na przyszlosc: www.odchudzanie.org.pl/Dzienniczek.doc Odpowiedz Link Zgłoś
dziaber1 Re: cwiczenia 19.02.07, 21:19 mam sklonnosci do zatrzymywania wody w organizmie jakie moga byc przyczyny Odpowiedz Link Zgłoś