Gość: kooren(ka) IP: *.lama.net.pl / 192.168.8.* 04.05.03, 22:46 artukuł o anoreksjii+zrzucamy zbędne kilogramy+wiosna to najlepszy czas na rozpoczęcie diety=PARANOJA!!!!I jak tu nie zwariować??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rudynka Re: Anoreksja i bulimia IP: *.client.attbi.com 17.05.03, 04:18 jestem chyba jedna z bulimiczek. Znam powod moich aktow obzarstwa i wyprozniania. Kiedy jestem z kims w domu - nigdy sie to nie zdarza - objawy wystepuja, gdy zostaje sama, bo jest mi zle. Nie cierpie samotnosci.. Pragne zostac uleczona - czasem walcze o to by nie jesc - czasem mi sie to udaje, a czesem nie - i tak nadal mam nadzieje , ze niedlugo bede w ciazy - i bede miec dzieci i wtedy raz na zawsze pozbede sie tej glupoty!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia27 Re: Anoreksja i bulimia 26.05.03, 11:26 życze Ci powrotu do normalności - choć sama w to nie wierze - ja cierpie na to od 6 lat i też bym chciała z tym skończyć ale nie umiem. Jestem w 2 mies. ciązy i to jest cała tragedia - bo pomimo to nie umiem przestac. Straszne, pozdraiwam Cię iżycze wiecej szcześcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midm Re: Anoreksja i bulimia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 12:52 > ja cierpie na to > od 6 lat i też bym chciała z tym skończyć ale nie umiem. Leczylas sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Anoreksja i bulimia IP: *.pool80205.interbusiness.it 10.10.03, 12:08 Boże!Jak smutna jest ta opowieść o Julii!Bardzo mi jej szkoda. Oskarżam rodziców o tę tragedię, najpierw byli przyczyną jej choroby, a potem pozostawili ją samej sobie w cierpieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Anoreksja i bulimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 01:04 <a href=test>test?</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Anoreksja i bulimia IP: *.acn.pl 28.04.04, 22:15 Dziś kiedy to przeczytałam, uświadomiłam sobię chyba tak naprawdę siłę rażenia tego problemu...tak jestem bulimiczką, kiedys po częsci anorektyczka i teraz wiem, ze jestem w tym wszystkim najważniejsza. Mam siłę i chcę dotrzec do siebie tej, którą wyparłam. Dziewczyny , wiem jak jest trudno ale proszę Was, kochajcie siebie, To Wy jesteście dla siebie najważniejsze i włąściwe takie jakie jesteście. Nie starajcie się zmienić dla nikogo i dla niczego. Pozdrawiam z wiarą, nadzieją i miłością.:) Odpowiedz Link Zgłoś